Προς το περιεχόμενο

Κουλο περιστατικο.Ξυλοβιδα στο πλαι του λαστιχου

rudigarcia222

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδες ένα περίεργο περιστατικο που συναντήσαμε σημερα,οδηγαω ενα σπριντερ λεοφωρειακι,σημερα βρήκαμε μια ξυλόβιδα μέσα στο λαστιχο αλλά απο την εξωτερική πλευρα προς το πλαινο,εχετε συναντήσει σε εκείνο το σημείο κατι αναλογο?Αν πατηθεί παίζει να μείνει ετσι???Ειναι μεγάλο δρομολόγιο αλλά τόσα χρονια δεν εχω ξαναπαθει,καιεκατσε τόσο καλα??Ενναλακτικά να ειναι ανθρώπινος παραγοντας??Γενικά δεν έχουμε καποιον ιδιαιτερο ανταγωνιστή ουτε παρκάρουμε κάπου να ενοχλει,εντωμεταξυ ο εργοδότης μου είναι και φουλ αγχωτικος εκανε απο ολα τα σεναρια μεχρι να του το βαλε ιδιοκτήτης από βουλκανιζατέρ

edit συγνωμη,να μεταφερθει στο νημα auto moto αν χρειαζεται

IMG_20220920_181923.jpg

Screenshot (212).png

Επεξ/σία από rudigarcia222
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ιδιωτικό ντετέκτιβ θα πρότεινα. 🤣

Μην βάλετε ένεση κτλ αλλά μπάλωμα κανονικά από μέσα αν παίρνει το σημείο αυτό αφού τα λάστιχα φαίνονται σε καλή κατάσταση.

• Like 1

Aρα ηταν συγκυρία πιθανον,και ενώ εκεί κατέληξα απλα με επηρεασε ο εργοδοτης σιν οτι ηταν στο πισω λάστιχο και οτι έκατσε τοσο ιδανικα/περιεργα,εντωμεταξυ στο τηλέφωνο μου ελεγε με τρομο κάποιος μας κάρφωσε βίδα στο πλαι....

2 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

ο εργοδότης μου είναι και φουλ αγχωτικος εκανε απο ολα τα σεναρια μεχρι να του το βαλε ιδιοκτήτης από βουλκανιζατέρ

Αυτοί τρυπάνε ανάμεσα ζάντα και λάστιχο για αργό ξεφούσκωμα και "δε φτιάχνεται εκεί που είναι". Ακριβώς επειδή το ξεφούσκωμα αργεί κάπως να φανεί, προτιμάνε να βαράνε κατοίκους που είναι πιθανότερο να τους το πάνε εκεί.

2 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

παιδες ένα περίεργο περιστατικο που συναντήσαμε σημερα,οδηγαω ενα σπριντερ λεοφωρειακι,σημερα βρήκαμε μια ξυλόβιδα μέσα στο λαστιχο αλλά απο την εξωτερική πλευρα προς το πλαινο,εχετε συναντήσει σε εκείνο το σημείο κατι αναλογο?Αν πατηθεί παίζει να μείνει ετσι???Ειναι μεγάλο δρομολόγιο αλλά τόσα χρονια δεν εχω ξαναπαθει,καιεκατσε τόσο καλα??Ενναλακτικά να ειναι ανθρώπινος παραγοντας??Γενικά δεν έχουμε καποιον ιδιαιτερο ανταγωνιστή ουτε παρκάρουμε κάπου να ενοχλει,εντωμεταξυ ο εργοδότης μου είναι και φουλ αγχωτικος εκανε απο ολα τα σεναρια μεχρι να του το βαλε ιδιοκτήτης από βουλκανιζατέρ

edit συγνωμη,να μεταφερθει στο νημα auto moto αν χρειαζεται

IMG_20220920_181923.jpg

Screenshot (212).png

Καταρχήν για αυτοδιάτρητη την κόβω εγώ :P

αυτοδιατρητη βιδα | BestPrice.gr

Επίσης χλωμό να το έκανε άνθρωπος, αν ήταν δολιοφθορά μάλλον θα το έβρισκες πλάκα χωρίς βίδα.

Εγώ προσωπικά σε παρόμοια περίπτωση πήγα στο βουλκανιζατέρ και έβγαλα εκεί τη βίδα, έτσι ώστε αν έχανε να μου το έφτιαχνε επιτόπου.

1 ώρα πριν, Raylan είπε

Φως φανάρι ότι είναι ανθρώπινος παράγοντας.. 

Διαδόσται και σόσται κώζμω...

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...