nzeppos Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου Περίεργο μου φαίνεται, εγώ τον βλέπω τον αντάπτορα: https://shop.starlink.com/products/gr-consumer-ethernet-adapter-gen2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kriosgr Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 20 ώρες πριν, nzeppos είπε Περίεργο μου φαίνεται, εγώ τον βλέπω τον αντάπτορα: https://shop.starlink.com/products/gr-consumer-ethernet-adapter-gen2 Ναι έχεις δίκιο, στο προτείνει για αγορά μόνο αν το πακέτο που έχεις διαλέξει έχει τον gen2 ως βασικό router. Γιαυτό δεν το έβγαζε σε εμένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OldBoyPeri Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Από 30 Ιουν παρέλαβα σήμερα 22 Ιουλ. Από τον πρώτο μήνα πληρώνουμε συνδρομή ή είναι η δοκιμή που λέει για τον εξοπλισμό ; Να κάνω πληρωμή ή να περιμενω μήπως συνδεθεί ποτέ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Για την πρώτη πληρωμή καλύτερα να περιμένεις να εμφανιστεί το ποσό στο https://www.starlink.com/account/home -> "Balance Due". Μετά μπορείς να πληρώσεις αμέσως ή να περιμένεις να τραβήξει αυτόματα το ποσό την ημερομηνία που λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OldBoyPeri Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Μέχρι να πάρω απόφαση για πληρωμή/συνδρομή είχε βρει και τους δορυφόρους και δούλεψε το μηχανάκι. Για εξοχικό είναι συμπαθητικούτσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_69P Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2 μήνες αναμονής και ταλαιπωρίας ακόμη παιδιά και κάπου εδώ χάνω την υπομονή μου με τους Έλληνες παροχους Starlink διαθέσιμο στο πλαίσιο και λέω να ανέβω πάλι για μετρήσεις και βλέπω αυτό Κάπου είμαι έτοιμος να βάλω τα κλάματα και δεν ξέρω τι να κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου Που είναι το πρόβλημα , μια χαρά είσαι . δες το δικό μου μια σελίδα πριν. εχω μια χαρά Ίντερνετ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_69P Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 18 λεπτά πριν, militarist είπε Που είναι το πρόβλημα , μια χαρά είσαι . δες το δικό μου μια σελίδα πριν. εχω μια χαρά Ίντερνετ . Και γιατί ο. Ρημαδης ο ελον μας τρομάζει έτσι Πάει και γράφει αποσυνδέσεις στις βιντεοκλησεις (εργαλείο δουλειάς) και έχω κρατηθεί για παραγγελία τουλάχιστον 3 με 4 φορές 20 λεπτά πριν, militarist είπε Που είναι το πρόβλημα , μια χαρά είσαι . δες το δικό μου μια σελίδα πριν. εχω μια χαρά Ίντερνετ . Τόσο καιρό έλεγα να κάνω υπομονή αλλά κάπου σκάω με τον τεχνολογικό μεσαίωνα των παροχών Οπότε μου φάνηκε καλή ιδέα η αγορά του starlink από Ελλάδα σε 4 άτοκες δόσεις από πλαίσιο +++ τιμολόγιο για έξοδα Σήμερα θα παραγγείλω Παρασκευή θα είναι στην πόρτα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου Εγώ το έβαλα μπαλκόνι και όλοι μου λέγαν ότι δεν θα δουλέψει. Αν βλέπει τον δορυφόρο δεν θα έχεις πρόβλημα . εγω το χρησημοποιω για δουλειά με βιντεοκλήσης κτλ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_69P Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου Προχωρήσαμε και ο Θεός βοηθός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hi--Tech Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου Καλησπέρα σε όλους, μήπως γνωρίζει κάποιος πότε έρχεται το Starlink Mini Ελλάδα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 5 hours ago, Hi--Tech said: Καλησπέρα σε όλους, μήπως γνωρίζει κάποιος πότε έρχεται το Starlink Mini Ελλάδα?? Παραγγελια Starlink Στο επίσημο site με επιλογή Greece/Ελληνικά, το βλέπω στα 399 για την κεραία και πάγιο Υπηρεσίας 59 ευρώ απεριόριστα και 40 ευρώ για 50GB/μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hi--Tech Δημοσ. 26 Ιουλίου Share Δημοσ. 26 Ιουλίου @Thresh Δεν διατίθεται με ενοικίαση όπως το κανονικό?? Πρέπει να σκάσουμε 400€ για το Mini?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 4 minutes ago, Hi--Tech said: @Thresh Δεν διατίθεται με ενοικίαση όπως το κανονικό?? Πρέπει να σκάσουμε 400€ για το Mini?? Δεν δουλεύει το link πλέον γιατί είχε 60 λεπτά χρονική διάρκεια, αλλά ότι βλέπεις εδώ βλέπω κι εγώ, δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. Γιατί να πάρει κάποιος το Mini εφόσον θα το έχει μονιμα στο σπίτι, δεν ξέρω, ακόμα κι αν υπήρχε η επιλογή της ενοικίασης. Το κανονικό έχει και φτηνότερη κεραία και χαμηλότερο πάγιο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_69P Δημοσ. 26 Ιουλίου Share Δημοσ. 26 Ιουλίου (επεξεργασμένο) ΝΟΜΊΖΩ ΣΏΘΗΚΑ Παιδιά σήμερα παρέλαβα το δέμα. Μόλις γύρισα σπίτι και σεταρα. Πρώτες δοκιμές. Το μεγάλο παιχνίδι είναι αν θα καταφέρει να κρατηθεί σταθερό αυτό το σήμα. Στα θετικά μέχρι στιγμής η μεγάλη εμβέλεια που έχει και μέσα στο σπίτι. Επεξ/σία 26 Ιουλίου από Antonis_69P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα