dvamv Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου Καλημερα σ όλους Αγόρασα το starlink Gen3 κι εχω μια ερώτηση για την εγκατάσταση Θα βάλω το πιάτο να κοιτάει κατευθείαν βορρά ?
militarist Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου 18 ώρες πριν, Antonis_69P είπε ΝΟΜΊΖΩ ΣΏΘΗΚΑ Παιδιά σήμερα παρέλαβα το δέμα. Μόλις γύρισα σπίτι και σεταρα. Πρώτες δοκιμές. Το μεγάλο παιχνίδι είναι αν θα καταφέρει να κρατηθεί σταθερό αυτό το σήμα. Στα θετικά μέχρι στιγμής η μεγάλη εμβέλεια που έχει και μέσα στο σπίτι. Μια χαρά θα κρατηθεί . αντε συγχαρητήρια
Antonis_69P Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου 1 ώρα πριν, dvamv είπε Καλημερα σ όλους Αγόρασα το starlink Gen3 κι εχω μια ερώτηση για την εγκατάσταση Θα βάλω το πιάτο να κοιτάει κατευθείαν βορρά ? Καλημέρα φίλε Αυτό έκανα και εγώ (που μάλιστα υπάρχει και εμπόδιο μπροστά) μετά μέσω της πρώτης ρύθμισης με έβαλε να του αλλάξω κατεύθυνση και πλέον κοιτάζει σταθερά βορειοδυτικά Οπότε μην σε ανησυχεί καθόλου και εγώ είχα αγχωθεί και όλα καλά 45 λεπτά πριν, militarist είπε Μια χαρά θα κρατηθεί . αντε συγχαρητήρια Πραγματικά για συγχαρητήρια χάχα γιατί σας είχα ζαλίσει και όλους αλλά είχα ταλαιπωρηθεί Εύκολη έως αστεία ρύθμιση και εγκατάσταση Ταχύτητες σούπερ Ακόμη και στην άλλη άκρη του σπιτιού (120τμ) πιάνει καμπάνα 50mbs 1
dvamv Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Ερωτηση:To speed meter στο app της Starlink λέει πχ 280 και το speedtest της ookla λέει 40 Tι κοιτάμε? το μαμά ? Επεξ/σία 28 Ιουλίου από dvamv
Antonis_69P Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 1 ώρα πριν, dvamv είπε Ερωτηση:To speed meter στο app της Starlink λέει πχ 280 και το speedtest της ookla λέει 40 Tι κοιτάμε? το μαμά ? Καλημέρα φίλε Με τέτοια διαφορά μετρήσεων θα κοιτούσα μήπως γίνεται κάτι λάθος Εμένα πάντα βγάζουν παραπλησια αποτελέσματα Τώρα πχ Starlink app έβγαλε 285mbs και Ookla 295mbs
dvamv Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλημερα.Ευχαριατώ πολύ για τις απαντήσεις. Το λάθος είναι το θέμα που να γίνεται. Θ αρχίσω να σκαλίζω. Ευχαριστώ Edit ...κάτι βρήκα Επεξ/σία 28 Ιουλίου από dvamv
Antonis_69P Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 7 ώρες πριν, dvamv είπε Καλημερα.Ευχαριατώ πολύ για τις απαντήσεις. Το λάθος είναι το θέμα που να γίνεται. Θ αρχίσω να σκαλίζω. Ευχαριστώ Edit ...κάτι βρήκα Κάτσε γιατί τώρα έχω απορία εγώ χάχα Με την προηγμένη δοκιμή ταχύτητας έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Τι σημαίνει στην πράξη οεο
Gogotsa Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Το αριστερο σημαινει οτι η συνδεση σου μεχρι το starlink μπορει να ειναι μεχρι 558, ενω ιντερνετ μεχρι 170. Δλδ αν ηθελε-μπορουσε, να σου δωσει πανω απο 558, δε θα μπορουσε να το κανει, λογω περιορισμου συνδεσης απο-εως το ρουτερ της starlink.
VPoint Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Παιδιά σορυ αν έχει ήδη απαντηθεί, ενδιαφέρομαι να το τοποθετήσω στο εξοχικό αλλά δε θα κάνω χρήση ολόκληρο τον χρόνο, μονάχα 4-5 μήνες. Σε αφήνει να μην πληρώσεις κάποιους μήνες (και να απενεργοποιηθεί) και μετά να το ενεργοποιήσεις ξανά; Ευχαριστώ
Antonis_69P Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 17 λεπτά πριν, VPoint είπε Παιδιά σορυ αν έχει ήδη απαντηθεί, ενδιαφέρομαι να το τοποθετήσω στο εξοχικό αλλά δε θα κάνω χρήση ολόκληρο τον χρόνο, μονάχα 4-5 μήνες. Σε αφήνει να μην πληρώσεις κάποιους μήνες (και να απενεργοποιηθεί) και μετά να το ενεργοποιήσεις ξανά; Ευχαριστώ Οπότε πληρώσεις έχεις ίντερνετ Δεν πληρώνεις τον μήνα έχεις ίντερνετ Γυρίζεις πάλι μετά από 1 2 5 μήνες πληρώνεις πάλι έχεις ξανά ίντερνετ
VPoint Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, Antonis_69P είπε Οπότε πληρώσεις έχεις ίντερνετ Δεν πληρώνεις τον μήνα έχεις ίντερνετ Γυρίζεις πάλι μετά από 1 2 5 μήνες πληρώνεις πάλι έχεις ξανά ίντερνετ Άρα οι πληρωμές είναι μήνα μήνα και εάν δεν πληρώσεις κόβεται. Όταν ξαναπληρώσεις ενεργοποιείται ξανά για ένα μήνα. Σωστά;
Antonis_69P Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 20 λεπτά πριν, VPoint είπε Άρα οι πληρωμές είναι μήνα μήνα και εάν δεν πληρώσεις κόβεται. Όταν ξαναπληρώσεις ενεργοποιείται ξανά για ένα μήνα. Σωστά; Πολύ σωστά Είναι τύπου προπληρωνω μήνα έχω ίντερνετ αυτό 1
dvamv Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Υπάρχει κάποια πρόταση για wifi extender η βάζουμε τα πάντα;
nzeppos Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Θεωρητικά τα πάντα παίζουν, αν και για μεγαλύτερους χώρους (ή πάνω από ένα ορόφους) τώρα τελευταία είναι της μόδας ό,τι δημιουργεί mesh ώστε να υπάρχει ένα ενιαίο Wifi στο σπίτι. Τα περισσότερα extenders δεν φτιάχνουν mesh, οπότε αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο θέλει λίγο παραπάνω ψάξιμο, με πρώτη επιλογή μάλλον τα Deco της TP-Link. Μετά πάει ανάλογα τι απαιτήσεις και τι βαλάντιο έχει ο καθένας, αφού άλλος βάζει ένα απλό repeater TP-Link RE200 των 20 ευρώ και άλλος θέλει ντε και σώνει Ubiquiti extender.
dvamv Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ok καταλαβα ευχαριστώ.Πρεπει το extender να είναι wifi 6 όπως το router της starlink;; Αν δεν είναι θα δουλέψει; η καλύτερα να προτιμήσω wifi 6 extender; Επεξ/σία 2 Αυγούστου από dvamv
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα