LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, andreas1gr είπε Αυτό ήταν χθες που μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση… Σε φορητό με Ryzen 5 4600H χθες στις οκτώ και τέταρτο περίπου εμφανίστηκε ειδοποίηση στην επιφάνεια εργασίας για λήψη της αναβάθμισης! Και πάνω που ήμουν έτοιμος να κατεβάσω το iso… Στα τόσα χρόνια πρώτη φορά συνέβη… συνήθως έκανε έναν μήνα… Εγω εχω κατεβασει το iso γιατι ειναι η δουλεια μου οι υπολογιστες αλλα βαριεμαι να κανω φορματ οταν το βγαλει το εβγαλε. Απλα ελεγα μηπως υπαρχει τροπος να το εξαναγκασουμε να μας βγαλει την αναβαθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Εγω εχω κατεβασει το iso γιατι ειναι η δουλεια μου οι υπολογιστες αλλα βαριεμαι να κανω φορματ οταν το βγαλει το εβγαλε. Απλα ελεγα μηπως υπαρχει τροπος να το εξαναγκασουμε να μας βγαλει την αναβαθμιση. Δεν κάνεις format, την ενημέρωση περνάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, jumaru99 είπε Δεν κάνεις format, την ενημέρωση περνάει. Το ξερω το εκανα στο ενα και μετα μου εβγαλε να κανει μια αναβαθμιση και βγαζει ολο σφαλμα και γυρισα στην προηγουμενη εκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyanBlue Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, for4 είπε τα μισά χαρακτηριστικά ήταν βασικά χαρακτηριστικά κάθε έκδοσης από το 95 και μετά και όμως θεώρησαν σωστό να τα βγάλουν όταν έφτιαξαν τα 11. Πραγματικά θα ήθελα να μάθω το σκεπτικό τους πχ γιατί αφαίρεσαν το drag n drop στην task bar. Απλά γιατί και το να αφαιρέσεις κάτι είναι αλλαγή (που είναι και το ζητούμενο). Αν μετά καταλάβεις πως δεν άρεσε και το επαναφέρεις, πάλι αλλαγή είναι. Η πρόοδος θέλει αλλαγές. Απλά πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Οι μη υποστηριζόμενες επίσημα συσκευές που έχουμε περάσει 11άρια δια της πλαγίας οδού θα πάρουν την αναβάθμιση; Ξέρει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 1 hour ago, LLLEFTERIS said: Εμενα σε δυο φορητα δεν μου εχει ερθει και δεν ειναι θεμα hardware γιατι το ενα ειναι σχετικα καινουριο Ryzen 7 5800H RTX 3060 Rolling release είναι, δεν έρχονται όλα μαζεμένα αλλά σε κύματα. Φαντάσου να έχει κάνα θέμα που δεν έχουν πάρει χαμπάρι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spykapo21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Πολυ καλό UI / UX , βεβαια δεν βολευει τους οπισθοδρομικους των Win XP και των Win 7 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Ενω την προηγουμενη εκδοση την εκανα κανονικα εγκτασταση σε 5ης γενιας i5 χωρις κολπα κλπ τωρα που εβαλα να του κανω αναβαθμιση μεσω του iso μου γραφει οτι δεν υποστηριζεται ο επεξεργαστης. Οποτε παμε φορματ με ρουφους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 14 hours ago, Deyjandi said: systemd boot + Arch + Wayland + SwayWM + btrfs + zsh = ❤️ Σχετικότατο neofetch ποστ, γιατί ως γνωστόν οι χρήστες Windows ενδιαφέρονται κατά κόρον για το αν θα τρέχουν X ή wayland / fish ή zsh και το arch είναι η απάντηση στα Windows 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει Linux στο Desktop. Τα έχουμε ξαναπεί. https://gs.statcounter.com/os-market-share/desktop/worldwide Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από Damianus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Μου έχει σπάσει τα νεύρα να βάζει με το ζόρι δικούς της drivers η χοντρομαλακή μέχρι την προηγούμενη έκδοση δούλευε ένα εργαλείο της που έκρυβε ότι update δεν θέλεις τώρα ούτε αυτό δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Ωραια ναι. Μου αρεσει πριν λιγο θα την περασω να δουμε. Εχει ωραιες προσθηκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Ας ενημερωσει κανεις πως παει στο gaming γιατι διαβαζω διαφορα στο reddit και δεν ξερω αν ειναι μεμονωμενα τα περιστατικα των dips στα fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bep1995 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 53 minutes ago, sistah said: Ας ενημερωσει κανεις πως παει στο gaming γιατι διαβαζω διαφορα στο reddit και δεν ξερω αν ειναι μεμονωμενα τα περιστατικα των dips στα fps. εχω ryzen 5 3600 και rx 6600, και πριν και με την 22H2 δεν εχω κανενα θεμα με fps drops. εχω το vbs απενεργοποιημενο αν παιζει ρολο, δεν εχω δοκιμασει αλλιως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Βρήκα ήδη ένα μικρό οπτικό bug (βοήθησε το ότι έχω ocd)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα