Nemogr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο εργαλείο που να κάνει αναζήτηση τα προϊόντα που έχω στο eshop σε σελίδες όπως το skroutz, bestprice, shopflix και να μου δίνει την χαμηλότερη τιμή πώλησης;
Moderators Kercyn Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Να υπάρχει δεν ξέρω, αλλά σίγουρα μπορεί να φτιαχτεί και το πιθανότερο είναι να έχεις προβλήματα με τις σελίδες που λες.
filip123go Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Ενας τυπάκος είχε φτιάξει κάτι παρόμοιο σε python και το είχε ποσταρει και εδω μέσα. Είχε και αναλυτικό βίντεο πως να το χρησιμοποιείς. Δυστυχώς δεν θύμαμαι ούτε το όνομά του, ούτε το όνομα του project... Ας ελπίσουμε να δει το thread και να απαντήσει...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Κι αν κάποιο κατάστημα έχει χαμηλή τιμή και δεν είναι στις πλατφόρμες τι γίνεται; Θες να το βλέπεις ή όχι;
Nemogr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Όχι, με ενδιαφέρουν μόνο τα καταστήματα που είναι στις πλατφόρμες.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Πόσο θα πλήρωνες για κάτι τέτοιο σε ετήσια βάση;
NikosKallithea Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Τσεκαρε αυτο https://www.fiverr.com/
xrhstosiak Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 για προ καταστάσεις υπάρχουν εταιρίες που τα κάνουν αυτά σαν την https://tgndata.com/
Predatorkill Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Με αλλα λογια, θες ανα πασα στιγμη να ξερεις ο ανταγωνισμος σου τι τιμες εχει ωστε εσυ αυτοματα να πιεζεις τη τιμη εστω και 1 σεντ παρακατω ωστε να βγαινεις πρωτος στο σκρουτζ/bestprice. good luck with that
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν βλέπω γιατί πρέπει να τον χλευάσουμε για τις ανάγκες του.
Nemogr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Το γιατί το θέλω και τι θα το κάνω δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει.
Moderators Kercyn Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 20/9/2022 στις 5:39 ΜΜ, random_dude είπε Πόσο θα πλήρωνες για κάτι τέτοιο σε ετήσια βάση; Αυτό είναι το κύριο που θα πρέπει να απαντήσεις, όχι απαραίτητα στο forum αλλά να το σκεφτείς.
Nemogr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν μου έχει δώσει κανείς μια απάντηση ότι ξέρει η μπορεί να φτιάξει ένα τέτοιο εργαλείο οπότε δεν έχει νόημα να πω το budget μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Αν κάποιος για να κάτσει να φτιάξει κάτι τέτοιο πρέπει να δίνει €500/μήνα μόνο για τις ips και εσύ δεν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις πάνω από €40/μήνα δύο εκδοχές υπάρχουν. Ή θα πρέπει να βρει άλλους 20 σαν εσένα για να μπορεί να συντηρηθεί, ή απλά δεν θα ασχοληθεί. Οπότε κράτα το budget για τον εαυτό σου και περίμενε να πάρεις σοβαρή απάντηση.
Nemogr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Από τις απαντήσεις που δίνεις φαίνεται πόσο άσχετος με το θέμα είσαι και πας να το παίξεις έξυπνος. Εγώ θα κρατήσω το budget και εσύ τις αερολογίες σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα