gorge18 Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 15 ώρες πριν, sir ImPeCaBlE είπε Ελπίζω να ευθύνεται το ότι δεν έχει πολύ πρόσβαση σε ουρανό αυτή τη στιγμή. Μπααα... Δε νομιζω να φταιει το οτι ενα δορυφορικο πιατο δεν βλεπει ουρανο... Θελει ανεμπόδιστη θεα στον ουρανο στα ΒΔ... Τι μπαλκόνια λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_69P Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου Παίδες μια ερώτηση. Για περίπου 10 ημέρες θα πάω εξοχικό αλλά θα χρειαζόμαστε internet για δουλειά κάποιες μέρες και δεν θέλω. Να βασιστώ στα δεδομένα. Αντε και μεταφέρω τον εξοπλισμό, δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το να σεταριστει εκ νέου σε νέα τοποθεσία σωστά? Και έπειτα να γυρίσουμε στην κανονική τοποθεσία σε δέκα μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 9 minutes ago, Antonis_69P said: Παίδες μια ερώτηση. Για περίπου 10 ημέρες θα πάω εξοχικό αλλά θα χρειαζόμαστε internet για δουλειά κάποιες μέρες και δεν θέλω. Να βασιστώ στα δεδομένα. Αντε και μεταφέρω τον εξοπλισμό, δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το να σεταριστει εκ νέου σε νέα τοποθεσία σωστά? Και έπειτα να γυρίσουμε στην κανονική τοποθεσία σε δέκα μέρες Ναι δεν υπάρχει θέμα, αρκεί να πας μέσα από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού στο https://www.starlink.com/account/home -> Your Starlinks -> Manage -> SERVICE ADDRESS και να σετάρεις τη νέα τοποθεσία (δεν θυμάμαι αν μπορεί να γίνει και μέσω του app στο κινητό). Υποτίθεται θα πρέπει να υπάρχει διαθέσιμος χώρος στο τοπικό cell, αλλά στην Ελλάδα δεν νομίζω να έχει αναφερθεί ποτέ πρόβλημα κορεσμού δικτύου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2 hours ago, gorge18 said: Μπααα... Δε νομιζω να φταιει το οτι ενα δορυφορικο πιατο δεν βλεπει ουρανο... Θελει ανεμπόδιστη θεα στον ουρανο στα ΒΔ... Τι μπαλκόνια λες; Ε για αυτό έγραψα "μια πρόχειρη δοκιμή". Το ΒΔ από που προκύπτει? Εγώ στις οδηγίες είδα ότι πρέπει να μη το εμποδίζει τίποτα πουθενά. Spoiler Σήμερα πάντως τα πάει αρκετά καλύτερα. Είδα και ~250Mbps αλλά θα πέσει και στα 40Mbps για λίγο. Συνήθως είναι στα 120-140Mbps. Γενικά πολύ καλύτερη εντύπωση σήμερα και φαίνεται καλή περίπτωση για εμάς που μας έχουν ξεχάσει στο χαλκό. Πιο πολύ φοβάμαι την εγκατάσταση (και τη συντήρηση) του πιάτου. Η σκεπή προεξέχει ~1 μέτρο οπότε αν το πιάτο χρειάζεται να κοιτάει κάθετα προς το πάνω οποιοδήποτε προσβάσιμο σημείο είναι no-go. Επόμενη επιλογή είναι η οροφή αλλά το σπίτι (2-όροφη μεζονέτα) δε προσφέρει εύκολη πρόσβαση. Δε ξέρω αν υπάρχει 3η επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 15 λεπτά πριν, sir ImPeCaBlE είπε Το ΒΔ από που προκύπτει? Απο την τελευταια εγκατασταση που εκανα πριν το "κεντραρω". Αν δεις σου λεει οτι πρεπει να ειναι στραμενο προς ΒΔ. Για την ιστορια. Εκει ακριβός επιασε 363mbps. Μετα που το ισιωσα δεν πηγε παραπανω. Ισως τωρα να εχει παει δλδ δεν ξερω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Οκ τώρα απλοποιούνται λίγο τα πράγματα. Εγώ το "νοίκιασα" και μου έστειλαν την έκδοση που στριφογυρίζει μόνη της (και αυτή ΒΔ έχει στρίψει btw). Οπότε φανταζόμουν ότι θέλει καθαρό πεδίο από όλες τις μεριές για να αναπροσαρμόζεται μόνη της (?). Αλλά από ότι καταλαβαίνω αν αγοράσω το standard πακέτο θα μου έρθει η έκδοση που μένει σταθερή. Οπότε χρειάζεται απλά να βλέπει προς ένα ΒΔ σημείο που δεν έχει εμπόδια προς τον ουρανό. Πιο εφικτό. Αλλά μάλλον να μη περιμένω μεγάλη βελτίωση στη ταχύτητα. Τέσπα θα βρω ένα τρόπο να το δοκιμάσω σε σημείο χωρίς εμπόδια προς ΒΔ. Επεξ/σία 9 Αυγούστου από sir ImPeCaBlE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikopoup Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Έχει αγοράσει κάποιος την παρακάτω βάση? https://www.kotsovolos.gr/computing/networking/range-extenders-and-wifi-adapters/307216-starlink-standard-pipe-adapter-mount Είχα διαβάσει ότι η πρώτη παρτίδα είχε κάποια προβλήματα. Επεξ/σία 9 Αυγούστου από nikopoup Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 35 λεπτά πριν, sir ImPeCaBlE είπε Οκ τώρα απλοποιούνται λίγο τα πράγματα. Εγώ το "νοίκιασα" και μου έστειλαν την έκδοση που στριφογυρίζει μόνη της (και αυτή ΒΔ έχει στρίψει btw). Οπότε φανταζόμουν ότι θέλει καθαρό πεδίο από όλες τις μεριές για να αναπροσαρμόζεται μόνη της (?). Αλλά από ότι καταλαβαίνω αν αγοράσω το standard πακέτο θα μου έρθει η έκδοση που μένει σταθερή. Οπότε χρειάζεται απλά να βλέπει προς ένα ΒΔ σημείο που δεν έχει εμπόδια προς τον ουρανό. Πιο εφικτό. Αλλά μάλλον να μη περιμένω μεγάλη βελτίωση στη ταχύτητα. Τέσπα θα βρω ένα τρόπο να το δοκιμάσω σε σημείο χωρίς εμπόδια προς ΒΔ. Και στην αγορα την νεα για την ωρα σου εχει να επιλέξεις αναμεσα σε αυτο που εχεις τωρα και στο νεο. Κοιτα εχω βαλει καμια 10αρια και το καινουριο ειναι το μονο που βλεπω πανω απο 350mbps (τουλαχιστον στην ωρα της εγκαταστασης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου Από ταχύτητες δεν εχω πολλές απαιτήσεις. Πάνω από 100Mbps θα είμαι χαρούμενος. Αποσυνδέσεις και σκαμπανεβάσματα θα ήθελα να αποφύγω. Το μετέφερα σε πιο καθαρό σημείο. Λίγο καλύτερη η κατάσταση αλλά σίγουρα όχι τέλεια. Θα το σκεφτώ σοβαρά πάντως, είναι μια καλή λύση για internet. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 1 ώρα πριν, sir ImPeCaBlE είπε Από ταχύτητες δεν εχω πολλές απαιτήσεις. Πάνω από 100Mbps θα είμαι χαρούμενος. Αποσυνδέσεις και σκαμπανεβάσματα θα ήθελα να αποφύγω. Το μετέφερα σε πιο καθαρό σημείο. Λίγο καλύτερη η κατάσταση αλλά σίγουρα όχι τέλεια. Θα το σκεφτώ σοβαρά πάντως, είναι μια καλή λύση για internet. Απόκρυψη περιεχομένων Απο την εφαρμογη τους μεσα κανε speed test να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Κάπου στα 100-130Mbps έδειχνε. Το download έπιασε και παραπάνω (έγραψε μέχρι ένα στιγμιαίο 300άρι) αλλά μέσο όρο κάπου εκεί πρέπει να ήταν. Επεξ/σία 9 Αυγούστου από sir ImPeCaBlE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barbattilas Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου Καλησπέρα. Έχει φέρει η starlink προσιτά εταιρικά πακέτα στα 50€ (+10€ από το standard για home) που δίνει Public IP, 40GB priority και -λογικά- στοιχεία τιμολογίου για να περνιέται στα έξοδα. Πριν 2-3 μήνες business πακέτα είχε μόνο στα 180€ με 1ΤΒ priority. Νομίζω η μεγάλη διαφορά είναι η public IP κι ότι πιθανότατα με τα στοιχεία τιμολογίου θα περνιέται στα έξοδα και εταιρειών όπως ΑΕ. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Πόσο καιρό παίζει; Με τόσες τουριστικές επιχειρήσεις που το έχουν βάλει, αυτό είναι μία καλή προσθήκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soki11 Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου Καλησπέρα σας, Επειδή θελω να κανω μια επέκταση 40 μέτρων στο starlink, γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο καλώδιο cat 6 ethernet ή πρέπει να βάλω το εργοστασιακό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_69P Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εξοχική κατοικία λοιπόν δοκιμή Πάρθηκε το starlink μαζί γιατί μια μέρα των διακοπών δεν μπορούσε να αποφευχθεί η online εργασία (βιντεοκλησεις και συνεδρίες) Στήθηκε λοιπόν... Απλά έκανα αλλαγή προγράμματος και πλήρωσα μια μικρή διαφορά (8€) έως την λήξη του προγράμματος (2 εβδομάδες) ώστε να μπορεί να μπει άλλη διεύθυνση από αυτή που έχει δηλωθεί αρχικά. Πραγματικά με ένα κλικ είχα ίντερνετ Επεξ/σία 13 Αυγούστου από Antonis_69P 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Άλλος ένας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα