Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά, 

Σήμερα το πρωί έκανα update στο κινητό και μετά από λίγο έκανε επανεκκίνηση. Πρώτο μήνυμα "sim password", το κλασικό pin μου δεν λειτουργεί. Βρήκα το pin της Vodafone sim που έχω (παρεπιπτόντως είναι sim 10ετιας) και δεν το δέχεται. Στα επόμενα μηνύματα για puk έβαλα το σωστό και ενώ το παίρνει, στην συνέχεια βγάζει μήνυμα για νεο pin. Εκεί ότι και να βάλω, στην επαλήθευση δεν λειτουργεί. Τώρα δεν έχω λειτουργικό κινητό, τι μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ  

Δημοσ.

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για αρχή.

Θα χάσεις όμως ότι έχεις μέσα οπότε εάν μπορείς κάνε ένα backup πρώτα.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, BASILISP είπε

παρεπιπτόντως είναι sim 10ετιας

Επίσης άμεσα αλλάγή sim, είναι πολύ παλιά και πιθανόν έπαθε ζημιά

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/9/2022 στις 1:47 ΜΜ, BASILISP είπε

Γειά σας παιδιά, 

Σήμερα το πρωί έκανα update στο κινητό και μετά από λίγο έκανε επανεκκίνηση. Πρώτο μήνυμα "sim password", το κλασικό pin μου δεν λειτουργεί. Βρήκα το pin της Vodafone sim που έχω (παρεπιπτόντως είναι sim 10ετιας) και δεν το δέχεται. Στα επόμενα μηνύματα για puk έβαλα το σωστό και ενώ το παίρνει, στην συνέχεια βγάζει μήνυμα για νεο pin. Εκεί ότι και να βάλω, στην επαλήθευση δεν λειτουργεί. Τώρα δεν έχω λειτουργικό κινητό, τι μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ  

Εγώ θα άλλαζα πρώτα την sim αφού είναι τόσο παλιά, πιθανόν αυτό φταίει.Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι λίγο μπελάς.

Φαίνεται πως ίσως με το update, να άλλαξαν κάποια στοιχεία στο λειτουργικό που αφορούν τον τρόπο που λειτουργεί η sim και υπάρχει ασυμβατότητα.

Υπάρχει περίπτωση να μην χρεωθείς καν την sim λόγω παλαιότητας και να το περάσουν ως "αναβάθμιση", ρώτησέ τους πιο πρίν.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...