Jake07 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Rattlehead είπε Κατάλαβα, τραβάς τα ζόρια σου και εσυ Δεν έχω ψωνίσει από εκεί. Απλή ερώτηση, είτε 38 είτε 108 χρονων Πες μας αν θες από που έχεις ψωνίσει με δόσεις από εξωτερικό. 1
Rattlehead Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, Jake07 είπε Πες μας αν θες από που έχεις ψωνίσει με δόσεις από εξωτερικό. Εκεί, εννοώ εξωτερικό. Για τέτοια πόσα δεν έχω κάνει αγορά, έχω κάνει για μικρότερα μέχρι 200€ cash.εκανα μια ερώτηση γιατί δεν γνώριζα. Είμαι και μιας ηλικιας, αλλά όχι και ειρωνιες
Jake07 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Εκεί, εννοώ εξωτερικό. Για τέτοια πόσα δεν έχω κάνει αγορά, έχω κάνει για μικρότερα μέχρι 200€ cash.εκανα μια ερώτηση γιατί δεν γνώριζα. Είμαι και μιας ηλικιας, αλλά όχι και ειρωνιες Ωραια, για να σου λυθει η απορια μια και για παντα, δε θα δεις ποτε δοσεις σε μαγαζι εξωτερικου. Εννοω για αγορες απο Ελλαδα. Αν ζεις αμερικη πχ, το amazon κανει εφοσον εχεις την καρτα τους. 1 1
Dr4In Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Sotosgl είπε Κοβεις τιμολογιο απο την Oneplus αλλα δεν γινεται η αποφορολογηση αμεσα οπως στον 39Α και Amazon Μετα απο 14 μερες που ληγει το δικαιωμα υπαναχωρησης μιλας με το support και στο εκδιδουν και το περνας στα εξοδα Κανενας οδηγος για Amazon και αρθρο 39Α υπαρχει?
barman_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 25 minutes ago, Rattlehead said: Εκεί, εννοώ εξωτερικό. Για τέτοια πόσα δεν έχω κάνει αγορά, έχω κάνει για μικρότερα μέχρι 200€ cash.εκανα μια ερώτηση γιατί δεν γνώριζα. Είμαι και μιας ηλικιας, αλλά όχι και ειρωνιες Έλα εντάξει, αστειευονται τα παιδιά Δόσεις μόνο με κάρτα της χώρας που κάνεις αγορά και όπου δέχεται το κατάστημα. Θυμάμαι σε αναζήτηση αγορά καρέκλας είχα δει σε γνωστό μαγαζί του εξωτερικού ότι είχαν δόσεις,με χρεωστική κάρτα, αλλά σου δεσμεύε όλο το ποσό εξαρχής, δώρο άδωρο δλδ 2
intruder99 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω το Realme 9 Pro+ (8/256) αγορασμένο στα 300€ πριν από 5 μήνες. Πιστεύετε ότι αξίζει να πάω στο OnePlus; Με ενδιαφέρουν κυρίως οι φωτογραφίες και το βίντεο. Θα δω μεγάλη διαφορά; Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από intruder99
Rattlehead Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, intruder99 είπε Έχω το Realme 9 Pro+ (8/256) αγορασμένο στα 300€ πριν από 5 μήνες. Πιστεύετε ότι αξίζει να πάω στο OnePlus; Με ενδιαφέρουν κυρίως οι φωτογραφίες και το βίντεο. Θα δω μεγάλη διαφορά; Τεράστια διαφορά. Άλλη κλάση, άλλη κάμερα. Με κλειστά μάτια η αλλαγή. Βέβαια λένε τα παιδιά για μπαταρία, λογισμικό κτλ αλλά δεν συγκρίνεται με το realme
papp0us Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, Dr4In είπε Κανενας οδηγος για Amazon και αρθρο 39Α υπαρχει? Πας εδώ https://www.amazon.de/-/en/gp/css/homepage.html?ref_=nav_AccountFlyout_ya Στο Order And Shipping Preferences, προσθέτεις το ΑΦΜ σου στο VAT Registration Number Και μετά επιλέγεις χώρα Ελλάδα, και βάζεις το ΑΦΜ σου. Απο εκει και πέρα, θα βλέπεις τις τιμές ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ, χωρίς το ΦΠΑ. Δεν είναι άμεση η διαδικασία όμως, περνάει έλεγχο, δύσκολα θα την προλάβεις την προσφορά αν το κάνεις τώρα. Σημείωσε οτι πλέον θα είναι ΟΛΑ τα προιόντα χωρίς ΦΠΑ, οπότε αν θα θες να αγοράσεις κάτι σαν ιδιώτης, θα θες άλλο λογαριασμό. Αυτός θα τα κόβει ολα στο επαγγελματικό ΑΦΜ. 1 1
intruder99 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Τεράστια διαφορά. Άλλη κλάση, άλλη κάμερα. Με κλειστά μάτια η αλλαγή. Βέβαια λένε τα παιδιά για μπαταρία, λογισμικό κτλ αλλά δεν συγκρίνεται με το realme Ευχαριστώ πολύ, αλλά δυστυχώς μόλις είδα ότι δεν παίρνει κάρτα SD, οπότε τα 128 GB δύσκολα να μου φτάσουν. Στο Realme αυτή την στιγμή έχω 115 GB δεσμευμένα, γιατί σχεδόν πάντα βγάζω βίντεο σε 4K ανάλυση που πιάνουν αρκετό χώρο και δεν θέλω να τα μεταφέρω αποκλειστικά και μόνο σε εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο. 1
cgioris Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Παιδιά σε σχέση με Samsung A52s τι λέει; Κυρίως για κάμερα και χωρίς κολλήματα.
Antretng Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Rattlehead είπε Τεράστια διαφορά. Άλλη κλάση, άλλη κάμερα. Με κλειστά μάτια η αλλαγή. Βέβαια λένε τα παιδιά για μπαταρία, λογισμικό κτλ αλλά δεν συγκρίνεται με το realme Καμερα στο βασικο φακο οχι. Ειχα ανεβασει και συγκριτικο. Αλλα στους aux, ναι! Επίσης μπαταρία ειναι μέρα με τη νύχτα. Αλλα βεβαια ειναι και αναμενόμενο (mid range). Ορίστε και το συγκριτικό στο βασικό φακό νύχτα https://www.flickr.com/photos/148406140@N05/albums/72177720298147761 2
Rattlehead Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, intruder99 είπε Ευχαριστώ πολύ, αλλά δυστυχώς μόλις είδα ότι δεν παίρνει κάρτα SD, οπότε τα 128 GB δύσκολα να μου φτάσουν. Στο Realme αυτή την στιγμή έχω 115 GB δεσμευμένα, γιατί σχεδόν πάντα βγάζω βίντεο σε 4K ανάλυση που πιάνουν αρκετό χώρο και δεν θέλω να τα μεταφέρω αποκλειστικά και μόνο σε εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο. Έβγαζα ωραία βίντεο με το realme, αλλά με χάλαγαν αλλα πράγματα. 34 λεπτά πριν, cgioris είπε Παιδιά σε σχέση με Samsung A52s τι λέει; Κυρίως για κάμερα και χωρίς κολλήματα. Άλλη κλάση το ένα άλλη το άλλο. Μιλάμε για ναυαρχίδα σε σύγκριση με mid range κινητό. Εννοείτε 1+ 33 λεπτά πριν, Antretng είπε Καμερα στο βασικο φακο οχι. Ειχα ανεβασει και συγκριτικο. Αλλα στους aux, ναι! Επίσης μπαταρία ειναι μέρα με τη νύχτα. Αλλα βεβαια ειναι και αναμενόμενο (mid range). Ορίστε και το συγκριτικό στο βασικό φακό νύχτα https://www.flickr.com/photos/148406140@N05/albums/72177720298147761 Εγώ πιστεύω και στην κυρία είναι καλύτερο(το dxomark δλδ) αλλά ωραίο συγκριτικο
Dr4In Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, papp0us είπε Πας εδώ https://www.amazon.de/-/en/gp/css/homepage.html?ref_=nav_AccountFlyout_ya Στο Order And Shipping Preferences, προσθέτεις το ΑΦΜ σου στο VAT Registration Number Και μετά επιλέγεις χώρα Ελλάδα, και βάζεις το ΑΦΜ σου. Απο εκει και πέρα, θα βλέπεις τις τιμές ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ, χωρίς το ΦΠΑ. Δεν είναι άμεση η διαδικασία όμως, περνάει έλεγχο, δύσκολα θα την προλάβεις την προσφορά αν το κάνεις τώρα. Σημείωσε οτι πλέον θα είναι ΟΛΑ τα προιόντα χωρίς ΦΠΑ, οπότε αν θα θες να αγοράσεις κάτι σαν ιδιώτης, θα θες άλλο λογαριασμό. Αυτός θα τα κόβει ολα στο επαγγελματικό ΑΦΜ. Μου το περασε κιολας το ΑΦΜ, το Voucher για το Oneplus το εχεις?
papp0us Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Dr4In είπε Μου το περασε κιολας το ΑΦΜ, το Voucher για το Oneplus το εχεις? Πάααει αυτό, ηταν την προηγούμενη εβδομάδα 1
DiamadisT Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 3 hours ago, Jake07 said: Ωραια, για να σου λυθει η απορια μια και για παντα, δε θα δεις ποτε δοσεις σε μαγαζι εξωτερικου. Εννοω για αγορες απο Ελλαδα. Αν ζεις αμερικη πχ, το amazon κανει εφοσον εχεις την καρτα τους. Πάντως η Mobvoi κάνει δόσεις στο ticwatch. Το είδα τις προάλλες που είχε ανέβει προσφορά για αυτό και μου έκανε εντύπωση γιατί δεν το είχα συναντήσει ξανά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα