gurgurant Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, NickTG είπε Δεν θεωρήθηκε. Είναι ΑΑΑ. Επίσης με RX580 μια χαρά έπαιξα. Βέβαια διαβάζω και το αστείο με το Elden Ring παρακάτω και δεν ξέρω πόσο νόημα έχει. Έχει νόημα στο ότι θεωρήθηκαν υπέρ παιχνίδια και ήταν και τα 2 αποτυχία απλά. 4 ώρες πριν, FXH είπε Αφου δεν το εχεις παιξει ρε φιλε γιατι επιμενεις οτι το παιχνιδι ειναι χαλια.. Ρε διαβάζεις τι γράφω η θες να πετάξεις την βλακεία σου?το έκανα refund 1-2 ώρες ήταν αρκετές να δω ότι δν είναι playable και έγινε refund.Σαν κάνουν τα παιχνίδια hype για να σας βάλουν να το αγοράσετε και γίνεστε εσείς οι beta testers,όχι φίλε θέλω παιχνίδι που να είναι γαματο όχι μισό με bugs.Μν τρώτε ότι σας δίνουν απλά επειδή λένε οοοοο θα είναι παιχνιδιάρα θα είναι πολύ καλό ναιιιιι,σιιιγαααααα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 8 minutes ago, gurgurant said: Έχει νόημα στο ότι θεωρήθηκαν υπέρ παιχνίδια και ήταν και τα 2 αποτυχία απλά. Όχι, δεν ήταν. Το αν δεν σου άρεσαν είναι κάτι διαφορετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TerrorGore Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, gurgurant είπε Έχει νόημα στο ότι θεωρήθηκαν υπέρ παιχνίδια και ήταν και τα 2 αποτυχία απλά. Ρε διαβάζεις τι γράφω η θες να πετάξεις την βλακεία σου?το έκανα refund 1-2 ώρες ήταν αρκετές να δω ότι δν είναι playable και έγινε refund.Σαν κάνουν τα παιχνίδια hype για να σας βάλουν να το αγοράσετε και γίνεστε εσείς οι beta testers,όχι φίλε θέλω παιχνίδι που να είναι γαματο όχι μισό με bugs.Μν τρώτε ότι σας δίνουν απλά επειδή λένε οοοοο θα είναι παιχνιδιάρα θα είναι πολύ καλό ναιιιιι,σιιιγαααααα. Άκου φίλε μου. Αυτή είναι η αποψάρα σου και καλά κάνεις και την λες, αλλά μην προσπαθείς να την επιβάλεις κιόλας. Εγώ το elden ring το αγάπησα και ξόδεψα 150 ώρες σε αυτό μέσα με 2 μήνες, και, δεν μετανιώνω ούτε δευτερόλεπτο (ενημερωτικά έχω τερματίσει ότι souls κυκλοφορεί) Επισης το Witcher 3 και αυτό το αγάπησα όταν βγήκε, και έχω και εκεί καμία 100αρια ώρες και το θεωρώ αριστουργηματικό game. Τέλος το cyberpunk μου άρεσε αρκετά, δεν τρελάθηκα αλλά το βρήκα πολύ τίμιο game (το παιξα τουλάχιστον 5-6 μήνες μετά την κυκλοφορία του) Εμενα αυτή είναι η εμπειρία μου από games που ΈΠΑΙΞΑ και τερμάτισα. Εσένα ή δική σου που ΔΕΝ έπαιξες κανενα από τα 3 είναι άλλη. Δεκτό, καλά κάνεις, αλλά δεν θα μας πεις και κορόιδα, επειδή εσύ θες να είσαι εναλλακτικός, antimainstream και elitist... Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από TerrorGore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 22 hours ago, skiabox said: Συγκρίνουμε παιχνίδι με blocky γραφικά με next-gen τίτλο; Μιλάμε εγκατέστησα το Witcher 3 και νόμιζα ότι γύρισα στην εποχή των 8-bit home computers. Βέβαια και το cyber punk είναι τόσο buggy που με το 1.5 patch και μετά από καμία ώρα, όταν πήγα στο γιατρό για τσιπάρισμα κόλλησε εντελώς. Ας ελπίσουμε το 1.6 που παίζω τώρα να μην έχει το ίδιο πρόβλημα (xbox series x) Και λίγα λες. Γραφικά σαν το Witcher 3 έχουν τα ψηφιακά ρολόγια στις κουζίνες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gurgurant Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, TerrorGore είπε Άκου φίλε μου. Αυτή είναι η αποψάρα σου και καλά κάνεις και την λες, αλλά μην προσπαθείς να την επιβάλεις κιόλας. Εγώ το elden ring το αγάπησα και ξόδεψα 150 ώρες σε αυτό μέσα με 2 μήνες, και, δεν μετανιώνω ούτε δευτερόλεπτο (ενημερωτικά έχω τερματίσει ότι souls κυκλοφορεί) Επισης το Witcher 3 και αυτό το αγάπησα όταν βγήκε, και έχω και εκεί καμία 100αρια ώρες και το θεωρώ αριστουργηματικό game. Τέλος το cyberpunk μου άρεσε αρκετά, δεν τρελάθηκα αλλά το βρήκα πολύ τίμιο game (το παιξα τουλάχιστον 5-6 μήνες μετά την κυκλοφορία του) Εμενα αυτή είναι η εμπειρία μου από games που ΈΠΑΙΞΑ και τερμάτισα. Εσένα ή δική σου που ΔΕΝ έπαιξες κανενα από τα 3 είναι άλλη. Δεκτό, καλά κάνεις, αλλά δεν θα μας πεις και κορόιδα, επειδή εσύ θες να είσαι εναλλακτικός, antimainstream και elitist... άκου και εσυ τότε,dark souls ολα,nioh 2,elden ring,monster hunter world έχω στο τελευταίο πανω απο 1500 ωρες γενικά άστο φιλε που πας να την βγεις σε λαθος άτομο όσον αφορά τα παιχνιδια.Δν επιβάλω τπτ φυσικά είναι η άποψη μου όμως μν μου λες εμένα τι έχω παίξει και τι όχι γιατί δν ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellghan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, NickTG είπε Και λίγα λες. Γραφικά σαν το Witcher 3 έχουν τα ψηφιακά ρολόγια στις κουζίνες! Βγήκε το 2015 το ξέρεις έτσι; Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από hellghan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, hellghan είπε Βγήκε το 2015 το ξέρεις έτσι; Και ακόμα κρατάει πολύ καλά για 2015 τίτλο. Επίσης ετοιμάζεται next-gen έκδοση με Ray-tracing και DLSS. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από Psycho_Warhead 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Μη μαλώνετε για τα παιχνίδια ρε παίδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 για ποιο πραγμα να μαλωσουμε? 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 5 hours ago, hellghan said: Βγήκε το 2015 το ξέρεις έτσι; Για σένα. Εμείς το παίζουμε στις 8bit κονσόλες μας από το 1987! Αλήθεια, δεν φαινόταν το παραπάνω μήνυμά μου ότι είναι χιουμοριστικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellghan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 48 λεπτά πριν, NickTG είπε Για σένα. Εμείς το παίζουμε στις 8bit κονσόλες μας από το 1987! Αλήθεια, δεν φαινόταν το παραπάνω μήνυμά μου ότι είναι χιουμοριστικο? Όχι, το watcher 3 βγήκε το 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 38 minutes ago, hellghan said: Όχι, το watcher 3 βγήκε το 2015 Ευχαριστούμε hellghan. Ιδέα δεν είχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demolutioner Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, panagiotis54 είπε για ποιο πραγμα να μαλωσουμε? 😛 Για το φαϊ!! 😅 Δικά μου είναι τα καλαμάρια όχι ρε μ@@@ δικά μου είναι!! 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Οταν το πρωτοεπαιξα στο PS4 ηταν αθλιο. Τωρα που το (ξανα)παιζω ξανα σε X BOX S ειναι αλλο παιχνιδι κυριολεκτικα. Αυτο δειχνει οτι ειναι ξεκαθαρα ενα next gen παιχνιδι που με το ζορι προσπαθησαν να το λανσαρουν σε προηγουμενες κονσολες. Smooth AF Αγοραστε το με κλειστα τα ματια. Απιστευτη ατμοσφαιρα, μουσικαρες, voice acting και τα πιο ενδιαφεροντα quests σε RPG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 20/9/2022 στις 7:34 ΜΜ, gurgurant είπε γτ πέρα από την πλάκα κάποιοι παίζουν με 1060 3-6gb δλδ εκείνοι δν έχουν δικαίωμα να παίξουν Εχουν δικαιωμα να παιξουν.....cs go αν θελουν με την 1060 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα