rudigarcia222 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) παιδες ένα περίεργο περιστατικο που συναντήσαμε σημερα,οδηγαω ενα σπριντερ λεοφωρειακι,σημερα βρήκαμε μια ξυλόβιδα μέσα στο λαστιχο αλλά απο την εξωτερική πλευρα προς το πλαινο,εχετε συναντήσει σε εκείνο το σημείο κατι αναλογο?Αν πατηθεί παίζει να μείνει ετσι???Ειναι μεγάλο δρομολόγιο αλλά τόσα χρονια δεν εχω ξαναπαθει,καιεκατσε τόσο καλα??Ενναλακτικά να ειναι ανθρώπινος παραγοντας??Γενικά δεν έχουμε καποιον ιδιαιτερο ανταγωνιστή ουτε παρκάρουμε κάπου να ενοχλει,εντωμεταξυ ο εργοδότης μου είναι και φουλ αγχωτικος εκανε απο ολα τα σεναρια μεχρι να του το βαλε ιδιοκτήτης από βουλκανιζατέρ edit συγνωμη,να μεταφερθει στο νημα auto moto αν χρειαζεται Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από rudigarcia222 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Σοβαρά ψάχνεις για σαμποτέρ;Την τσίμπησες στον δρόμο και καρφωθηκε έτσι.Μην φτιάχνετε σενάρια και φτιάξτε το. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Ιδιωτικό ντετέκτιβ θα πρότεινα. 🤣 Μην βάλετε ένεση κτλ αλλά μπάλωμα κανονικά από μέσα αν παίρνει το σημείο αυτό αφού τα λάστιχα φαίνονται σε καλή κατάσταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε βρήκαμε μια ξυλόβιδα Νομίζω είναι τρυπανοβιδα αυτή (σχόλιο ουσίας, το ξέρω, δεν κρατήθηκα όμως). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raylan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Φως φανάρι ότι είναι ανθρώπινος παράγοντας.. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudigarcia222 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Aρα ηταν συγκυρία πιθανον,και ενώ εκεί κατέληξα απλα με επηρεασε ο εργοδοτης σιν οτι ηταν στο πισω λάστιχο και οτι έκατσε τοσο ιδανικα/περιεργα,εντωμεταξυ στο τηλέφωνο μου ελεγε με τρομο κάποιος μας κάρφωσε βίδα στο πλαι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε ο εργοδότης μου είναι και φουλ αγχωτικος εκανε απο ολα τα σεναρια μεχρι να του το βαλε ιδιοκτήτης από βουλκανιζατέρ Αυτοί τρυπάνε ανάμεσα ζάντα και λάστιχο για αργό ξεφούσκωμα και "δε φτιάχνεται εκεί που είναι". Ακριβώς επειδή το ξεφούσκωμα αργεί κάπως να φανεί, προτιμάνε να βαράνε κατοίκους που είναι πιθανότερο να τους το πάνε εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μπορεί να σου φανεί περίεργο αλλά παίζει να εκτοξεύθηκε απο άλλο αμάξι όταν την πάτησε ή και απο χορτοκοπτικό κτλ , όλα πιθανά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 αν περασες απο καπου που μαστορευαν ...... εγω ειχα πατήσει τετοια οταν παρκαρα κοντα σε περιπτερο που του άλλαζαν τέντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε παιδες ένα περίεργο περιστατικο που συναντήσαμε σημερα,οδηγαω ενα σπριντερ λεοφωρειακι,σημερα βρήκαμε μια ξυλόβιδα μέσα στο λαστιχο αλλά απο την εξωτερική πλευρα προς το πλαινο,εχετε συναντήσει σε εκείνο το σημείο κατι αναλογο?Αν πατηθεί παίζει να μείνει ετσι???Ειναι μεγάλο δρομολόγιο αλλά τόσα χρονια δεν εχω ξαναπαθει,καιεκατσε τόσο καλα??Ενναλακτικά να ειναι ανθρώπινος παραγοντας??Γενικά δεν έχουμε καποιον ιδιαιτερο ανταγωνιστή ουτε παρκάρουμε κάπου να ενοχλει,εντωμεταξυ ο εργοδότης μου είναι και φουλ αγχωτικος εκανε απο ολα τα σεναρια μεχρι να του το βαλε ιδιοκτήτης από βουλκανιζατέρ edit συγνωμη,να μεταφερθει στο νημα auto moto αν χρειαζεται Καταρχήν για αυτοδιάτρητη την κόβω εγώ Επίσης χλωμό να το έκανε άνθρωπος, αν ήταν δολιοφθορά μάλλον θα το έβρισκες πλάκα χωρίς βίδα. Εγώ προσωπικά σε παρόμοια περίπτωση πήγα στο βουλκανιζατέρ και έβγαλα εκεί τη βίδα, έτσι ώστε αν έχανε να μου το έφτιαχνε επιτόπου. 1 ώρα πριν, Raylan είπε Φως φανάρι ότι είναι ανθρώπινος παράγοντας.. Διαδόσται και σόσται κώζμω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις