NickolasL Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Το πακέτο των 40 ευρώ γνωρίζει κανείς πόσο ταχύτητα πιάνει ? Το θέλω για σπίτι αποκλειστικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ideal09 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, NickolasL είπε Το πακέτο των 40 ευρώ γνωρίζει κανείς πόσο ταχύτητα πιάνει ? Το θέλω για σπίτι αποκλειστικά! 100 με 200-300(αντε και 400 μπορει να δεις). Γενικως δεν πιανει συγκεκριμενη ταχυτητα οπως πχ. οπτικη ειναι που ειναι fixed, επομενως ο μεσος ορος ταχυτητας θα μπορουσα να πω με βαση τα τεστ που εχω κανει γυρω στα 170 mbs και 20-30 upload. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ubundu Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 37 λεπτά πριν, NickolasL είπε Το πακέτο των 40 ευρώ γνωρίζει κανείς πόσο ταχύτητα πιάνει ? Το θέλω για σπίτι αποκλειστικά! Unlimited download και up. Δηλαδή όσο σου δίνει ο δορυφόρος και όσο μπορούν να λάβουν οι συσκευές σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Είμαι σε σκέψεις να βάλω και γω... Μένω σε δύσκολη περιοχή χωρίς κάλυψη σταθερής γραμμής και ίντερνετ. Για οπτική ίνα ούτε λόγος ακόμα. Εδώ κ ένα χρόνο έβαλα cosmote double play sim unlimited 4g και είδα το φως το αληθινό. Πιάνω 30-40mbps από κει που έπιανα 1,2 με το σταθερό ίντερνετ. Δεν πιάνει 5G η περιοχή ουτοσωστε να βάλω 5G ρουτερ οπότε σκέφτομαι ότι ισως να είναι μια καλή λύση η συγκεκριμένη δορυφορική υπηρεσία. Φοβάμαι όμως μη μπω στην διαδικασία και δώσω τόσα λεφτά για τον εξοπλισμό και πιάνω λιγότερα κ από το 4g της κοσμοτε. Επίσης αν αγοράσω τον εξοπλισμό κ χρειαστώ υποστήριξη υπάρχει κάποιο τηλέφωνο που μπορώ να μιλήσω μαζί τους; Ή κάποιο τσατ εξυπηρέτησης πελατών; Στα ελληνικά πάντα. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση για κάποιον εντελώς άσχετο; Γιατί βλέπω ότι ο κωτσοβολος χρεώνει 67,90€ την εγκατάσταση. Επεξ/σία 29 Αυγούστου από lek88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OldBoyPeri Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Να ενημερώσω επειδή την πάτησα και χρεώθηκα ένα μήνα παραπάνω (το έχω για το εξοχικό μόνο) πως για διακοπή θέλει τουλάχιστον 7 μέρες νωρίτερα της λήξης του πακέτου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Στις 13/8/2024 στις 9:37 ΜΜ, Antonis_69P είπε Εξοχική κατοικία λοιπόν δοκιμή Πάρθηκε το starlink μαζί γιατί μια μέρα των διακοπών δεν μπορούσε να αποφευχθεί η online εργασία (βιντεοκλησεις και συνεδρίες) Στήθηκε λοιπόν... Απλά έκανα αλλαγή προγράμματος και πλήρωσα μια μικρή διαφορά (8€) έως την λήξη του προγράμματος (2 εβδομάδες) ώστε να μπορεί να μπει άλλη διεύθυνση από αυτή που έχει δηλωθεί αρχικά. Πραγματικά με ένα κλικ είχα ίντερνετ Χαζή ερώτηση αλλά με μια δυνατή κακοκαιρία δεν το πάει απέναντι ο αέρας έτσι όπως είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geokats7 Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου Αυτή την εβδομάδα δοκίμασα πρώτη φορά Starlink στο σπίτι. Έχουμε ένα boxακι για iptv (από infomir) και δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα. Πέρα από λίγο buffering που έκανε ανά διαστήματα (όχι κάτι τραγικό) δούλεψε κανονικά. Αν αλλάξει κάτι θα επανέλθω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MatthaiosKia Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 3 ώρες πριν, geokats7 είπε Αυτή την εβδομάδα δοκίμασα πρώτη φορά Starlink στο σπίτι. Έχουμε ένα boxακι για iptv (από infomir) και δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα. Πέρα από λίγο buffering που έκανε ανά διαστήματα (όχι κάτι τραγικό) δούλεψε κανονικά. Αν αλλάξει κάτι θα επανέλθω. :O Τέλεια!! Εγώ από τον επόμενο μήνα άμα όλα πάνε καλά θα βάλω και εγώ το Starlink Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 16 ώρες πριν, lek88 είπε Χαζή ερώτηση αλλά με μια δυνατή κακοκαιρία δεν το πάει απέναντι ο αέρας έτσι όπως είναι; Η βαση του ειναι πιο σταθερη απο οσο φανταζεσαι. Αν και το gen3 εναι λιγο μουφα αλλα και παλι σταθερη την βλεπω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_69P Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου Πρώτη καταιγίδα λοιπόν και ήδη με ενημερώνει η γυναίκα για διακοπές... Λογικό μεν περίμενα κάποια καλύτερη ανοχή δε 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) On 29/08/2024 at 21:17, lek88 said: Χαζή ερώτηση αλλά με μια δυνατή κακοκαιρία δεν το πάει απέναντι ο αέρας έτσι όπως είναι; Γενικά όχι. Αν μιλάμε για το Gen2 με την στάνταρντ βάση σχήματος Χ, το πιάτο είναι αρκετά βαρύ. Ένα χρόνο το είχα παρατημένο σε μια τάβλα στο επίπεδο του εδάφους χωρίς καμία προστασία (ούτε καν βιδωμένο) σε τοποθεσία με πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα και έπεσε μόνο μία φορά. Φυσικά αν κάποιος το τοποθετήσει ψηλότερα, καλά είναι να το στερεώσει καλύτερα. Για το Gen3 επιφυλάσσομαι, λογικά αυτό θα χρειαστεί σωστή στερέωση από την αρχή. On 30/08/2024 at 14:13, Antonis_69P said: Πρώτη καταιγίδα λοιπόν και ήδη με ενημερώνει η γυναίκα για διακοπές... Λογικό μεν περίμενα κάποια καλύτερη ανοχή δε Πόση ώρα κράτησαν αυτές οι διακοπές; Το πρόβλημα συνήθως εμφανίζεται σε πολύ έντονες καταιγίδες, οι οποιες εξ' ορισμού διαρκούν μόνο λίγα λεπτά. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ διακοπή άνω των 10-15 λεπτών και μιλάμε για καιρικά φαινόμενα που μπορεί να συμβούν το πολύ 4-5 φορές το χρόνο. Ειδικά στην επαρχία μου φαίνεται είναι πιο συχνό να επηρεάζεται το DSL από την κακοκαιρία παρά το Starlink. Επεξ/σία 31 Αυγούστου από nzeppos 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Στις 29/8/2024 στις 7:58 ΜΜ, OldBoyPeri είπε Να ενημερώσω επειδή την πάτησα και χρεώθηκα ένα μήνα παραπάνω (το έχω για το εξοχικό μόνο) πως για διακοπή θέλει τουλάχιστον 7 μέρες νωρίτερα της λήξης του πακέτου. πληρωσα τον μηνα και εκανα τη δουλεια μου. τωρα δε θα ξαναχρειαστω το σταρλινκ παραμονο τα Χριστουγεννα. πρεπει να κανω ακυρωση υπηρεσιας απο το λογαριασμο μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, gsisr said: πληρωσα τον μηνα και εκανα τη δουλεια μου. τωρα δε θα ξαναχρειαστω το σταρλινκ παραμονο τα Χριστουγεννα. πρεπει να κανω ακυρωση υπηρεσιας απο το λογαριασμο μου; Ναι. Από τη σελίδα του account σου: Θα συνεχίσεις να έχεις Internet μέχρι την ημερομηνία που είναι να λήξει το παρόν μηνιαίο billing cycle. Μετά όταν με το καλό θελήσεις να ενεργοποιήσεις ξανά την υπηρεσία, πας στην ίδια σελίδα και πατάς τη σχετική επιλογή. Απ' όσο ξέρω δεν θέλει ticket ή κάτι τέτοιο, απλώς ίσως χρειαστεί να περάσουν 15-30' για την ενεργοποίηση. Λεπτομέρειες εδώ. Τα παραπάνω με τη λογική ότι το τοπικό cell θα έχει ακόμα χωρητικότητα να σε δεχθεί, αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχουν τέτοια θέματα. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από nzeppos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου On 27/08/2024 at 22:43, archer100 said: Μπορει καποιος να χρησιμοποιησει το σταρλινκ οπου θελει; Αν ναι μετακινειται ευκολα ο εξοπλισμος, πχ στο πορτ μπαγκαζ; Η κατασταση με τη Vodafone πραγματικα δεν παλευεται αλλο 5g κανενας δεν δινει?υπαρχει και η λυση αν καποιος εχει καλυτερο internet Να στησεις link με αυτον.αρκει να υπαρχει οπτικη επαφη. On 29/08/2024 at 21:17, lek88 said: Χαζή ερώτηση αλλά με μια δυνατή κακοκαιρία δεν το πάει απέναντι ο αέρας έτσι όπως είναι; σε ολα τα δορυφορικα ακομα και της tooway παντα υπαρχουν διαφοροι τροποι αναλογως την περισταση για να μην μπορει να παει βολτα η βαση. On 30/08/2024 at 14:13, Antonis_69P said: Πρώτη καταιγίδα λοιπόν και ήδη με ενημερώνει η γυναίκα για διακοπές... Λογικό μεν περίμενα κάποια καλύτερη ανοχή δε ολα τα δορυφορικα οπως και τα MW εχουν θεμα με την κακοκαιρια αλλα ειδικα ελλαδα δεν εχουμε και πολλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Κάπου είδα ότι στο shop πλέον δεν διατίθεται το Gen2 και θα στέλνουν μόνο Gen3 στο εξής. Update: τσέκαρα τώρα και όντως έχει μόνο Gen3 στην παρακάτω τιμή: Επίσης δεν φαίνεται πουθενά στη σελίδα επιλογή για ενοικίαση εκτός κι αν χάνω κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα