Προς το περιεχόμενο

Ανανέωση διπλώματος

Phoenix7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, κάνω την διαδικασία για ανανέωση διπλώματος οδήγησης μέσω gov.gr. είμαι στο πρώτο βήμα που πηγαίνεις σε παθολόγο και οφθαλμίατρο.

Μετά την εξέταση και οι 2 έχουν ανεβάσει ηλεκτρονικά τις γνωματεύσεις στο σύστημα ώστε να προχωρήσει η διαδικασία στο επόμενο βήμα, αλλά στον παθολόγο ακόμα μου εμφανίζει θαυμαστικό ενώ στον οφθαλμίατρο όχι που σημαίνει ότι φαίνεται περασμένη ή έχει φανεί τουλάχιστον (μόνο στον οφθαλμίατρο)

Μίλησα με τον παθολόγο και μου είπε κανονικά έχει περάσει και αυτός στο σύστημα την γνωμάτευση, αλλά ακόμα δεν μπορώ να προχωρήσω την αίτηση.

Έχει συναντήσει κάποιος κάτι αντίστοιχο να με βοηθήσει? Γιατί στο συγκοινωνιών στην περιοχή μου δεν ήξεραν κάν πως δουλεύει το σύστημα του gov..

Υ.Γ. οι γνωματεύσεις έγιναν και περάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα 

Επεξ/σία από Phoenix7
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογω ηλικιας ανανεωση ??? Με ενδιαφερει κι εμενα γιατι περπαταω τα 65

Μας αλλαζουν το μικρο πλαστικο διπλωμα ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1

1 λεπτό πριν, Phoenix7 είπε

Μαλιστα ..Να μαθαινω  ..Ποσο καιρο πριν ληξει το παλιο ? Αλλαζει το διπλωμα  ?Θελει παλι φωτογραφιες ?

6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μαλιστα ..Να μαθαινω  ..Ποσο καιρο πριν ληξει το παλιο ? Αλλαζει το διπλωμα  ?Θελει παλι φωτογραφιες ?

Στο επόμενο βήμα, θέλει Upload και φωτογραφίες ναι, εγώ το ξεκίνησα ένα μήνα νωρίτερα, στο internet υπάρχουν άρθρα που λένε και για 2 - 3 - 4 νωρίτερα, επειδή είμαστε Ελλάδα...όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Στο επόμενο βήμα, θέλει Upload και φωτογραφίες ναι, εγώ το ξεκίνησα ένα μήνα νωρίτερα, στο internet υπάρχουν άρθρα που λένε και για 2 - 3 - 4 νωρίτερα, επειδή είμαστε Ελλάδα...όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα

Συνολικο κοστος ? Αρα ξεκιναω αρχες του 2023

Ευτυχως εχω φωτογραφιες απο την αντικαταστση που εκανα πριν 2 χρονια στο παλιο ροζ

Για 10 χρονια δεν ειναι η ανανεωση ?

1 λεπτό πριν, Phoenix7 είπε

Μετά τα 65 είναι κάθε 3 χρόνια ανανέωση και στα 75, ξανά εξετάσεις διπλώματος από την αρχή😄

Σιγουρα απο την ερχη στα 75 ? Ξερω συγγενη που ειναι 86 και δεν ξανεδωσε ποτε εξετασεις 

13 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Σιγουρα απο την ερχη στα 75 ? Ξερω συγγενη που ειναι 86 και δεν ξανεδωσε ποτε εξετασεις 

Με τα όσα διάβασα στο ίντερνετ.. τι να σου πω, θα μάθω όμως αν χρειαστεί να πάω στο συγκοινωνιών αν δεν δουλέψει η πλατφόρμα του gov.gr

13 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Με τα όσα διάβασα στο ίντερνετ.. τι να σου πω, θα μάθω όμως αν χρειαστεί να πάω στο συγκοινωνιών αν δεν δουλέψει η πλατφόρμα του gov.gr

Τον ρωτησα πριν λιγο...Ποτε μεχρι τα 86 του δεν εχει κανει παλι τα αρχικα (πορεια , σηματα ) Το ξερω οτι στο internet αλλα λενε 

3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Τον ρωτησα πριν λιγο...Ποτε μεχρι τα 86 του δεν εχει κανει παλι τα αρχικα (πορεια , σηματα ) Το ξερω οτι στο internet αλλα λενε 

O πατερας μου μεχρι τα 90 που οδηγούσε και πριν 4-5 χρονια δεν ειχε περάσει ποτέ εξετασεις, μονο γιατρους, απο τοτε με τον αλ6 που τα ειχε κανει μανταρα με τα διπλώματα και τις καμερες δεν ξερω τι παιζει

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, chaosmaster είπε

Δηλαδή 90 χρονών είχε κρίση και ικανότητα να οδηγήσει αυτοκίνητο. Κ μετά απορούμε γιατί δε λειτουργεί τίποτα σε αυτό το κράτος 

Εγω στον εαυτο μου εχω βαλει οριο τα 80 

Ειμαι στα 65 τωρα 

Με υγεια νομιζω ειναι καλο οριο 

Επανέρχομαι, τελικά ο ένας από τους 2 γιατρούς δεν είχε δηλώσει την εξέταση μέσω ίντερνετ, αλλά έδωσε χειρόγραφη βεβαίωση, το έκανε και άνοιξε κατευθείαν το επόμενο βήμα όπου ανεβάζουμε φωτογραφία μας, και σκαναρισμένη την υπογραφή μας. Παρακάτω βγάζει αυτόματα το παράβολο αξίας 108€, το πληρώνεις με όποιο τρόπο θες, ολοκληρώνεις την διαδικασία και αναμένεις για να το ελέγξουν οι υπάλληλοι τους, και να παραλάβεις το δίπλωμα από το συγκοινωνιών της περιοχής σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...