Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα :) θα ήθελα λίγη βοήθεια όντας ψιλό-ασχετος. ψάχνω αμάξι έως 7000 για να είναι οικονομικό και βολικό εντός πόλης αλλά να μπορώ να βγαίνω και για κανένα διήμερο μια φορά το δίμηνο. καθημερινά θα κάνει απόσταση παγρκατι-κηφισια. πέραν του οικονομικού θα ήθελα να είναι μοντέλο του 2008 και έπειτα. 

βλέποντας διάφορες αγγελίες μερικα μοντελα που αντιστοιχουν στα κριτηρια μου ειναι fiesta, ibiza, 500, ka, auris, corsa

θα ήθελα οποιαδήποτε απόψε έχετε για οικονομικό μοντέλο που να μπορεί να βγει και εθνική αν χρειαστεί καθώς και την άποψη σας για οικονομία υγραερίου. 

επίσης για το ποσό που διαθέτω και για  αμάξι ηλικίας 10-12 ετών έως ποσά χιλιόμετρα αναμένω ρεαλιστικά να βρω? 

Δημοσ.

Oταν παιρνεις αυτοκινητο τοσων ετων πρεπει να ειναι αξιοπιστο 

Αν παιρνεις καινουριο με δοσεις και 7 χρονια εγγυηση,αλλη φαση

Εγω θα προτιμουσα καποιο mazda πχ το 3

Δημοσ.

Ψάξε για Opel Corsa 1.3 diesel 2011+,  έχω το αντίστοιχο σε Astra μοντ 2011, μέση κατανάλωση ~6-6.5 lt/100km στην πόλη, 5-5.5 σε ταξίδια φορτωμένο.

Χαμηλό κόστος συντήρησης, χαμηλά τέλη. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bikey77 είπε

Ψάξε για Opel Corsa 1.3 diesel 2011+,  έχω το αντίστοιχο σε Astra μοντ 2011, μέση κατανάλωση ~6-6.5 lt/100km στην πόλη, 5-5.5 σε ταξίδια φορτωμένο.

Είχατε θέμα αξιοπιστίας; Έχω ακούσει γενικά για κακη αξιοπιστία στα opel 10ετιας

Δημοσ.
10 ώρες πριν, bikey77 είπε

για μέσα στην πόλη πετρέλαιο 10ετίας ?

11 ώρες πριν, andreas_23 είπε

θα ήθελα οποιαδήποτε απόψε έχετε για οικονομικό μοντέλο που να μπορεί να βγει και εθνική αν χρειαστεί καθώς και την άποψη σας για οικονομία υγραερίου. 

πάντα τα fiat punto ήταν τα πιο οικονομικά και παίρνουν εύκολα υγραέριο , το κακό είναι οτι τα περισσότερα είναι εισαγωγής με άγνωστα χιλιόμετρα , θέλει καλό ψάξιμο (και απο ιδιώτη πολλές φορές θα σου τύχει οτι το έφερε απ'έξω). Στα μείον η μικρή ιπποδύναμη

εννοείται να ψαχτείς για υγραέριο και δώσε προτίμηση σε μοντέλο που να παίρνει εύκολα οποιοδήποτε σύστημα (να μην είναι ευαίσθητο δηλαδή)

11 ώρες πριν, andreas_23 είπε

επίσης για το ποσό που διαθέτω και για  αμάξι ηλικίας 10-12 ετών έως ποσά χιλιόμετρα αναμένω ρεαλιστικά να βρω? 

όσα και να είναι , αν είναι σωστά συντηρημένο δε θα έχεις θέμα

10 ώρες πριν, gerrybezhani είπε

hyundai i20 ή i10 ή toyota yaris. Εχω το πρωτο και ειμαι ευχαριστημένος

απλά μην πετύχει τα yaris (νομίζω και auris) με το ελαττωματικό μοτέρ 1NR-FE, έκλαψε πολύς κόσμος με το "δε σπάει , δε χαλάει"

Δημοσ.
9 ώρες πριν, andreas_23 είπε

Είχατε θέμα αξιοπιστίας; Έχω ακούσει γενικά για κακη αξιοπιστία στα opel 10ετιας

3.5 χρόνια κάτοχος και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό.

Δημοσ.

Και εγώ Corsa 1,3d 2015 έχω.  Δεν καίει τίποτα, και ταξιδάκια κάνει άνετα. Δεν μου έχει ζητήσει τίποτα. Του βάζω top λάδι όμως, προσοχή στο πετρέλαιο που θα βάζεις και αλλάζεις τα φίλτρα στην ώρα τους. Πολύ ευχαριστημένος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/9/2022 στις 9:48 ΠΜ, andreas_23 είπε

Καλησπέρα :) θα ήθελα λίγη βοήθεια όντας ψιλό-ασχετος. ψάχνω αμάξι έως 7000 για να είναι οικονομικό και βολικό εντός πόλης αλλά να μπορώ να βγαίνω και για κανένα διήμερο μια φορά το δίμηνο. καθημερινά θα κάνει απόσταση παγρκατι-κηφισια. πέραν του οικονομικού θα ήθελα να είναι μοντέλο του 2008 και έπειτα. 

βλέποντας διάφορες αγγελίες μερικα μοντελα που αντιστοιχουν στα κριτηρια μου ειναι fiesta, ibiza, 500, ka, auris, corsa

Αμα σου αρεσει κοιτα και το picanto 1.2 απο το  2011 και μετα. Αξιοπιστο με δυνατο μοτερ!

Επεξ/σία από PLACEBO_89
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Sakis7313 είπε

Καλησπέρα παιδιά βενζίνη ή πετρέλαιο τ αυτοκίνητο να πάρω;;;;;

Ποσα χιλιομετρα κανεις τον χρονο; Για πολη,επαρχιακους δρομους η εθνικη; 

Μεχρι τι μπατζετ εχεις και τι κατηγορια αυτοκινητου ψαχνεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...