barman_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 1 hour ago, Sebu said: Κατεβασε το app και γραψου ωστε να σου ερχονται οι προσφορες πιο νωρις 😉 Δεν είχα ιδέα.. Είχα μόνο της adidas.. Έπαιζαν όλα τα pegasus 39 στα χρήματα αυτά? Γμτ πως το έχασα αυτό
Chrisfm94 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) *delete* Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από Chrisfm94
Sebu Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, barman_ είπε Δεν είχα ιδέα.. Είχα μόνο της adidas.. Έπαιζαν όλα τα pegasus 39 στα χρήματα αυτά? Γμτ πως το έχασα αυτό Συνηθως οταν βγαζει προσφορες δεν βγαζει ολη τη σειρα λχ μπορει να βγαλει 2-3 σχεδια του Pegasus 39 σε πολυ καλη τιμη αλλα καποιο χρωμα που θες εσυ να ειναι σε ακριβοτερη ή χωρις εκπτωση. 1
barman_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 56 minutes ago, Sebu said: Συνηθως οταν βγαζει προσφορες δεν βγαζει ολη τη σειρα λχ μπορει να βγαλει 2-3 σχεδια του Pegasus 39 σε πολυ καλη τιμη αλλα καποιο χρωμα που θες εσυ να ειναι σε ακριβοτερη ή χωρις εκπτωση. Πολύ καλή φάση πάντως λέγω και σίγουρα δεν παίζεις με τον φόβο της κινεζιας αν πάρεις από Σκρουτζ 1
costas80 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Προσπάθησα σήμερα να παραγγείλω με 2 διαφορετικές κάρτες από εθνική και alpha και έφαγα άκυρο.
tikos79 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, costas80 είπε Προσπάθησα σήμερα να παραγγείλω με 2 διαφορετικές κάρτες από εθνική και alpha και έφαγα άκυρο. Το ίδιο έχει γίνει και σε εμένα αρκετές φορές. Είτε με PayPal είτε και με curve συνδεδεμένη με Πειραιώς. Στην εφαρμογή από κινητό συμβαίνει συχνά αυτό. Δοκίμασε εκτός εφαρμογής..εμένα έτσι την πήρε.
costas80 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, tikos79 είπε Το ίδιο έχει γίνει και σε εμένα αρκετές φορές. Είτε με PayPal είτε και με curve συνδεδεμένη με Πειραιώς. Στην εφαρμογή από κινητό συμβαίνει συχνά αυτό. Δοκίμασε εκτός εφαρμογής..εμένα έτσι την πήρε. Και με PayPal προσπάθησα πριν λίγο πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Όλες οι απόπειρες έχουν γίνει από το site της Nike από το laptop. Αύριο που είναι εργάσιμη ίσως πάρω τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών μήπως βγει άκρη.
SabotazNic Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, costas80 είπε Και με PayPal προσπάθησα πριν λίγο πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Όλες οι απόπειρες έχουν γίνει από το site της Nike από το laptop. Αύριο που είναι εργάσιμη ίσως πάρω τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών μήπως βγει άκρη. Δοκιμασε και την εφαρμογη. Οτι εχεις στο καλαθι, θα το δεις και εκει (αν εχεις κανει λογαριασμο προφανως) 1
Chrisfm94 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Κι εγω ειχα θεμα, μου κολλουσε στο τελικο βημα πριν την πληρωμη. Απο το κινητο μεσω της εφαρμογης περασε ακαριαια. 1
costas80 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Chrisfm94 είπε Κι εγω ειχα θεμα, μου κολλουσε στο τελικο βημα πριν την πληρωμη. Απο το κινητο μεσω της εφαρμογης περασε ακαριαια. 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Δοκιμασε και την εφαρμογη. Οτι εχεις στο καλαθι, θα το δεις και εκει (αν εχεις κανει λογαριασμο προφανως) Αυτό ήταν παιδιά. Κατέβασα την εφαρμογή, έκανα login, είχε κρατημένη την παραγγελία στο καλάθι και πλήρωσα με ApplePay. 1
Alexthekiller1993 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 21/9/2022 στις 2:37 ΜΜ, Alexthekiller1993 είπε Χθες παρηγγειλα 2 προιοντα λογο της προσφορας και ηδη σημερα σταλθηκαν με DPD Γερμανιας! Εμπειρικα απο παλιοτερες αποστολες με DPD εκανε 5-7 εργασιμες οποτε θα επιβεβαιωσω οταν παραλαβω. Μολις παρελαβα με ACS, ολα μια χαρα. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από Alexthekiller1993
SabotazNic Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Ήρθαν και σε εμένα. Δυστυχώς επιστροφή όμως. Ενώ το νούμερο είναι καλό στο μήκος, έχουν ενιαία γλώσσα και δεν χωράει εύκολα το πόδι να μπει. Και αν μπει, πιέζει στο ύψος της καμάρας. Νόμιζα θα ήταν παρόμοια με τα air max 2090 που ήδη έχω και είναι άνετα, παρόλο που έχει πάλι ενιαία γλώσσα, αλλά έχει λάστιχα.
dchatz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Alexthekiller1993 είπε Μολις παρελαβα με ACS, ολα μια χαρα. ACS ή UPS; Και εμένα παραδόθηκε αλλά δεν είμαι σπίτι ο ίδιος. Λέει όμως UPS.
Alexthekiller1993 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 45 λεπτά πριν, dchatz είπε ACS ή UPS; Και εμένα παραδόθηκε αλλά δεν είμαι σπίτι ο ίδιος. Λέει όμως UPS. Εμένα ξεκίνησε με DPD και το ανέλαβε η ACS στην Ελλάδα. Ίσως επειδή μένω Θεσσαλονίκη έρχονται οδικώς στο Καλοχωρι που είναι ο κεντρικός σταθμός. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα