akaloith Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 αληθεια εσεις που εχετε oneplus 5g συσκευη σε vodafone πιανετε καμια ταχυτητα της προκοπης η απλα γραφει επανω 5g και αυτο ειναι ολο;
kkatzos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, akaloith είπε αληθεια εσεις που εχετε oneplus 5g συσκευη σε vodafone πιανετε καμια ταχυτητα της προκοπης η απλα γραφει επανω 5g και αυτο ειναι ολο; Απλά γράφει 5G. Όπως και σε κάθε κινητό που είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο της Vodafone.
malthampoukos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Παιδιά αξίζει το κινητό στα 450 για φωτογραφιες; ή υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά;
akaloith Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, malthampoukos είπε Παιδιά αξίζει το κινητό στα 450 για φωτογραφιες; ή υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά; εχει θεσπεσιο ultrawide καλο main φακο κλασικο τελε και πασχει στη σελφι φωτογραφικα ειναι απο τα πιο δυνατα, ειδικα στον ultrawide στα 450 αν οχι μοναδικο ισως θελει βοηθεια με καποια gcam για να αποδωσει το max του Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2022 από akaloith
Antretng Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 22/9/2022 στις 9:31 ΜΜ, akaloith είπε τωρα δεν τα χεις;;; τι τα κανες; τι εχεις; στο skroutz διαβαζα κριτικες και λεγαν no 5g for vodafone αλλα τελικα τωρα που θυμηθηκα ηταν για το motorola edge 20 pro η vodafone τηλεφωνικα δεν μου ανεφερε απολυτως κανενα oneplus motorola κτλ ως 5g certified Ναι, δεν με κάλυπτε σε μπαταρια το 9pro ενώ το 10pro δεν με βολεψε φωτογραφικά οσο το mi 11 pro (όχι το t). 22 λεπτά πριν, akaloith είπε ισως θελει βοηθεια με καποια gcam για να αποδωσει το max του Ultrawide και tele σιγουρα. Είχα καταφέρει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Για το main θα ελεγα περισσοτερο θέμα γουστου (πχ προτιμάς λιγότερο θόρυβο ή περισσότερη λεπτομέρια ή άλλο jpeg engine σε χρωματα/αντιθεση/sharpening). Σε dr βέβαια δεν φτάνει τη στοκ. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2022 από Antretng
akaloith Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) παντα οι αδυναμοι σενσορς βοηθιουνται παραπανω απο τη gcam ο uw ο συγκεκριμενος απο μονος του δε θα πρεπε να θελει βοηθεια ιδιαιτερη γιατι ειναι τεραστιος (για uw) ο τελε και η σελφι ναι προφανως παραμενουν ταπεινοτατοι το στοκ processing αλλοι το βρισκουν οκ αλλοι οχι εγω απο τα samples που ειδα ναι οκ could use help - τα χρωματα, δε ξερω τα update αν το βελτιωσαν το mi 11 pro εχει even bigger main, οι αλλοι ειναι κλασικοτατοι ταπεινοτατοι Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2022 από akaloith
Antretng Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, akaloith είπε παντα οι αδυναμοι σενσορς βοηθιουνται παραπανω απο τη gcam ο uw ο συγκεκριμενος απο μονος του δε θα πρεπε να θελει βοηθεια ιδιαιτερη γιατι ειναι τεραστιος (για uw) ο τελε και η σελφι ναι προφανως παραμενουν ταπεινοτατοι το στοκ processing αλλοι το βρισκουν οκ αλλοι οχι εγω απο τα samples που ειδα ναι οκ could use help - τα χρωματα, δε ξερω τα update αν το βελτιωσαν το mi 11 pro εχει even bigger main, οι αλλοι ειναι κλασικοτατοι ταπεινοτατοι Μπα και στο ζουμ καλύτερο ειναι το mi 11 pro (βέβαια έχει και μεγαλύτερο focal). Σημαντική διαφορά και το βίντεο που είναι πιο φυσικο με λιγότερο processing και χωρις το ghosting που εχουν κλασσικα τα 1+ στη κινηση indoor. Βέβαια τούμπανο το κινητό, απλά σου λεω πως και προτίμησα να παραμείνω στο mi 11 pro. Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο εξαιρετικος dev που ειχε κάνει τρομερή δουλειά με pixel experience. Τωρα για τη gcam που λες και τους aux, δεν ισχυει πάντα. Ας πουμε στο s20 fe, το όφελος που ειχα στον uw ήταν μηδαμινό (περισσότερο θέμα γούστου θα το έλεγα). Ειδικά tele ήταν σημαντικά χειρότερη η gcam. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2022 από Antretng
akaloith Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) εχω παθει συγκοπη με το mi 11 ultra στα 600 damnnnnn απανωτα χτυπηματα Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2022 από akaloith
Antretng Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, akaloith είπε εχω παθει συγκοπη με το mi 11 ultra στα 600 damnnnnn απανωτα χτυπηματα αν δεν σε πειραζει που ειναι λιγο βαρυ, ειναι καλη περιπτωση. Επισης το pro παιζει 450 στο tradingshenzen που ειναι πολυ κοντα σαν συσκευη (εννοειται δεν αναφερομαι στο back display).
akaloith Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Antretng είπε αν δεν σε πειραζει που ειναι λιγο βαρυ, ειναι καλη περιπτωση. Επισης το pro παιζει 450 στο tradingshenzen που ειναι πολυ κοντα σαν συσκευη (εννοειται δεν αναφερομαι στο back display). ειναι τουβλο, οχι λιγο βαρυ το ultra εχει type c χρεπι οπως ολα τα xiaomi usb 2 χωρις video out, dex κτλ οσο για το pro αλλο 2x 1/2.0" sensors που εχει ως tele και uw το ultra, αλλο οι ταπεινοι του προ (ξερεις ακριβη sensor? πες μου το μοντελο,size μιας που το χεις :P) επισης ολα τα xiaomi οι selfie ειναι χρεπι, η πισω οθονουλα ΙΣΩΣ καπως σωζει τη κατασταση χρησιμοποιωντας τους rear φακους και αν κανεις και τη χωρητικοτητα 256 εχεις ηδη φτασει στο 540 ε σκασε αλλα 60 και σκασε για 2 καλους tele και uw και μια οθονιτσα του κωλου και ceramic κτλ κτλ τα βρηκα και δυστυχως οι βοηθητικοι σενσορς ειναι αλλης κλασης Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2022 από akaloith
Antretng Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, akaloith είπε ειναι τουβλο, οχι λιγο βαρυ το ultra εχει type c χρεπι οπως ολα τα xiaomi usb 2 χωρις video out, dex κτλ οσο για το pro αλλο 2x 1/2.0" sensors που εχει ως tele και uw το ultra, αλλο οι ταπεινοι του προ (ξερεις ακριβη sensor? πες μου το μοντελο,size μιας που το χεις :P) επισης ολα τα xiaomi οι selfie ειναι χρεπι, η πισω οθονουλα ΙΣΩΣ καπως σωζει τη κατασταση χρησιμοποιωντας τους rear φακους και αν κανεις και τη χωρητικοτητα 256 εχεις ηδη φτασει στο 540 ε σκασε αλλα 60 και σκασε για 2 καλους tele και uw και μια οθονιτσα του κωλου και ceramic κτλ κτλ τα βρηκα και δυστυχως οι βοηθητικοι σενσορς ειναι αλλης κλασης Είναι αλλά επί το πρακτεο δεν είναι τόσο χαοτικές οι διαφορές. Στο λέω από συγκριτικά που έχω δει τελεγκραμ. Μιλάω πάντα για μερα μιας και νύχτα συνήθως αποφεύγεις aux. Αλλιώς ναι, είναι όπως τα λες. Άλλη κλάση. Αν δεν σε πειράζει το βάρος go for it. Εγώ βολεύτηκα με το pro.
akaloith Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) θαυμασιο το προ τεραστιος ο main sensor, εκνευριζομαι που οι αλλοι μενουν στα ιδια και στα ιδια και το oneplus 9 pro, για να μπουμε και και λιγο εντος θεματος, μου γυαλισε για τον ΜΕΓΑΛΟ ultrawide του αδιανοητα μεγαλο, bigger than 11 ultra, στο 1+10 τα σκατωσε, για να δουμε και το 11.... η δε σελφι και σε 1+ και σε xiaomi ειναι αφημενη στη 5ετια της... στο 1+ 7t μου εχω ηδη αξιοπρεπεστατο main οποτε θελω για να "αναβαθμισω" θελω να δω ορατη διαφορα στους αλλους, οχι τα ιδια Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2022 από akaloith
Antretng Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, akaloith είπε θαυμασιο το προ τεραστιος ο main sensor, εκνευριζομαι που οι αλλοι μενουν στα ιδια και στα ιδια και το oneplus 9 pro, για να μπουμε και και λιγο εντος θεματος, μου γυαλισε για τον ΜΕΓΑΛΟ ultrawide του αδιανοητα μεγαλο, bigger than 11 ultra, στο 1+10 τα σκατωσε, για να δουμε και το 11.... η δε σελφι και σε 1+ και σε xiaomi ειναι αφημενη στη 5ετια της... Πέραν του main, χάνει πολύ σε τηλεφακό να ξέρεις. Και δεν μιλάω για σημεία. Αν δεν σε νοιάζει τηλεφακός και μπαταρία, do it Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2022 από Antretng
akaloith Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) εκει λοιπον που λεω χανει σε tele βγαινει στα 600 το x 11 ultra και παθαινω τη συγκοπη και με 256 που το 1+7t μου εχει 256 και θα ναι ντροπη να παω στα 128 και εχει "βοηθητικους" sensors οσο ο main του 7t μου που ξερω τι μπορει να κανει Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2022 από akaloith
camel555 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Με τι android έρχεται και μέχρι που θα φτάσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα