Προς το περιεχόμενο

Nike Air Max 270 - 79,97 € @nike.com

Phoenix7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η ups δεν νομίζω ότι κάνει αλλού παραδόσεις πέρα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη (ίσως και σε λοιπές μεγάλες πόλεις). Επαρχία acs/γενική. Εγω με γενική παρέλαβα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ήρθαν και σε εμένα. Δυστυχώς επιστροφή όμως. Ενώ το νούμερο είναι καλό στο μήκος, έχουν ενιαία γλώσσα και δεν χωράει εύκολα το πόδι να μπει. Και αν μπει, πιέζει στο ύψος της καμάρας. 

Νόμιζα θα ήταν παρόμοια με τα air max 2090 που ήδη έχω και είναι άνετα, παρόλο που έχει πάλι ενιαία γλώσσα, αλλά έχει λάστιχα. 

Θα πας σε αλλαγη νουμερου; Για πες την διαδικασια οταν την κανεις. Πχ που στελνεται, κοστος κλπ. Περιμενω και εγω να παραλαβω αλλα δεν ξερω αν θα μου κανει ή αν ηθελα μισο νουμερο παραπανω.

5 λεπτά πριν, runner69 είπε

Θα πας σε αλλαγη νουμερου; Για πες την διαδικασια οταν την κανεις. Πχ που στελνεται, κοστος κλπ. Περιμενω και εγω να παραλαβω αλλα δεν ξερω αν θα μου κανει ή αν ηθελα μισο νουμερο παραπανω.

Αν δεν σου κάνει, μπαίνεις στην παραγγελία και ξεκινάς την επιστροφή και τα γράφει όλα 

• Thanks 1

5 ώρες πριν, runner69 είπε

Αν χρειαστείς αλλαγή νουμερου, κάλεσε στο τηλέφωνο που έχουν στην σελίδα.

Για απλή επιστροφή απλώς διαλέγεις την επιλογή της επιστροφής και ακολουθείς τα βήματα.

• Thanks 1

Λίγο of topic, παρήγγειλα το Jordan max aura 3 για την μικρή μου αλλά δεν είναι το μοντέλο που θέλει. Θα μου έρθουν από Γερμανία και την επίσημη nike σε δέκα περίπου μέρες. Όποιος θα τα ήθελε στα 80ε βγήκαν μαζί με τα μεταφορικά. Νούμερο 40,5 

23 λεπτά πριν, gotthard είπε

Λίγο of topic, παρήγγειλα το Jordan max aura 3 για την μικρή μου αλλά δεν είναι το μοντέλο που θέλει. Θα μου έρθουν από Γερμανία και την επίσημη nike σε δέκα περίπου μέρες. Όποιος θα τα ήθελε στα 80ε βγήκαν μαζί με τα μεταφορικά. Νούμερο 40,5 

Νομίζω μπορείς απλά να τα στείλεις πίσω και να σου κάνουν refund έτσι απλά. Έχει μέσα διαδικασία στο κουτί για να τα στείλεις για να μην χάσεις τα χρήματα 

39 λεπτά πριν, gotthard είπε

https://www.insomnia.gr/classifieds/

Τα έλαβα και εγώ αλλά τελικά είναι πιο μεγάλα στο νούμερο, από ότι ήθελα, οπότε και πήρα τηλέφωνο στο νούμερο που έχει στην σελίδα και ζήτησα αλλαγή. Με το που επιβεβαιώσουν τα στοιχεία σου στέλνουν μια ηλεκτρονική ετικέτα την οποία επικολλείς πάνω στο δέμα και παίρνεις τηλέφωνο την UPS η οποία και τα παραλαμβάνει δωρεάν.

Από ότι μου είπαν η όλη διαδικασία για να μου έρθει το καινούριο νούμερο με όλα τα πήγαινε έλα είναι γύρω στις 15 ημέρες.

Για δε απλά επιστροφή χρημάτων η διαδικασία είναι ακόμα πιο απλή και περιγράφεται στο site.

Εχει πολυ καλο after sales Και η nike και η adidas.

Συν τις καλες προσφορες στα app τους 2020, 2021 και 2022 μεσα στις πανδημιες τους εχουμε κανει πλουσιους 🙃😂

Και εχουμε παρει καλα παπουτσακια και εξοπλισμο σε τιμες ξεφτιλα για τα ελληνικα δεδομενα/μαγαζια.

Τα καλα να λεγονται και να επικροτουνται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...