Basilhs1982 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Tα δισκάκια δεν έχουν πεθάνει μην τρελαθούμε, είναι ένας από τους λόγους που αξίζει η κονσόλα σε σχέση με το PC(Steam), ο @polaki περιέγραψε άριστα τους λόγους. Θέλουν να τα πεθάνουν για να σε αναγκάσουν να παντρεύεσαι τα πάντα πλέον. Όλα αυτά την ίδια στιγμή που παίζεις ένα demo και αποφασίζεις να αγοράσεις το game πχ σήμερα και μέσα σε ένα με δύο μήνες έχει φάει τόσα updates που δεν έχει καμία σχέση με το αρχικό και πολύ πιθανό να μην το αγόραζες σε αυτή τη καινούρια κατάσταση. Ένα κλασικό παράδειγμα είναι το FIFA, άλλο παιχνίδι το Σεπτέμβρη και άλλο τον Δεκέμβρη, προσωπικά πάντα προς το χειρότερο. 4
toxoths73 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Choutas είπε Οι δίσκοι πέθαναν ας βάλουν game cards να γλυτώσουν και χώρο για καλύτερη ψύξη. Οι δίσκοι πέθαναν? και εγώ που θέλω να πουλήσω στο Insomnia μετά από 30 χρόνια ένα δισκάκι από το PS5 6000 ευρώ πως θα το κάνω?????😊
Volga Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν ξεεω στο ps5 αλλα στο series x το digital βολευει τρομερα. Εκτος του οτι οι προσφορες στο store ειναι αμετρητες, ειναι και αυτο το λατρεμενο quick resume που μολις το συνηθησεις δε γυριζεισ πισω. Ξεκινησα και πηρα στην αρχη καποια retail αλλα στη συνεχεια οτι πηρα ηταν digital και δεν γυριζω πιαω
SabotazNic Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 19/9/2022 στις 10:47 ΜΜ, nchatz είπε Το Insider Gaming αναφέρει ότι η μονάδα δίσκου θα πωλείται ξεχωριστά, γεγονός που θα καταστήσει επίσης πολύ πιο εύκολη την επισκευή της κονσόλας εάν υπάρχει πρόβλημα κατά την ανάγνωση παιχνιδιών. Ολοι εχετε γραψει το μακρυ και το κοντο σας, ενω ολη η ουσια ειναι εδω. Σε αρκετες παλιες κονσολες μετα απο χρονια βλεπαμε θεματα στα drive, ακομα και αν ηταν απο απλη σκονη, μεχρι θεμα στο διαβασμα. Μια χαρα κινηση ειναι αυτη. @privateer δεν περίμενα κάτι περισσότερο Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από SabotazNic 1
SteveWisejohn Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) PS3 4 EVER !!! Είχε Drive σκυλί σε αντοχή και έπαιζε τα πάντα από δίσκο !! Όσοι είναι στο χώρο του hiend ήχου δε ξεχνάμε την επανάσταση που έφερε Η πρώτη γενιά fat 60gb να αναπαράγει SACD "Super Audio CD " από κει' και μετά το χάος !!! Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από SteveWisejohn 1 1
logistoulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ προσωπικά έχω digital γιατί γενικά γουστάρω την ψηφιακή μορφή και θεωρώ ταλαιπωρία το θέμα με τα δισκάκια. Παρόλα αυτά ναι το θεωρώ πολύ σωστό να υπάρχει ως έξτρα περιφερειακό και όποιος θέλει να το αγοράσει. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει πιθανότητα με update να μπορούμε μελλοντικά να έχουμε κι εμείς με τα digital, και πάλι όμως δεν ξέρω αν ποτέ θα το αγόραζα. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από logistoulis 1
ppanos7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, SteveWisejohn είπε PS3 4 EVER !!! Είχε Drive σκυλί σε αντοχή και έπαιζε τα πάντα από δίσκο !! Όσοι είναι στο χώρο του hiend ήχου δε ξεχνάμε την επανάσταση που έφερε Η πρώτη γενιά fat 60gb να αναπαράγει SACD "Super Audio CD " από κει' και μετά το χάος !!! Θα συμφωνήσω... Προχθές πήγα να ακούσω CD ήχου στο PS5 κι έφαγα πόρτα.... Ευτυχώς ο παλιός μου φίλος PS3 ήταν εκεί (και παραμένει συνδεδεμένος κ με SONY ενισχυτή και Home cinema) και απόλαυσα μουσική... Ελπίζω κάτι να αλλάξει στο PS5 και να "ξεκλειδώσει" αυτή η δυνατότητα... 2
AntiCambeR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Θετικό είναι.Αν χαλάσει το disc drive, δεν θα χρειάζεται να ανοιχτεί η κονσόλα με ρίσκο για ζημιά, κατάργηση εγγύησης και κόστος επισκευής. Αν και όλες οι κονσόλες πρέπει να ανοίγονται για καθαρισμό ανάλογα με τις ώρες λειτουργίας.
kronos360 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Καλύτερα να κοιτάξουν να αλλάξουν γενικά εμφάνιση στη κονσόλα, γιατί είναι πολύ χάλια.. Η πιο χάλια σχεδιασμένη κονσόλα όλων των εποχών. 2 1
ikaruga24 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, polaki είπε Μόνο αν μου δίνανε 10-14 days trial κατά την αγορά με δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων θα εμπιστευόμουν το digital. Υπάρχει refund option και στα ψηφιακά. Το φυσικό μέσο πάντα θα είναι αλλιώς όμως μην νομίζεις ότι και σε φυσικό μέσο δεν μπορούν να επιβάλουν κόστος ενεργοποίησης σε άλλο μηχάνημα. Η MS ήθελε να το πράξει πρώτη σε μια αγορά που δεν ήταν έτοιμη και το έφερε με άγαρμπο τρόπο όμως εκεί θα πάει σίγουρα έτσι και αλλιώς και θα είναι και φυσιολογικό. Τα μεταχειρισμένα ήταν πάντα πόλος έλξης για την λύση του να λαμβάνουν ένα ποσό οι εταιρίες από την χρήση της άδειας από άλλο μηχάνημα διότι πνευματική ιδιοκτησία. Δεν πληρώνεις τον δίσκο, πληρώνεις για κάτι συγκεκριμένο πάνω στον δίσκο και κάνεις χρήση μόνο αυτού που πλήρωσες.
astro.satstore Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, vastegial_74 είπε Τα πάντα θα γίνουν συνδρομητικά. Αν δηλαδή θα έχεις θέματα με το ίντερνετ, όπως εγω, στην περιοχή σου θα είσαι για σπηλιά... Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό είναι το μελλον και με το στανιό θα είσαι δέσμιος και εξαρτημένος αν θες κάποιας μορφής οικιακής διασκέδασης. Μιας μορφής χρησηδανειου... Καλά που θα σου μένει η συσκευή αν για κάποιο λόγο δεν μπορέσεις κάποια στιγμή να πληρώσεις τη συνδρομή. Αν και μελλοντικά μπορεί οι διαφορές πλατφόρμες -εταιρίες να δίνουν δωρεάν την οποία κονσόλα για όσο κανείς χρήση και πληρώνεις συνδρομή, κάτι σαν τα ρούτερ από τις εταιρείες τηλεφωνιας. Τα λέω αυτά έχοντας συνδρομές Spotify, Disney+, Netflix και PS. https://www.gamesradar.com/xbox-one-discs-finally-playable-offline-after-changes-to-unpopular-xbox-series-x-drm/ Υπάρχει ελπίδα... Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από astro.satstore
Mike_The_Greek_1994 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Ελπίζω η Sony να αφήσει τους επανασχεδιασμούς και να βγάλει περισσότερα κομμάτια διότι η απόφαση της να κυκλοφορήσει περισσότερα PS4 είναι ανούσια κίνηση και να ελαττώσει την τιμή του 5 δήθεν του πληθωρισμού. Βλέπουμε ακόμα last gen παιχνίδια εν έτη 2022 και ίσως 2023 όπως το Resident Evil 4 remake που θα βγει και για το PS4. Προσωπικά αν η εταιρεία έχει στα σχέδια της να κυκλοφορήσει PS5 Pro με αυτά τα δεδομένα θα αποτύχει ολοκληρωτικά.
polaki Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Υπάρχει refund option και στα ψηφιακά. Το φυσικό μέσο πάντα θα είναι αλλιώς όμως μην νομίζεις ότι και σε φυσικό μέσο δεν μπορούν να επιβάλουν κόστος ενεργοποίησης σε άλλο μηχάνημα. Έχεις δίκιο, και απ'το site της MS διαβάζω τα εξής: Refunds are typically issued for requests meeting the following criteria: Requests are made within 14 days of the purchase date Requests are for games in which you haven’t accumulated a significant amount of play time Τώρα βέβαια τί σημαίνει "significant amount of play time", μόνο αν το δοκιμάσω θα ξέρουμε!
Mpiftekis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, ppanos7 είπε Θα συμφωνήσω... Προχθές πήγα να ακούσω CD ήχου στο PS5 κι έφαγα πόρτα.... Ευτυχώς ο παλιός μου φίλος PS3 ήταν εκεί (και παραμένει συνδεδεμένος κ με SONY ενισχυτή και Home cinema) και απόλαυσα μουσική... Ελπίζω κάτι να αλλάξει στο PS5 και να "ξεκλειδώσει" αυτή η δυνατότητα... Τι εννοείς "έφαγες πόρτα"; Δεν μπορεί να διαβάσει CD ήχου το PS5?????
ppanos7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, Mpiftekis είπε Τι εννοείς "έφαγες πόρτα"; Δεν μπορεί να διαβάσει CD ήχου το PS5????? Oh yes .... και μετά το έψαξα και βρήκα και άρθρο...τώρα αν ξέρετε κάτι περισσότερο, δώστε λίγο φως... https://gizbuyerguide.com/can-you-play-music-cds-or-dvds-on-ps5/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα