Sebu Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Ποιοι διακοπτες ειναι καλυτεροι για all around χρήση δλδ γραψιμο, σερφαρισμα και περιοδικο gaming? Αν υποθεσουμε οτι γραψιμο, σερφαρισμα, εφαρμογες γραφειου, multimedia, ταινιες κτλ ειναι το 80% του χρονου και ενα 20% το gaming? Δεν ειχα ποτέ μηχανικό. Είμαι με ένα logitech K350 εδω και παρα πολλα χρονια. Θα έχω περισσότερο θόρυβο ή αλλαγή της αισθησης προς το "χειροτερο" που δεν θα συνηθιζεται?
Despotas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Προσωπικά χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια Cherry MX brown και με έχουν βολέψει πολύ για όλα που αναφέρεις. Θόρυβο έχει λίγο παραπάνω αλλά δεν είναι clicky όπως οι MX blue. Η αίσθηση συνηθίζεται γρήγορα κατά τη γνώμη μου.
DownUNDERground Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Sebu είπε Δεν ειχα ποτέ μηχανικό. Είμαι με ένα logitech K350 εδω και παρα πολλα χρονια. Θα έχω περισσότερο θόρυβο ή αλλαγή της αισθησης προς το "χειροτερο" που δεν θα συνηθιζεται? Θα έχεις περισσότερο θόρυβο ναι. Ακόμα και οι «ήσυχοι» καφέ είναι πιο θορυβώδεις σε σχέση με ένα μεμβράνης.
Sebu Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Αρα ποια τα θεωρητικα και πρακτικα οφελη ενος μηχανικου εναντι ενος μεμβρανης, αν εχουμε ενα point οτι ειναι πιο "θορυβωδες". Εννοω στην καθημερινη χρηση και ζωη όχι στα πλαισια ενος review.
unicore30 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Sebu είπε Αρα ποια τα θεωρητικα και πρακτικα οφελη ενος μηχανικου εναντι ενος μεμβρανης, αν εχουμε ενα point οτι ειναι πιο "θορυβωδες". Εννοω στην καθημερινη χρηση και ζωη όχι στα πλαισια ενος review. Δεν υπάρχουν πραγματικά οφέλη όπως το αναφέρετε. Αν εξαιρέσεις το hard core Gaming που έχεις καλύτερη απόκριση στο πάτημα (μικρότερη διαδρομή μέχρι να πιάσει το κουμπί) δεν υπάρχουν πραγματικά οφέλη, είναι θέμα τι βολεύει τον καθένα, το γούστο του και το αυτί του. Στην "καθημερινή ζωή" όπως λέτε, δεν θα δείτε διαφορά, κάνεις την δουλειά σου, αν δεν είσαι περίεργος και με πληκτρολόγιο των 5€. Για παράδειγμα εγώ που θέλω ότι πιοο ήσυχο κάθε μέρα στο σπίτι, έχω ένα Logitech craft, για οταν δεν κοιμούνται τα παιδιά και θέλω να παίξω πήρα αυτό του τιτλου. Και με το craft θα έπαιζα μια χαρά, αλλά είναι θέμα γούστου. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από unicore30 1
prefuse Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, unicore30 είπε Δεν υπάρχουν πραγματικά οφέλη όπως το αναφέρετε. Αν εξαιρέσεις το hard core Gaming που έχεις καλύτερη απόκριση στο πάτημα (μικρότερη διαδρομή μέχρι να πιάσει το κουμπί) δεν υπάρχουν πραγματικά οφέλη, είναι θέμα τι βολεύει τον καθένα, το γούστο του και το αυτί του. Στην "καθημερινή ζωή" όπως λέτε, δεν θα δείτε διαφορά, κάνεις την δουλειά σου, αν δεν είσαι περίεργος και με πληκτρολόγιο των 5€. Για παράδειγμα εγώ που θέλω ότι πιοο ήσυχο κάθε μέρα στο σπίτι, έχω ένα Logitech craft, για οταν δεν κοιμούνται τα παιδιά και θέλω να παίξω πήρα αυτό του τιτλου. Και με το craft θα έπαιζα μια χαρά, αλλά είναι θέμα γούστου. +1 για το Craft αλλα δεν αξίζει τα πολύ παραπάνω χρήματα που ζητάει απο το MX Keys, ουσιαστικά ειναι ίδια, μονη διαφορά το jog wheel που χρησιμεύει κυρίως σε προγραμματα editing, photoshop κτλ προσφατα πήρα ενα mx keys με palm rest και ειναι εξαιρετικό (μονο παραπονο οτι αργει να αναψει οταν πλησιαζεις τα πληκτρα, δεν βρηκα καποια ρυθμιση) αλλα και αυτό δεν άξιζει πάνω απο 100-120€. για την ιστορία το ειχα πάρει 100€ μαζι με το palm rest. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από prefuse 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 4 hours ago, unicore30 said: Δεν υπάρχουν πραγματικά οφέλη όπως το αναφέρετε. Ακόμα χειρότερα, πλέον μου κακοφαίνεται όταν χρησιμοποιώ μεμβράνης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα