stormoffire Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Φίλοι μου έχω ένα πρόβλημα. Μετά από αναβάθμιση επεξεργαστή, είχα σε ένα αδύναμο pc τον ryzen 2200g και έβαλα επάνω τον 5500 και με το που πάω να ανοίξω μου βγάζει αυτό στην φωτογραφία χωρίς άλλες επιλογές για F1, F8 κλπ... Μόνο delete πιάνει και ctrl alt del για επανεκκίνηση και ξαναβγάζει αυτό.... Υποπτεύομαι ότι είναι ασυμβατότητα κάρτας γραφικών... Έχω την gtx 970 και μου ανάβει και το λαμπάκι στη motherboard... Τι λέτε!? Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από stormoffire
nickol-us Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Ποια μητρική έχεις; Υποστηρίζει τον 5500 και έβαλες το ανάλογο bios;
stormoffire Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 B450 aorus elite με τελευταίο bios εαν θυμάμαι καλά...
kostasSTi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, stormoffire είπε B450 aorus elite με τελευταίο bios εαν θυμάμαι καλά... Μετά την αλλαγή έκανες κανένα clear cmos? Γιατί πριν έπαιζες με apu. 3 1
stormoffire Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Όχι δεν έκανα clear cmos, άλλα είχα πάνω κουμπωμένη την 970... Τώρα την έβαλα και στην άλλη θέση αλλά πάλι τα ίδια... Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από stormoffire
nickol-us Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μήπως σκαλώνει το boot των δίσκων; Αν η κάρτα δεν έπαιζε τότε ενδεχομένως δεν θα είχες καθόλου εικόνα. Δοκίμασε χωρίς δίσκο και με βασικό setup μνημών. Ένα clear cmos είναι πολύ εύκολο και καλό να γίνει Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από nickol-us 1
Λύση stormoffire Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Λύση Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Θα βγάλω εάν είναι τη μπαταρία. Αλλά το κόκκινο λαμπάκι στη μητρική στο vga δεν είναι πρόβλημα? 17 λεπτά πριν, nickol-us είπε Μήπως σκαλώνει το boot των δίσκων; Αν η κάρτα δεν έπαιζε τότε ενδεχομένως δεν θα είχες καθόλου εικόνα. Δοκίμασε χωρίς δίσκο και με βασικό setup μνημών. Ένα clear cmos είναι πολύ εύκολο και καλό να γίνει Φιλαράκι με έσωσες... Έκανα clear cmos με βγάλσιμο της μπαταρίας της μητρικής και μου άνοιξε βγάζοντας την εικόνα που παραθέτω παρακάτω. Εντόπισε νέο cpu και πάτησα την επιλογή που έλεγε Y και τώρα α κομπλέ!!!! Και να μη ξεχάσω να αναφέρω πως αποσύνδεση όλους τους sata δίσκους και άφησα μόνο τον M2 πάνω στη μητρική. Και πάλι ευχαριστώ!!! 1 1
nickol-us Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, stormoffire είπε Θα βγάλω εάν είναι τη μπαταρία. Αλλά το κόκκινο λαμπάκι στη μητρική στο vga δεν είναι πρόβλημα? Φιλαράκι με έσωσες... Έκανα clear cmos με βγάλσιμο της μπαταρίας της μητρικής και μου άνοιξε βγάζοντας την εικόνα που παραθέτω παρακάτω. Εντόπισε νέο cpu και πάτησα την επιλογή που έλεγε Y και τώρα α κομπλέ!!!! Και να μη ξεχάσω να αναφέρω πως αποσύνδεση όλους τους sata δίσκους και άφησα μόνο τον M2 πάνω στη μητρική. Και πάλι ευχαριστώ!!! Εύγε! btw ήμουν απλά αυτός που επέμεινε, πρώτος στο είχε ήδη πει ο kostasSTi 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα