gorge18 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Giwrgos71992 είπε έκανε μπαμ το ups αλλά κράτησε το ρεύμα Για ανέλυσε λιγο αυτο το τελευταιο. Τι εννοεις μπαμ;
Giwrgos71992 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 52 λεπτά πριν, gorge18 είπε Για ανέλυσε λιγο αυτο το τελευταιο. Τι εννοεις μπαμ; Έριξε κεραυνό και σαν να έσκασε η μπαταρία μέσα στο ups έπεσε το ρεύμα αλλά το ups έδινε κανονικά ροή και στο pc και στο router και στην τηλεόραση όταν ξαναήρθε το ρεύμα μετά από 10 λεπτά κόπηκε η σύνδεση στο εθερνετ και μετά από κάθε επανεκκίνηση όλου του δορυφόρου δουλεύει το εθερνετ για 1-2 λεπτά και μετά κλείνει με WiFi έχω κανονικά ίντερνετ
gorge18 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 55 λεπτά πριν, Giwrgos71992 είπε Έριξε κεραυνό και σαν να έσκασε η μπαταρία μέσα στο ups έπεσε το ρεύμα αλλά το ups έδινε κανονικά ροή και στο pc και στο router και στην τηλεόραση όταν ξαναήρθε το ρεύμα μετά από 10 λεπτά κόπηκε η σύνδεση στο εθερνετ και μετά από κάθε επανεκκίνηση όλου του δορυφόρου δουλεύει το εθερνετ για 1-2 λεπτά και μετά κλείνει με WiFi έχω κανονικά ίντερνετ Πιο πιθανο ειναι να εχει καει η θυρα ethernet του υπολογιστη ή του ρουτερ. Αν εχεις κανει αλλο να συνδεσεις στο ρουτερ, δοκιμασε το..
Giwrgos71992 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Οχι γιατί το δοκίμασα και με άλλα καλώδια εθερνετ απευθείας από το Starlink router κάνει το ίδιο δουλεύει 1-2 λεπτά και σταματάει πήγα αγόρασα νέο Ethernet kit να το δω το βράδυ 4 λεπτά πριν, gorge18 είπε Πιο πιθανο ειναι να εχει καει η θυρα ethernet του υπολογιστη ή του ρουτερ. Αν εχεις κανει αλλο να συνδεσεις στο ρουτερ, δοκιμασε το.. 1 ώρα πριν, gorge18 είπε Για ανέλυσε λιγο αυτο το τελευταιο. Τι εννοεις μπαμ
gorge18 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 33 λεπτά πριν, Giwrgos71992 είπε Οχι γιατί το δοκίμασα και με άλλα καλώδια εθερνετ απευθείας από το Starlink router κάνει το ίδιο δουλεύει 1-2 λεπτά και σταματάει πήγα αγόρασα νέο Ethernet kit να το δω το βράδυ αλλη συσκευή δοκιμασε οχι αλλο καλωδιο
Giwrgos71992 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Ναι και στο λάπτοπ δοκίμασα το ίδιο κάνει τώρα ή φταίει το ρουτερ ή το Ethernet
Giwrgos71992 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου ολα καλα παιδια μου απαντησαν στο email μου ειπαν εχει θεμα το router και επειδη δεν εχουν αλλο θα γινει αντικατυασταση σε GEN 3 δωρεαν 5
BadIronTree Δημοσ. Τρίτη στις 05:37 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:37 πμ Με το πρόγραμμα υπηρεσιών «Οικιακής χρήσης Lite» της Starlink: Δεν υπάρχουν ανώτατα όρια δεδομένων και ταχύτητας Οι ταχύτητες θα κυμαίνονται από 50-100 Mbps (σε σύγκριση με 150-250 Mbps για το πρόγραμμα υπηρεσιών «Οικιακής χρήσης») Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στην υπηρεσία «Οικιακής χρήσης» της Starlink ανά πάσα στιγμή
comfuzio Δημοσ. Τρίτη στις 08:34 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:34 πμ 2 hours ago, BadIronTree said: Με το πρόγραμμα υπηρεσιών «Οικιακής χρήσης Lite» της Starlink: Δεν υπάρχουν ανώτατα όρια δεδομένων και ταχύτητας Οι ταχύτητες θα κυμαίνονται από 50-100 Mbps (σε σύγκριση με 150-250 Mbps για το πρόγραμμα υπηρεσιών «Οικιακής χρήσης») Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στην υπηρεσία «Οικιακής χρήσης» της Starlink ανά πάσα στιγμή Νέο οικονομικότερο πρόγραμμα; Μετά τι θα έχει; με 10€ σήματα καπνού ανά second;
nzeppos Δημοσ. Τρίτη στις 09:07 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:07 πμ (επεξεργασμένο) Αν το διαβάζω σωστά, δεν είναι άσχημο. Αν κάποιος έχει ένα Starlink στο εξοχικό του για χαλαρή χρήση ή τελοσπάντων κάπου που δεν χρειάζεται τις ταχύτητες του κανονικού πακέτου, φαντάζομαι δεν τον χαλάει να μπορεί να πληρώνει σχεδόν 30% λιγότερο. Δεν ξέρω όμως αν θα μπορούμε να αλλάζουμε από το Lite στο κανονικό και αντίστροφα όποτε και όσες φορές θέλουμε ή αν το Lite θα μπορεί να μεταφερθεί προσωρινά σε άλλο σπίτι. Ακόμα και να μην γίνεται κανένα από τα δύο, εξακολουθεί να φαίνεται ενδιαφέρουσα πρόταση. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:08 πμ από nzeppos
Fotoalexandros Δημοσ. Τρίτη στις 11:59 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:59 πμ Καλησπέρα σας. Σκοπεύω να αγοράσω το καινούργιο πακέτο των 29 ευρώ το οποίο με καλύπτει και έχω την εξής απορία. Υπάρχουν δυο εξοπλισμοί, o mini και ο στάνταρντ που είναι 50 ευρώ ακριβότερος. Ποιο εκ των δυο να προτιμήσω; Το mini ακούγεται δελεαστικό γιατί μπορεί και να μεταφερθεί αλλά δεν ξέρω αν είναι εξίσου καλό στην λήψη και στην εγκατάσταση.
nzeppos Δημοσ. Τρίτη στις 12:52 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:52 μμ (επεξεργασμένο) Το mini είναι εξ ορισμού πιο αργό (100/10 αν θυμάμαι καλά), οπότε αν θελήσεις ποτέ να πας στο residential plan των 150+ mbps με 40 ευρώ/μήνα πιθανότατα δεν θα μπορείς. Αν θεωρείς πως σε καλύπτει ό,τι προσφέρει το νέο lite πλάνο των 29 ευρώ/μήνα, θα μπορούσες να κοιτάξεις και το mini kit. Το βασικό πλεονέκτημά του είναι η εύκολη φορητότητα λόγω μικρού μεγέθους πιάτου. Όλα αυτά με τη λογική ότι το mini μπορεί να συνδυαστεί με το lite (δεν έχω ιδέα, έστω ότι γίνεται). Προσοχή όμως, γιατί και το standard kit μπορεί να μεταφερθεί. Απλώς δεν είναι τόσο εύκολο γιατί είναι πιο ογκώδες. Δεν θα το πάρεις στην πλάτη σου πάνω στο μηχανάκι, αλλά στο αυτοκίνητο μπορείς να το βάλεις άνετα στο πορτμπαγκάζ ή στη θέση του συνοδηγού. Γενικά αν δεν σε ενδιαφέρει να παίρνεις μαζί σου το Starlink κάθε τρεις και λίγο, αλλά θέλεις να το έχεις πχ. 9 μήνες στο σπίτι, 2 μήνες στο χωριό της γυναίκας και 1 μήνα στο δικό σου, τότε θα πρότεινα να πάρεις το standard. Επεξ/σία Τρίτη στις 12:58 μμ από nzeppos
dimos12345 Δημοσ. Τρίτη στις 07:08 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:08 μμ Καλησπέρα σκοπεύω να βάλω starlink στο χώρο μου. Ωστόσο το καλώδιο (15μ) που έρχεται με τη συσκευασία δεν μου αρκεί. Θα μπορούσα να κόψω το καλώδιο starlink ,πριν το βυζμα προφανώς, και να το ενώσω με ένα cat 6? Κάτι τετοιο θα δούλευε? Δε θα ήθελα να πάρω το καλώδιο των 40μ διότι είναι αρκετά ακριβό. Ευχαριστώ
comfuzio Δημοσ. Τρίτη στις 07:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:11 μμ Τώρα κόψε-ράψε δεν ξέρω πόσο καλό θα σου πάει στο τέλος ή και σε βάθος χρόνου. Λογικά αν πάρεις καλώδιο PET και απλά μονώνεις στο πιάτο δεν νομίζω να έχεις θέμα 1
manolis940 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:05 μμ Στις 1/4/2025 στις 2:59 ΜΜ, Fotoalexandros είπε Καλησπέρα σας. Σκοπεύω να αγοράσω το καινούργιο πακέτο των 29 ευρώ το οποίο με καλύπτει και έχω την εξής απορία. Υπάρχουν δυο εξοπλισμοί, o mini και ο στάνταρντ που είναι 50 ευρώ ακριβότερος. Ποιο εκ των δυο να προτιμήσω; Το mini ακούγεται δελεαστικό γιατί μπορεί και να μεταφερθεί αλλά δεν ξέρω αν είναι εξίσου καλό στην λήψη και στην εγκατάσταση. Θεωρητικά δεν επιτρέπεται να το μεταφέρεις όπως γράφει στους όρους και σε περίπτωση που το κάνεις θα σε γυρίσει στο πλάνο των 40€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα