Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, manolis940 είπε

Χρεώνει και τις εισερχόμενες κλήσεις; Γιατί κάτι τέτοιο θυμάμαι παλαιώτερα που είχα ασχοληθεί. Τώρα όμως δεν βλέπω να αναγράφει κάτι τέτοιο στο site της.

'Οχι δεν χρεώνει. Τουλαχιστον για κλησεις απο Ελλαδα.

• Thanks 2
  • Απαντ. 528
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
21 hours ago, nzeppos said:

Αν δεν γράψουν απόλυτους αριθμούς δεν λέει τίποτα. 😛

Πχ υπολογίζουν ότι μέχρι το Σεπτέμβριο του 2024 όλη η Ευρώπη είχε περίπου 448.000 συνδρομητές.

Πόσοι να είναι στην Ελλάδα?

1.jpg.ea5f5c1731275a8e52f7259f189b7c2d.jpg

Δημοσ.

καλησπερα και καλη χρονιά σε όλους. εχω ενα εξοχικο σε ενα χωριό στην Πελοπόννησο και για internet χρησιμοποιώ ενα sim router με καρτα απο vodafone μιας και η cosmote δεν πιάνει. η ταχυτητα με το ζορι πιάνω τα 1,5 mbps. Σκεφτομαι να βαλω starlink μιας και με παιδια δεν μπορω να το αποφυγω. ηθελα να ρωτησω αν μπορω να συνδεσω tv box

ευχαριστώ 

Δημοσ.
Στις 4/1/2025 στις 10:04 ΜΜ, kmangr79 είπε

καλησπερα και καλη χρονιά σε όλους. εχω ενα εξοχικο σε ενα χωριό στην Πελοπόννησο και για internet χρησιμοποιώ ενα sim router με καρτα απο vodafone μιας και η cosmote δεν πιάνει. η ταχυτητα με το ζορι πιάνω τα 1,5 mbps. Σκεφτομαι να βαλω starlink μιας και με παιδια δεν μπορω να το αποφυγω. ηθελα να ρωτησω αν μπορω να συνδεσω tv box

ευχαριστώ 

Μια χαρά μπορείς. Αν και έχω ακούσει κάποια προβλήματα με το ertflix και τα Ελληνικά Ιντερνετικά κανάλια από γνωστούς - πελάτες. Ωστόσο έκανα ερώτηση και εδώ τις προάλλες αλλά δεν υπήρχε κάποιος να το επιβεβαιώσει. Οπότε μην έχεις σίγουρα ότι είναι ελληνικό εκτός και αν κάποιος σου πει κάτι διαφορετικό.

Θα πρότεινα επίσης να το παίρνεις μαζί σου και να μην το αφήνεις στην ταράτσα σου στο χωριό γιατί είναι πολύ εύκολο να στο κλέψουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...