Jake07 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, DiamadisT είπε Πάντως η Mobvoi κάνει δόσεις στο ticwatch. Το είδα τις προάλλες που είχε ανέβει προσφορά για αυτό και μου έκανε εντύπωση γιατί δεν το είχα συναντήσει ξανά. Μεσω Splitit.. Ok μεγαλη κουβεντα.. Σου δεσμευει φυσικα ολο το ποσο απο τα λιγα που εχω διαβασει σχετικα με αυτη τη υπηρεσια.. Τεσπα, για εξωτερικο θα προτιμουσα την ασφαλεια του paypal και προσωπικα δε θα πληρωνα μεσω splitit
Antretng Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Rattlehead είπε Εγώ πιστεύω και στην κυρία είναι καλύτερο(το dxomark δλδ) αλλά ωραίο συγκριτικο Στα χαρτιά ναι. Αλλα επί το πρακτέο δεν... μην σου πω οτι σε ορισμένες σκηνές προτιμούσα και το realme. Ασε που ειχε και το πολυ ενδιαφερον χεράτο artificial long exposure mode για silky water και light trails που δεν ειχε τότε το 1+. Υπόψιν, δεν εχω κανενα από τα δυο, δεν ειναι οτι σου παινεύω το γάιδαρό μου . Επίσης μιλάω μόνο για φωτογραφία με τον main. Για τους υπόλοιπους φακούς ή τους υπόλοιπους τομείς του κινητού (οθόνη, ταχύτητα, κατασκευή κλπ), προφανώς χαοτικά καλύτερο το 1+ (με κόστος όμως πολύ μέτρια αυτονομία). 1
kkatzos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Antretng είπε Στα χαρτιά ναι. Αλλα επί το πρακτέο δεν... μην σου πω οτι σε ορισμένες σκηνές προτιμούσα και το realme. Ασε που ειχε και το πολυ ενδιαφερον χεράτο artificial long exposure mode για silky water και light trails που δεν ειχε τότε το 1+. Υπόψιν, δεν εχω κανενα από τα δυο, δεν ειναι οτι σου παινεύω το γάιδαρό μου . Επίσης μιλάω μόνο για φωτογραφία με τον main. Για τους υπόλοιπους φακούς ή τους υπόλοιπους τομείς του κινητού (οθόνη, ταχύτητα, κατασκευή κλπ), προφανώς χαοτικά καλύτερο το 1+ (με κόστος όμως πολύ μέτρια αυτονομία). Ποιο από τα δύο είναι το OP και ποιο το Realme; Αυτό με το απαράδεκτο sharpening σε όλες τις photos είναι το Realme να μαντέψω; (edit: τώρα είδα από κάτω τα details). Πάντως στο εργαλείο του gsmarena φαίνεται ότι είναι σε άλλη κατηγορία... Και από τις δικές σου φώτο φαίνεται, πολύ ανώτερο το OP. Τεράστιο φάουλ το over-sharpening του Realme.
Rattlehead Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Λίγα τεμάχια για samsung galaxy s20 fe 4g στο Γερμανο με τιμή 499€ που σε καμία περίπτωση δεν είναι αντιπροσωπευτικη, αλλά κάποιος μπορεί να έχει να ξοδέψει για samsung. (με 80€ παραπάνω υπάρχει το s21 fe 5g)
AntiCambeR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Rattlehead είπε Λίγα τεμάχια για samsung galaxy s20 fe 4g στο Γερμανο με τιμή 499€ που σε καμία περίπτωση δεν είναι αντιπροσωπευτικη, αλλά κάποιος μπορεί να έχει να ξοδέψει για samsung. (με 80€ παραπάνω υπάρχει το s21 fe 5g) Δεν αξίζει, σε Σκρούτζ και Best Price είναι πολύ πιο φθηνό και με 6 GB Ram.Τα 4 GB Ram είναι μόνο για κινητά με ελαφρύ λειτουργικό χωρίς bloatware, για αυτό το έβαλαν σε προσφορά. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από AntiCambeR
Rattlehead Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Δεν αξίζει, σε Σκρούτζ και Best Price είναι πολύ πιο φθηνό και με 6 GB Ram.Τα 4 GB Ram είναι μόνο για κινητά με ελαφρύ λειτουργικό χωρίς bloatware, για αυτό το έβαλαν σε προσφορά. Καλά ναι είναι τραγικοί με αυτή την τιμή, τουλάχιστον 300-350€ Μαξ και πάλι κάποιος θα το σκεφτόταν αν ήθελε 5g
cosmo21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 45 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Δεν αξίζει, σε Σκρούτζ και Best Price είναι πολύ πιο φθηνό και με 6 GB Ram.Τα 4 GB Ram είναι μόνο για κινητά με ελαφρύ λειτουργικό χωρίς bloatware, για αυτό το έβαλαν σε προσφορά. Ασχετο αλλα δεν εννοει 4g=ram αλλα με συνδεσιμοτητα δικτυου. Το γραφω γιατι με την περαιτερω επεξηγηση σου φαινεται να το μπερδεψες.Σχεδον ολα τα s20 fe πλεον φορανε τον 865 που ειναι φουλ αξιολογος επεξεργαστης και καποια στιγμη επαιζε σε προσφορα στα 449 μεχρι και απο κωτσοβολο και για καποιον που ηθελε samsung αξιζε σιγουρα.
AntiCambeR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, cosmo21 είπε Ασχετο αλλα δεν εννοει 4g=ram αλλα με συνδεσιμοτητα δικτυου. Το γραφω γιατι με την περαιτερω επεξηγηση σου φαινεται να το μπερδεψες.Σχεδον ολα τα s20 fe πλεον φορανε τον 865 που ειναι φουλ αξιολογος επεξεργαστης και καποια στιγμη επαιζε σε προσφορα στα 449 μεχρι και απο κωτσοβολο και για καποιον που ηθελε samsung αξιζε σιγουρα. Ναι, το διάβασα γρήγορα.4G γράφει με 6 GB Ram.Το συγκεκριμένο κινητό δεν βγαίνει με 4 GB Ram. Εχω κινητό 4 ετών με Snapdragon 835 και 4GB Ram και πάει μια χαρά, σίγουρα το βοηθάει και το ελαφρύ λειτουργικό. 1
zx1234r Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Διαβάστε λίγο και το community forum της oneplus για προβλήματα με το κινητό προτού το αγοράσετε. Τα περισσότερα είναι κυρίως software όπως π.χ. battery drain σε 5G που το έχει και το δικό μου. 1
N3M3SiS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, Jake07 είπε Μεσω Splitit.. Ok μεγαλη κουβεντα.. Σου δεσμευει φυσικα ολο το ποσο απο τα λιγα που εχω διαβασει σχετικα με αυτη τη υπηρεσια.. Τεσπα, για εξωτερικο θα προτιμουσα την ασφαλεια του paypal και προσωπικα δε θα πληρωνα μεσω splitit Ξερεις καμμια αγορα με δόσεις που δε σου δεσμευει εξ αρχης όλο το ποσό;
KymcoAK550 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Το χτύπησα, αρκετά άντεξε το Poco F2 Pro
Jake07 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, N3M3SiS είπε Ξερεις καμμια αγορα με δόσεις που δε σου δεσμευει εξ αρχης όλο το ποσό; Ναι. Έχω όριο 1500. Αγόρασα τηλεόραση των 1000 σε 24 δόσεις. Άρα θεωρητικά την επόμενη μέρα δε θα μπορούσα να πάρω κλιματιστικό των 800 πάλι σε δόσεις το οποίο πήρα. Άλλο η δέσμευση του ποσού, άλλο το Τσεκ ότι υπάρχει διαθέσιμο το ποσο. Με το split it όπως ειπα εξαρχής δε ξέρω τι ακριβώς παίζει και αυτό που τόνισα είναι ότι για αγορές ειδικά εξωτερικού θα προτιμούσα paypal(πέραν του Amazon)
N3M3SiS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Jake07 είπε Ναι. Έχω όριο 1500. Αγόρασα τηλεόραση των 1000 σε 24 δόσεις. Άρα θεωρητικά την επόμενη μέρα δε θα μπορούσα να πάρω κλιματιστικό των 800 πάλι σε δόσεις το οποίο πήρα. Άλλο η δέσμευση του ποσού, άλλο το Τσεκ ότι υπάρχει διαθέσιμο το ποσο. Με το split it όπως ειπα εξαρχής δε ξέρω τι ακριβώς παίζει και αυτό που τόνισα είναι ότι για αγορές ειδικά εξωτερικού θα προτιμούσα paypal(πέραν του Amazon) Kαλα, αυτο που περιγραφεις γινοταν πριν αρκετα χρονια. Αν εχεις οριο 1500 και αγορασεις μια τηλεοραση 1000€ σε 10 δοσεις, το νεο σου πιστωτικο οριο ειναι 500€. Τον επομενο μηνα που θα εχεις αποπληρωσει την πρωτη δοση, θα παει 600€, οταν πληρωσεις 2 δοσεις θα ανεβει στα 700€ κ.ο.κ. Δεν ξερω αν καποια τραπεζα λειτουργει ακομα με τον τροπο που περιγραφεις, αλλα Πειραιως, Εθνικη και ALpha, δεσμευεται ολο το ποσο των δοσεων, και ανεβαινει ξανα το πιστωτικο σου οριο, αποπληρωνοντας καθε δοση. Διαφορετικα με 1000€ πιστωτικο οριο, θα μπορουσες να κανεις αγορες 5 και 10 χιλιαδων ευρω, σταδιακα, πραγμα που δεν γινεται οπως καταλαβαινεις. Καποτε γινοταν γιατι ετσι ειχα φορτωσει μια φοιτητικη πιστωτικη με 4 χιλιαρικα, εχοντας οριο 900€. Πλεον το ξεχνας. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από N3M3SiS
axlgk Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αγοραστηκαν απο 3 ατομα στην δουλεια μια χαρα. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από axlgk
Jake07 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Kαλα, αυτο που περιγραφεις γινοταν πριν αρκετα χρονια. Αν εχεις οριο 1500 και αγορασεις μια τηλεοραση 1000€ σε 10 δοσεις, το νεο σου πιστωτικο οριο ειναι 500€. Τον επομενο μηνα που θα εχεις αποπληρωσει την πρωτη δοση, θα παει 600€, οταν πληρωσεις 2 δοσεις θα ανεβει στα 700€ κ.ο.κ. Δεν ξερω αν καποια τραπεζα λειτουργει ακομα με τον τροπο που περιγραφεις, αλλα Πειραιως, Εθνικη και ALpha, δεσμευεται ολο το ποσο των δοσεων, και ανεβαινει ξανα το πιστωτικο σου οριο, αποπληρωνοντας καθε δοση. Διαφορετικα με 1000€ πιστωτικο οριο, θα μπορουσες να κανεις αγορες 5 και 10 χιλιαδων ευρω, σταδιακα, πραγμα που δεν γινεται οπως καταλαβαινεις. Καποτε γινοταν γιατι ετσι ειχα φορτωσει μια φοιτητικη πιστωτικη με 4 χιλιαρικα, εχοντας οριο 900€. Πλεον το ξεχνας. Τραπεζα Πειραιως περυσι τον Οκτωβριο εγινε αυτο. Επισης πριν ενα μηνα πηρα και πλυντηριο. Ισως επειδη εχω τις καρτες μου απο το 2008, οι οποιες ειναι και χωρις συνδρομη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα