Thrylos7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, N3M3SiS είπε Kαλα, αυτο που περιγραφεις γινοταν πριν αρκετα χρονια. Αν εχεις οριο 1500 και αγορασεις μια τηλεοραση 1000€ σε 10 δοσεις, το νεο σου πιστωτικο οριο ειναι 500€. Τον επομενο μηνα που θα εχεις αποπληρωσει την πρωτη δοση, θα παει 600€, οταν πληρωσεις 2 δοσεις θα ανεβει στα 700€ κ.ο.κ. Δεν ξερω αν καποια τραπεζα λειτουργει ακομα με τον τροπο που περιγραφεις, αλλα Πειραιως, Εθνικη και ALpha, δεσμευεται ολο το ποσο των δοσεων, και ανεβαινει ξανα το πιστωτικο σου οριο, αποπληρωνοντας καθε δοση. Διαφορετικα με 1000€ πιστωτικο οριο, θα μπορουσες να κανεις αγορες 5 και 10 χιλιαδων ευρω, σταδιακα, πραγμα που δεν γινεται οπως καταλαβαινεις. Καποτε γινοταν γιατι ετσι ειχα φορτωσει μια φοιτητικη πιστωτικη με 4 χιλιαρικα, εχοντας οριο 900€. Πλεον το ξεχνας. καλα, αν ισχυει αυτο, τοτε ποιο το νοημα των δοσεων? Να βλεπεις "εικονικα" το υπολοιπο σου μεγαλυτερο στην τραπεζα αλλα να μη μπορεις να το ξοδεψεις, τι κερδιζεις, τον ανυπαρκτο τοκισμο? Εντωμεταξυ βλεπω εγινε χαμουλης.....δε το περιμενα, ενταξει καλο ειναι το κινητο και δε στεκομαι στην πτωση της Oneplus (ειχα 3 σερι, 3Τ, 6, 8 και δεν ξαναπηρα τωρα γιατι δεν ειναι το λειτουργικο αυτο που ηταν), αλλα οκ δε το λες και ευκαιρια κατα τη γνωμη μου βασει παλαιοτητας. Θα περιμενα 399 και κατω για να το πω αυτο.
barimagas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χτύπησα ένα green. Μετά από 5 χρόνια σκληρής χρήσης με 1+6. Άπειρες τούμπες, δεν σπάει με τίποτα. Το καλύτερο κινητό που πέρασε από τα χέρια μου. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από barimagas
Thrylos7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, barimagas είπε Χτύπησα ένα green. Μετά από 5 χρόνια σκληρής χρήσης με 1+6. Άπειρες τούμπες, δεν σπάει με τίποτα. Το καλύτερο κινητό που πέρασε από τα χέρια μου. και εγω το ειχα το 6, φοβερο. Δυστυχως πλεον το λειτουργεικο δεν ειναι αυτο που εχεις συνηθισει, ενα stock android εμπλουτισμενο δηλαδη και ταχυτατο. Τα κανανε σκ@τ@ με το oxygen και υπαρχει πολλη γκρινια.
KymcoAK550 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Γνωρίζει κανείς αν έχει στο κουτί του θήκη και αν έρχεται με προεγκατεστημένο screen protector?
nikos16717 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, KymcoAK550 είπε Γνωρίζει κανείς αν έχει στο κουτί του θήκη και αν έρχεται με προεγκατεστημένο screen protector? Προσωπικά δεν γνωρίζω. Θα είναι η πρώτη μου αγορά 1+ το συγκεκριμένο κινητό. Αλλά με βάση τη σελίδα τους θα έχει και screen protector και θήκη In The Box: OnePlus 9 Pro Μετασχηματιστής Warp Charge 65 Καλώδιο Type-C σε Type-C για φόρτιση Warp Charge Οδηγός γρήγορης έναρξης Επιστολή καλωσορίσματος Πληροφορίες ασφάλειας και κάρτα εγγύησης Αυτοκόλλητο ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ Θήκη Προστατευτικό οθόνης Εξαγωγή δίσκου SIM Να ενημερώσω ότι έκανα χθες το βράδυ παραγγελία και σήμερα μου ήρθε μειλ με τον αριθμό αποστολής Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από nikos16717 1
N3M3SiS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, Thrylos7 είπε καλα, αν ισχυει αυτο, τοτε ποιο το νοημα των δοσεων? Να βλεπεις "εικονικα" το υπολοιπο σου μεγαλυτερο στην τραπεζα αλλα να μη μπορεις να το ξοδεψεις, τι κερδιζεις, τον ανυπαρκτο τοκισμο? Εντωμεταξυ βλεπω εγινε χαμουλης.....δε το περιμενα, ενταξει καλο ειναι το κινητο και δε στεκομαι στην πτωση της Oneplus (ειχα 3 σερι, 3Τ, 6, 8 και δεν ξαναπηρα τωρα γιατι δεν ειναι το λειτουργικο αυτο που ηταν), αλλα οκ δε το λες και ευκαιρια κατα τη γνωμη μου βασει παλαιοτητας. Θα περιμενα 399 και κατω για να το πω αυτο. Δεν ειναι θεμα ΑΝ ισχυει αυτο. Αυτο ισχυει. Και αυτο που κερδιζεις ειναι να κανεις μια αγορα 1000€, για την οποια δεν εχεις (ή δεν θελεις να δωσεις) αυτη τη στιγμη ολα τα χρηματα. Και εχεις ενα πιστωτικο οριο 2-5-10 χιλιαδων τα οποια μπορεις να τα αξιοποιησεις για να αγορασεις προιοντα και να τα αποπληρωνεις σιγα σιγα. Δεν μπορεις ομως τα 1000€ πιστωτικο οριο, να τα μετατρεψεις σε αγορες 5 χιλιαδων ευρω με δοσεις. Και οχι, δεν γινεται στην Τραπεζα Πειραιως. Ισως να γινοταν το 2008 που περιγραφει ο φιλος απο πανω.
Chrisxxx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, barimagas είπε Χτύπησα ένα green. Μετά από 5 χρόνια σκληρής χρήσης με 1+6. Άπειρες τούμπες, δεν σπάει με τίποτα. Το καλύτερο κινητό που πέρασε από τα χέρια μου. Eμενα κλεινει τα 4 και το σκεφτομαι λογω μπαταριας. που αν και την αλλαξα, παλι δεν ειναι οπως παλια.
akaloith Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) θεσπεσιο μοντελακι το 9 pro με θεσπεσιο ultrawide, οθονη, επεξεργαστη, main φακο, tele ετσι να υπαρχει τα μονα που δε μ αρεσουν ειναι: σελφι καμερα, αυτονομια λογο 888-μπαταριας-software, και οτι δεν εχει dex οπως τα s samsung, οχι τα a ο ultrawide του απο μονος του ειναι λογος να το προτιμησεις (1/1.56" σπανιοτατος!) 5g παιζει στις εταιρειες εδω; χλωμο; Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από akaloith
Material_Defender_1032 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, akaloith είπε θεσπεσιο μοντελακι το 9 pro με θεσπεσιο ultrawide, οθονη, επεξεργαστη, main φακο, tele ετσι να υπαρχει τα μονα που δε μ αρεσουν ειναι: σελφι καμερα, αυτονομια λογο 888-μπαταριας-software, και οτι δεν εχει dex οπως τα s samsung, οχι τα a ο ultrawide του απο μονος του ειναι λογος να το προτιμησεις (1/1.56" σπανιοτατος!) 5g παιζει στις εταιρειες εδω; χλωμο; Φυσικά και παίζει το 5g (cosmote). Η αυτονομία του έχει φτιάξει αρκετά με τα τελευταία Oxygen12.1 updates (αν και το έχω σε dynamic resolution). Είναι εξαιρετική επιλογή στα ~450ευρ. 1
Chrisxxx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Για τι αυτονομία μιλάμε; screen on k onhold.
Antretng Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 20/9/2022 στις 10:13 ΜΜ, kkatzos είπε Ποιο από τα δύο είναι το OP και ποιο το Realme; Αυτό με το απαράδεκτο sharpening σε όλες τις photos είναι το Realme να μαντέψω; (edit: τώρα είδα από κάτω τα details). Πάντως στο εργαλείο του gsmarena φαίνεται ότι είναι σε άλλη κατηγορία... Και από τις δικές σου φώτο φαίνεται, πολύ ανώτερο το OP. Τεράστιο φάουλ το over-sharpening του Realme. Θέμα γούστου είναι αυτό που λες. Όχι αντικειμενικό στοιχείο (πχ θόρυβος, dynamic range, λεπτομέρια κλπ). Αν δεν σου κάνει οκ. Αλλά μακρυά στις λήψεις δεν είναι.
kkatzos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Antretng είπε Θέμα γούστου είναι αυτό που λες. Όχι αντικειμενικό στοιχείο (πχ θόρυβος, dynamic range, λεπτομέρια κλπ). Αν δεν σου κάνει οκ. Αλλά μακρυά στις λήψεις δεν είναι. Θέμα γούστου είναι το over-sharpening; Η επίπλαστη και προβληματική (τόνους sharpening στο Realme) προσπάθεια αύξηση της ευκρίνειας είναι κάτι υποκειμενικό; Το post-processing που κάνει το εκάστοτε smartphone εννοείται ότι είναι αντικειμενικό στοιχείο.
akaloith Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) οι main sensors του realme και του 1+ ειναι κοντινοι σε μεγεθος στoν ultrawide η διαφορα ειναι ΧΑΟΤΙΚΗ 1/4.0" vs 1/1.56" το συγκριτικο ασχολειται μονο με τον main sensor οι περισσοτεροι main sensors πλεον ειναι ικανοτατοι οταν δεν τους καταστρεφουν με over processing οι αλλοι υποφερουν edit: εκανα γραπτο αιτημα στη vodafone https://www.vodafone.gr/aitima-grapto/ για την υποστηριξη 5g συσκευων με ξεκαθαρη αναφορα στη vodafone αγγλιας, στην κοσμοτε και στην αγορα του oneplus απο το ευρωπαικο site οποτε δεν εχουν καμια δικαιολογια να μην υποστηριζουν 5g ΚΑΙ σε αυτη τη συσκευη εκτος αν πρεπει να αλλαξουμε εταιρεια να μας το πουνε Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από akaloith
Antretng Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, akaloith είπε οι main sensors του realme και του 1+ ειναι κοντινοι σε μεγεθος στoν ultrawide η διαφορα ειναι ΧΑΟΤΙΚΗ 1/4.0" vs 1/1.56" το συγκριτικο ασχολειται μονο με τον main sensor οι περισσοτεροι main sensors πλεον ειναι ικανοτατοι οταν δεν τους καταστρεφουν με over processing οι αλλοι υποφερουν Ετσι ακριβως. Το τονισα κιολας οτι μιλαγα για το main. 2 ώρες πριν, kkatzos είπε Θέμα γούστου είναι το over-sharpening; Η επίπλαστη και προβληματική (τόνους sharpening στο Realme) προσπάθεια αύξηση της ευκρίνειας είναι κάτι υποκειμενικό; Το post-processing που κάνει το εκάστοτε smartphone εννοείται ότι είναι αντικειμενικό στοιχείο. Η λεξη over στο sharpening ειναι ξεκάθαρα υποκειμενικη. Αλλος μπορει να σου πει over και του 1+... Θεμα γουστου ειναι το ποσο έντονο sharpening. Μην σου πω και θεμα σκηνης (πχ αλλο sharpening θες μέρα, άλλο νυχτα, άλλο προσωπα, άλλο τοπία κλπ). Πλασματική ευκρίνεια; Δηλαδη θες να πεις οτι το realme υπολοιποταν λεπτομεριας απο 1+ και το καλυπτε με sharpening ? Κροπαρε μου και δειξε μου που χανει σε λεπτομερια το realme σε σχεση με 1+ και στειλτο μου σε pm να μην σπαμαρουμε το thread. Εχω περιέργεια να δω αυτή τη ΧΑΟΤΙΚΗ διαφορά που λες. Και για να κλεισω (ώστε να μην σπαμαρω άλλο) το jpeg engine (saturation/sharpening/contrast) ειναι καθαρά θέμα προτίμησης. Αντικειμενικοί όροι σύγκρισης, που θα δεις και σε συγκριτικά αισθητήρων, ειναι ζητήματα τύπου signal to noise ratio, dynamic range, οξύτητα φακού, flare κλπ. Εκεί δεν διαφέρουν ιδιαίτερα. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από Antretng
kokosxa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, akaloith είπε οι main sensors του realme και του 1+ ειναι κοντινοι σε μεγεθος στoν ultrawide η διαφορα ειναι ΧΑΟΤΙΚΗ 1/4.0" vs 1/1.56" το συγκριτικο ασχολειται μονο με τον main sensor οι περισσοτεροι main sensors πλεον ειναι ικανοτατοι οταν δεν τους καταστρεφουν με over processing οι αλλοι υποφερουν edit: εκανα γραπτο αιτημα στη vodafone https://www.vodafone.gr/aitima-grapto/ για την υποστηριξη 5g συσκευων με ξεκαθαρη αναφορα στη vodafone αγγλιας, στην κοσμοτε και στην αγορα του oneplus απο το ευρωπαικο site οποτε δεν εχουν καμια δικαιολογια να μην υποστηριζουν 5g ΚΑΙ σε αυτη τη συσκευη εκτος αν πρεπει να αλλαξουμε εταιρεια να μας το πουνε οσα oneplus πηραν το android 12 πηραν αυτοματα και το 5g στη vodafone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα