gorge18 Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 7 ώρες πριν, Giannis1112 είπε Καλησπέρα παιδιά λιγο βοήθεια Θελω αγόρασα το starlink το σπίτι ειναι μονοκατοικία στην Εύβοια διορωφο πάνω εχει κεραμίδια Θελω κάποιον να μου κανει την εγκατάσταση δν βρίσκω εδω κανέναν βρήκα μια εταιρία στο Ίντερνετ π θελει 300 ευρώ για εγκατάσταση μπορείτε να μ πείτε αν ξέρετε κάποιον να πάρω Δεν ειναι κατι δυσκολο. Δες μερικα βιντεακια αν δεν εχεις ιδεα και ειμαι σιγουρος οτι θα το κανεις και μονος Π.χ https://www.starlink.com/videos/4
gregdask7 Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Καλησπέρα σας, Θα ήθελα παρακαλώ την συμβουλή σας. Εχω επιχείρηση η όποια χρειαζεται άμεσα 45m καλωδιο της starlink λογω μετακινησης της κεραίας. Τι χρόνο παράδοσης θα έχω απο starlink.com ? Ή αξίζει να μπω στην διαδικάσια για αγορά απο reseller μέσω amazon? Ευχαριστώ πολύ, Καλη σας ημέρα, Καλη σας συνέχεια. ΥΓ Κάθε μέρα χωρίς starlink κοστίζει σε GB απο cosmote και γκρίνια σε ταχύτητα και απόδοση.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου On 20/06/2024 at 11:29, nzeppos said: [...] Άντε ψήσου να πάρεις και το τέταρτο. By the way, μόλις παρήγγειλα και το τέταρτο. 😛 Η πλάκα είναι ότι στην παραγγελία (Gen2 φυσικά!) δεν συμπεριέλαβα ethernet adapter - και μου το έβαλε μόνο του, χωρίς έξτρα χρέωση! 1 2
gorge18 Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 6 ώρες πριν, paredwse είπε Η πλάκα είναι ότι στην παραγγελία (Gen2 φυσικά!) δεν συμπεριέλαβα ethernet adapter - και μου το έβαλε μόνο του, χωρίς έξτρα χρέωση! Εισαι "στην ουσια" μετοχος πια. Γιαυτο. 2
kriosgr Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 15 ώρες πριν, paredwse είπε By the way, μόλις παρήγγειλα και το τέταρτο. 😛 Η πλάκα είναι ότι στην παραγγελία (Gen2 φυσικά!) δεν συμπεριέλαβα ethernet adapter - και μου το έβαλε μόνο του, χωρίς έξτρα χρέωση! Να σε ρωτήσω κάτι, γιατί γράφεις (Gen2 φυσικά!) ; Εχτές μόλις παρήγγειλα το τυπικό (μη μηχανοκίνητο). Το προτίμησα αν και ακριβότερο του μηχανοκίνητου λόγω wifi6 και ethernet ports. Τι καλύτερο έχει το Gen 2 (μηχανοκίνητο τυπικό) από αυτό που αγόρασα εκτός από την αυτόματη ρύθμιση του πιάτου;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 6 hours ago, kriosgr said: Να σε ρωτήσω κάτι, γιατί γράφεις (Gen2 φυσικά!) ; Εχτές μόλις παρήγγειλα το τυπικό (μη μηχανοκίνητο). Το προτίμησα αν και ακριβότερο του μηχανοκίνητου λόγω wifi6 και ethernet ports. Τι καλύτερο έχει το Gen 2 (μηχανοκίνητο τυπικό) από αυτό που αγόρασα εκτός από την αυτόματη ρύθμιση του πιάτου; Την αυτόματη ρύθμιση του πιάτου. Και την κατά 100 ευρώ χαμηλότερη τιμή αγοράς. Επίτρεψε μου να αντιστρέψω την ερώτηση: τι καλύτερο έχει το Gen3 (εκτός του ethernet port, που κοστίζει 40 ευρώ να το αποκτήσεις);
kriosgr Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, paredwse είπε Την αυτόματη ρύθμιση του πιάτου. Και την κατά 100 ευρώ χαμηλότερη τιμή αγοράς. Επίτρεψε μου να αντιστρέψω την ερώτηση: τι καλύτερο έχει το Gen3 (εκτός του ethernet port, που κοστίζει 40 ευρώ να το αποκτήσεις); Σε ρώτησα μήπως υπήρχε κάποιο άλλο πλεονέκτημα της gen 2 που δεν ήξερα. Στην δική μου περίπτωση βέβαια το gen 3 είναι μονόδρομος πιστεύω. Χρειάζομαι 2 ethernet ports (ένα για το PC κι ένα για powerline) . Ήταν κι ο βασικός λόγος που δεν παρήγγειλα το starlink νωρίτερα. Πριν έναν μηνα που είχα κοιτάξει δεν υπήρχε το gen 3. Θα έπρεπε να πάρω τον ethernet αντάπτορα και κάποιο switch που σημαίνει κι άλλα καλώδια. Η ταράτσα της μονοκατοικίας που μένω είναι επίπεδη σαν ελικοδρόμιο, δεν υπάρχουν σπίτια τριγύρω να εμποδίζουν και στην αρχή είχα σκεφτεί να κολλήσω το πιάτο του gen 3 πάνω στην ταράτσα με αντιμουχλική σιλικόνη😊 Μετά όμως σκέφτηκα πως έτσι θα μένει περισσότερο χρόνο εκτεθειμένο σε τυχόν λιμνάζοντα νερά λόγω βροχής κι έτσι αγόρασα την pivot βάση που κάνει για την περίπτωση μου. Τρύπες και τέτοια δεν με προβληματίζουν καθώς έχω καλά εργαλεία που τα χρησιμοποιώ όλο τον χρόνο. 😉 Επεξ/σία 28 Ιουνίου από kriosgr
Antonis_69P Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Καλησπέρα σε όλο το Forum... Κάτοικος Αθήνας εδώ και πριν ένα μήνα μετακόμισα σε άλλη περιοχή... Το πρόβλημα είναι το εξής.... ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ INTERNET ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Το αποτέλεσμα είναι οι παροχοι (όλοι ακόμη και ο παροχής που έχει την περιοχή) να μου δίνουν ΑΝΑΜΟΝΉ 3 ΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ έως να αδειάσει μια γραμμή οπότε και να ενεργοποιηθεί γραμμή για εμένα Το όλο θέμα είναι ότι Γίνεται χρήση του internet (από την γυναίκα κυρίως και λιγότερο από εμένα) για επαγγελματικους λόγους... Φανταστείτε δεν συζητάω καν πόσο σπαστικό είναι να μην μπορείς να κάνεις τίποτα (όπως ταινίες παιχνίδια κλπ) Το internet των κινητών δεν έχει επαρκή ταχύτητα και σταθερότητα για να γίνεται hotspot, όπως αντίστοιχα δεν δούλεψε σωστά και mobile wifi royter που μου έχει φέρει ο πάροχος Η ερώτηση μου είναι η εξής... Σαν λύση δυστυχώς η ευτυχώς στο πρόβλημα μου βλέπω να είναι η starlink ( και λέω δυστυχώς κυρίως για το οικονομικό κομμάτι μιας και έφυγαν αρκετά το τελευταίο διάστημα) αλλά οκ προχωράμε Θέλω τα φώτα σας ως προς το ΠΩΣ ΕΊΝΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΧΡΗΣΗΣ STARLINK στην Ελλάδα? Τέλος να προχωρούσα σε ενοικίαση του εξοπλισμού έως έρθει σταθερή γραμμή internet? Η αφού θα μπω που θα μπω στην διαδικασία παραγγελίας και εγκατάστασης του εξοπλισμού να έκανα αγορά αυτού? Με ότι συνεπάγεται αυτό δηλαδή όπως πιθανές διακοπές ίντερνετ σε κακοκαιρίες, κόστος εξοπλισμού και αυξημένο κόστος υπηρεσίας ΑΛΛΑ σε 10-15 μέρες από τώρα θα μπορώ να έχω internet και μάλιστα σε υψηλές ταχύτητες Και θα μπορεί να γίνει τόσο η δουλειά όσο και τα χομπυ μας στο σπίτι όπως παλιά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Antonis_69P Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Στις 20/9/2022 στις 3:13 ΜΜ, DionGR είπε Καλησπέρα σε όλο το Forum... Κάτοικος Αθήνας εδώ και πριν ένα μήνα μετακόμισα σε άλλη περιοχή... Το πρόβλημα είναι το εξής.... ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ INTERNET ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Το αποτέλεσμα είναι οι παροχοι (όλοι ακόμη και ο παροχής που έχει την περιοχή) να μου δίνουν ΑΝΑΜΟΝΉ 3 ΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ έως να αδειάσει μια γραμμή οπότε και να ενεργοποιηθεί γραμμή για εμένα Το όλο θέμα είναι ότι Γίνεται χρήση του internet (από την γυναίκα κυρίως και λιγότερο από εμένα) για επαγγελματικους λόγους... Φανταστείτε δεν συζητάω καν πόσο σπαστικό είναι να μην μπορείς να κάνεις τίποτα (όπως ταινίες παιχνίδια κλπ) Το internet των κινητών δεν έχει επαρκή ταχύτητα και σταθερότητα για να γίνεται hotspot, όπως αντίστοιχα δεν δούλεψε σωστά και mobile wifi royter που μου έχει φέρει ο πάροχος Η ερώτηση μου είναι η εξής... Σαν λύση δυστυχώς η ευτυχώς στο πρόβλημα μου βλέπω να είναι η starlink ( και λέω δυστυχώς κυρίως για το οικονομικό κομμάτι μιας και έφυγαν αρκετά το τελευταίο διάστημα) αλλά οκ προχωράμε Θέλω τα φώτα σας ως προς το ΠΩΣ ΕΊΝΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΧΡΗΣΗΣ STARLINK στην Ελλάδα? Τέλος να προχωρούσα σε ενοικίαση του εξοπλισμού έως έρθει σταθερή γραμμή internet? Η αφού θα μπω που θα μπω στην διαδικασία παραγγελίας και εγκατάστασης του εξοπλισμού να έκανα αγορά αυτού? Με ότι συνεπάγεται αυτό δηλαδή όπως πιθανές διακοπές ίντερνετ σε κακοκαιρίες, κόστος εξοπλισμού και αυξημένο κόστος υπηρεσίας ΑΛΛΑ σε 10-15 μέρες από τώρα θα μπορώ να έχω internet και μάλιστα σε υψηλές ταχύτητες Και θα μπορεί να γίνει τόσο η δουλειά όσο και τα χομπυ μας στο σπίτι όπως παλιά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
militarist Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Έβαλα το starlink γιατί ήρθα Λάρισα για 2 μήνες. η ταχύτητα παρά πολύ καλή. 350 ο εξοπλισμός. το σεταρα μόνος από το application. Αυτό που ήθελα ήταν να μην κλειστώ σε συμβόλαιο , το starlink δεν έχει , το σταματάς όποτε θες και φυσικά τον Αύγουστο που θα πάω σε άλλο μέρος για ένα διάστημα μπορώ να το παρω μαζί μου.
Antonis_69P Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, militarist είπε Έβαλα το starlink γιατί ήρθα Λάρισα για 2 μήνες. η ταχύτητα παρά πολύ καλή. 350 ο εξοπλισμός. το σεταρα μόνος από το application. Αυτό που ήθελα ήταν να μην κλειστώ σε συμβόλαιο , το starlink δεν έχει , το σταματάς όποτε θες και φυσικά τον Αύγουστο που θα πάω σε άλλο μέρος για ένα διάστημα μπορώ να το παρω μαζί μου. Ωραίος καλορίζικο φίλε... Πως σου φαίνεται η χρήση... Είμαι σε διλειμα αν θα προχωρήσω σε ενοικίαση ή αγορά... Παραθέτω το πρόβλημα μου από πάνω αν έχεις κάποια άποψη περί αυτού
militarist Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Χρήση του κάνω επαγγελματική και για κανενα παιχνίδι ,δεν έχω κανένα πρόβλημα. δεν νομίζω να συμφέρει η ενοικίαση. αν έχεις που να το βάλεις χωρίς εμπόδια δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. ακομα να αναφέρω ότι η πολυκατοικία δεν έχει ταράτσα και το έβαλα στο μπαλκόνι , που δεν το λες και ιδανικό αλλά και πάλι μια χαρά παίζει Επεξ/σία 30 Ιουνίου από militarist
Antonis_69P Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, militarist είπε Χρήση του κάνω επαγγελματική και για κανενα παιχνίδι ,δεν έχω κανένα πρόβλημα. δεν νομίζω να συμφέρει η ενοικίαση. αν έχεις που να το βάλεις χωρίς εμπόδια δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. ακομα να αναφέρω ότι η πολυκατοικία δεν έχει ταράτσα και το έβαλα στο μπαλκόνι , που δεν το λες και ιδανικό αλλά και πάλι μια χαρά παίζει Σε διπλό κατοικία είμαι που νοικιάζω... Εγώ μένω σε πάνω όροφο με ταράτσα πλήρως αυτόνομη από πάνω μου 120τμ και απεριόριστη θέα στον ουρανό... Για ενοικίαση ίσως το έκανα μέχρι να έρθει σταθερή γραμμή internet Αλλιώς αγορά θα έκανα αν επέλεγα μεταξύ των δύο Αλλά σκέφτομαι μήπως κάνω ενοικίαση starlink και να κρατήσω σταθερή γραμμή internet όταν έρθει
militarist Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Κοιτα είναι το τι θες. Αν θα βάλεις σταθερή γραμμή τότε ναι ενοικίαση είναι η επιλογή. εγω μένω εξωτερικό και έρχομαι Ελλάδα για καλοκαίρι και θέλω να δουλέψω για 2 μήνες με σύμφερε να το αγοράσω , γιατί μετά το περνώ μαζί και τον χειμώνα που θα πάω σε σπίτι στο βουνό θα το στειλω και θα έχω internet. Πάντως από ταχύτητες δεν θα έχεις προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα