Προς το περιεχόμενο

Starlink Megathread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 20/9/2022 στις 4:57 ΜΜ, AngelOfDeath7_GR είπε

Νομίζω το επόμενο στάδιο είναι να πέσει η τιμή για την μηναία υπηρεσία, από τα 60 ευρώ στα 30 ευρώ/μήνα. Τώρα λέει η Starlink πως ετοιμάζει την επόμενη γενιά δορυφόρων, 1.5 και 2.0 που θα έχουν διασύνδεση μεταξύ τους με optic laser, άρα κατά τα λεγόμενα τους θα μειωθεί σημαντικά η ανάγκη για επίγειους σταθμούς, καθώς αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, παίρνουμε από σταθμούς, Ιταλία, Βουλγαρία ή Τουρκία όσοι έχουν Starlink. Υπόψη, πως όσο πιο πολλούς στέλνει η SpaceX επάνω, τόσο καλύτερη κάλυψη θα υπάρχει κι φυσικά ταχύτητες με μικρότερα pings. 

Δική μου απορία, μπορεί κάποιος να βάλει δικό του modem/router ώστε να παίζει η πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιεί αυτό της Starlink;

@DionGR Θέλεις στο ίδιο topic να αφήνουμε και links για τις επερχόμενες εκτοξεύσεις της SpaceX που στέλνει τους δορυφόρους της Starlink η λες να ανοίξεις καινούριο ξεχωριστό; επίσης αφήνω μερικά χρήσιμα links για όποιον τα θέλει όσον αφορά κάλυψη, τροχιά δορυφόρων 

Τροχιές δορυφόρων Starlink: https://satellitemap.space/
Κάλυψη Starlink: https://starlink.sx/
Ιστοσελίδα Starlink: www.starlink.com

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις router δικό σου 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 505
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

απο το pc στο router μιλαμε?αν ναι τοτε οτιδηποτε cat5e,cat6, θα παιξει

On 11/08/2024 at 15:27, Soki11 said:

Καλησπέρα σας,

Επειδή θελω να κανω μια επέκταση 40 μέτρων στο starlink, γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο καλώδιο cat 6 ethernet ή πρέπει να βάλω το εργοστασιακό;

Στις 13/8/2024 στις 8:37 ΜΜ, Antonis_69P είπε

Εξοχική κατοικία λοιπόν δοκιμή 

Πάρθηκε το starlink μαζί γιατί μια μέρα των διακοπών δεν μπορούσε να αποφευχθεί η online εργασία (βιντεοκλησεις και συνεδρίες) 

Στήθηκε λοιπόν... Απλά έκανα αλλαγή προγράμματος και πλήρωσα μια  μικρή διαφορά (8€) έως την λήξη του προγράμματος (2 εβδομάδες) ώστε να μπορεί να μπει άλλη διεύθυνση από αυτή που έχει δηλωθεί αρχικά. 

Πραγματικά με ένα κλικ είχα ίντερνετ 

Screenshot_2024-08-13-21-36-47-501_com.miui.gallery-edit.jpg

Screenshot_2024-08-13-21-37-00-114_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2024-08-13-21-37-02-224_com.miui.gallery.jpg

Εγώ έκανα αλλαγή διεύθυνσης χωρίς πρόβλημα και δεν χρειάστηκε να πληρώσω τπτ ή μα αλλάξω πρόγραμμα .

εχω το κλασικό με 40 ευρώ 

28 λεπτά πριν, militarist είπε

Εγώ έκανα αλλαγή διεύθυνσης χωρίς πρόβλημα και δεν χρειάστηκε να πληρώσω τπτ ή μα αλλάξω πρόγραμμα .

εχω το κλασικό με 40 ευρώ 

Περίεργο εμένα δεν με άφηνε να περάσω την νέα διεύθυνση (στο εξοχικό) μόλις άλλαξα το πρόγραμμα άνοιξε αμέσως 

Αλλά δεν πειράζει υγεία 

Κάναμε την δουλειά μας ακόμη και στο εξοχικό εκεί είναι το ζουμί 

Επιτέλους ειδα το φως το αληθινό σε χωριό της Κέρκυρας που ο ΟΤΕ δεν έχει άλλες γραμμές και όλοι πάροχοι πιάνουν Αλβανία. Τόσα χρόνια παιδεία με εξωτερικές κεραίες και sim router. Πεταμένα λεφτά. 220 mbps μέσο όρο. Χθες το βράδυ είδα 350

• Like 1

1 ώρα πριν, nzeppos είπε

Obstructions από πουλιά και κουτσουλιές έχω δει. Από γάτα πρώτη φορά βλέπω 😄

Ελα μωρε, εδω σου εχει και αυτοκολλητο μεσα με 3 γατια να καθονται πανω στο πιατο. Ειδικα το χειμωνα παιζει να ειναι σωτηριο γι αυτα.

• Super Moderators
8 hours ago, nzeppos said:

Obstructions από πουλιά και κουτσουλιές έχω δει. Από γάτα πρώτη φορά βλέπω 😄

xuzg56rgpta81.jpg.53223ab289eed560778c8298f702f988.jpg

CAT5 παρακαλώ. 😛

• Like 4
  • Haha 9

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα στην ομάδα, θα ήθελα τα φώτα σας (εάν γνωρίζεται), βρίσκομαι σε δυσπρόσιτη περιοχή και δεν θα περάσει για αρκετό καιρό ακόμη οπτική ίνα, έχω πρόγραμμα στην Cosmote 50 Fiber (ο Θεός να την κάνει 50  ) και σκέφτομαι να πάω σε Starlink v3, είδα ότι οι δορυφόροι περνάνε από εδώ και μπορώ να έχω σήμα (από το Site του Starlink).

Έχω μερικές ερωτήσεις όμως, μέσα στο σαλόνι έχω μια TV με ένα Box για IPTV (FORMULER Z8 PRO) για να βλέπω κανάλια Ρώσικα. Είχα διαβάσει ότι δεν επιτρέπουν τα IPTV, τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση; Υπάρχει κάποια λύση; Για Torrent στο PC μπορώ να βάλω VPN (απ'οσο μου έχουν πει) αλλά πιο πολύ με ενδιαφέρει για το Boxaki! 

Ευχαριστώ ^_^ :)

Μπορει καποιος να χρησιμοποιησει το σταρλινκ οπου θελει; 

Αν ναι μετακινειται ευκολα ο εξοπλισμος, πχ στο πορτ μπαγκαζ;

Η κατασταση με τη  Vodafone πραγματικα δεν παλευεται αλλο

23 hours ago, MatthaiosKia said:

Καλησπέρα στην ομάδα, θα ήθελα τα φώτα σας (εάν γνωρίζεται), βρίσκομαι σε δυσπρόσιτη περιοχή και δεν θα περάσει για αρκετό καιρό ακόμη οπτική ίνα, έχω πρόγραμμα στην Cosmote 50 Fiber (ο Θεός να την κάνει 50  ) και σκέφτομαι να πάω σε Starlink v3, είδα ότι οι δορυφόροι περνάνε από εδώ και μπορώ να έχω σήμα (από το Site του Starlink).

Έχω μερικές ερωτήσεις όμως, μέσα στο σαλόνι έχω μια TV με ένα Box για IPTV (FORMULER Z8 PRO) για να βλέπω κανάλια Ρώσικα. Είχα διαβάσει ότι δεν επιτρέπουν τα IPTV, τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση; Υπάρχει κάποια λύση; Για Torrent στο PC μπορώ να βάλω VPN (απ'οσο μου έχουν πει) αλλά πιο πολύ με ενδιαφέρει για το Boxaki! 

Ευχαριστώ ^_^ :)

Δεν έχω συνδρομή σε κάποιο IPTV για να σου πω σίγουρα αν τα μπλοκάρει ή όχι, αλλά φαντάζομαι μπορείς να περάσεις ένα VPN στο boxακι και να μην έχεις θέμα.
Στα torrent θα έχεις σίγουρα πρόβλημα με copyrighted content, οπότε ένα καλό VPN θα σε βολέψει γενικότερα.

• Like 1

2 ώρες πριν, vngls7 είπε

Δεν έχω συνδρομή σε κάποιο IPTV για να σου πω σίγουρα αν τα μπλοκάρει ή όχι, αλλά φαντάζομαι μπορείς να περάσεις ένα VPN στο boxακι και να μην έχεις θέμα.
Στα torrent θα έχεις σίγουρα πρόβλημα με copyrighted content, οπότε ένα καλό VPN θα σε βολέψει γενικότερα.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Θα περιμένω να δω μήπως γνωρίζει και κάποιος άλλος για το IPTV, εντάξει στο PC έχω το Kaspersky VPN που κάνει καλή δουλειά! ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...