Antretng Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, kokosxa είπε οσα oneplus πηραν το android 12 πηραν αυτοματα και το 5g στη vodafone Ναι οπως τα λες. Ολα μετα το 12 πηραν 5g voda.
akaloith Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, kokosxa είπε οσα oneplus πηραν το android 12 πηραν αυτοματα και το 5g στη vodafone μπα;;; νεο αυτο;;; εχεις κανενα απο αυτα σε vodafone;;; ποιο;;;; μπορω να το δω να το πιστεψω;;; η λιστα που σου λενε τηλεφωνικα δεν εχει ουτε ενα oneplus Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από akaloith
Antretng Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, akaloith είπε μπα;;; νεο αυτο;;; εχεις κανενα απο αυτα σε vodafone;;; ποιο;;;; μπορω να το δω να το πιστεψω;;; η λιστα που σου λενε τηλεφωνικα δεν εχει ουτε ενα oneplus 1+9pro και 1+10pro που είχα, επιβεβαιώνω ότι είχαν 5g Vodafone
akaloith Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) τωρα δεν τα χεις;;; τι τα κανες; τι εχεις; στο skroutz διαβαζα κριτικες και λεγαν no 5g for vodafone αλλα τελικα τωρα που θυμηθηκα ηταν για το motorola edge 20 pro η vodafone τηλεφωνικα δεν μου ανεφερε απολυτως κανενα oneplus motorola κτλ ως 5g certified Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από akaloith
intruder99 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, akaloith είπε τωρα δεν τα χεις;;; τι τα κανες; τι εχεις; στο skroutz διαβαζα κριτικες και λεγαν no 5g for vodafone αλλα τελικα τωρα που θυμηθηκα ηταν για το motorola edge 20 pro η vodafone τηλεφωνικα δεν μου ανεφερε απολυτως κανενα oneplus motorola κτλ ως 5g certified Λογικά θα σου είπαν (ή το θεωρούν δεδομένο) ότι 5G certified είναι μόνο οι συσκευές που πωλούνται στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Έλα όμως που δεν ισχύει. Με το Realme 9 Pro+ παρόλο που δεν υπάρχει εκεί πιάνω κανονικά 5G.
akaloith Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, intruder99 είπε Λογικά θα σου είπαν (ή το θεωρούν δεδομένο) ότι 5G certified είναι μόνο οι συσκευές που πωλούνται στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Έλα όμως που δεν ισχύει. Με το Realme 9 Pro+ παρόλο που δεν υπάρχει εκεί πιάνω κανονικά 5G. ανεφεραν ενα κατεβατο, δεν ηταν μονο του καταστηματος τους αλλα δεν ειχε αυτα που ηθελα
atabertass Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Oneplus 8 pro ,Vodafone και 5g, ηρθε με την 12 Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από atabertass 1
kokosxa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, akaloith είπε μπα;;; νεο αυτο;;; εχεις κανενα απο αυτα σε vodafone;;; ποιο;;;; μπορω να το δω να το πιστεψω;;; η λιστα που σου λενε τηλεφωνικα δεν εχει ουτε ενα oneplus εχω το Nord το πρωτο τοAC2003 . 2 χρονια σχεδον που ειχε την 11 επανω δεν ειχα 5g.Σε παρα πολλες επικοινωνιες με την Vodafone δεν ειχαν ιδεα ποτε θα παρει το κινητο 5g.μια μου ελεγαν οτι φταιει η Oneplus ,αλλη οτι πρεπει να συνεργαστουμε με την εταιρεια για να ειναι συμβατο κλπ. Μολις τωρα το καλοκαιρι πηρε το κινητο την 12 αυτοματα ηρθε και το 5g. Αρα ηταν θεμα android version . Δεν θα βγαλεις ποτε ακρη με την Vodafone δεν εχουν ιδεα ποια κινητα εχουν 5g. Οποιο oneplus εχει πανω την 12 εχει και 5g. 1
elias99 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 θέλω να το πάρω και να δώσω το iphone 13 pro μου.διαβάζω παντού για κακό λογισμικό αλλά με τα τελευταια updates μάλλον διορθώθηκαν.επίσης πολλοί αναφέρουν πολύ άθλια μπαταρία και πολύ overheating. υπάρχει κάποιος που το έχει να μας πει 2-3 πραγματάκια? εννωειται δε μιλάμε για overheating εαν παιζει games 2 ώρες σερι. μιλάμε για overheating σε απλές καθημερινές εφαρμογές πχ facebook spotify instagram κτλ
MrWhite Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, elias99 είπε θέλω να το πάρω και να δώσω το iphone 13 pro μου.διαβάζω παντού για κακό λογισμικό αλλά με τα τελευταια updates μάλλον διορθώθηκαν.επίσης πολλοί αναφέρουν πολύ άθλια μπαταρία και πολύ overheating. υπάρχει κάποιος που το έχει να μας πει 2-3 πραγματάκια? εννωειται δε μιλάμε για overheating εαν παιζει games 2 ώρες σερι. μιλάμε για overheating σε απλές καθημερινές εφαρμογές πχ facebook spotify instagram κτλ δεν εχω παρατηρησει τιποτα περιεργο και αρκετα smooth το λογισμικο για εμενα. Φυσικα ειμαι χρονια χρηστης oneplus.. 1
athkatla78 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Το εχω 10 μήνες το κινητο, υπερθέρμανση δεν εχω παρατηρήσει ποτέ αλλά δεν παίζω παιχνίδια. Η μετάβαση απο το OxygenOS 11 στο 12 ειχε αρκετά bugs, τώρα εχει στρώσει. Η μπαταριά μου βγαζει ανετα 2 μερες και επίσης φορτίζει παρα πολύ γρηγορα.
ekkli Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Με τρώει το χέρι μου... Πρέπει να πάρω κινητό, το Α3 δεν τραβάει άλλο και το 9 pro, σε αυτή την τιμή είναι οριακά εντός μπάτζετ. Με τρομάζει λίγο το λειτουργικό, τα 3 τελευταία κινητά μου είχαν γυμνό OS, από επιλογή μου. Αυτό τώρα πόσο bloatware έχει; Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η απόδοση στην κάμερα. Με ψήνει που είναι και σε καλή προσφορά. Λέτε να το χτυπήσω;
sakks80 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Και γω βλέπω 5G με το 8Τ με Vodafone εδώ και πολύ καιρό αλλά ταχύτητες 5G δεν βλέπω. Ίδιες ταχύτητες με το 4G+ δίνει η Vodafone. Μόνο το σήμα 5G βλέπεις. 1
giantzeron Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 ουσιαστικες διαφορες υπερ του 1+ σε σχεση με xiaomi 11t pro ?
kkatzos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 42 λεπτά πριν, giantzeron είπε ουσιαστικες διαφορες υπερ του 1+ σε σχεση με xiaomi 11t pro ? Δε νομιζω οτι μπορουν να συγκριθουν... Ακομα και το shell/UI της OP ειναι καλυτερο απο το MIUI.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα