Pitbull_RX Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Γεια σας παιδια , δεν θα σας κουρασω . Εχω στη κατοχη μου το S10 + κινητο που μεχρι κ πριν δυο μηνεσ δεν ειχε να ζηλεψει τιποτα. το εχω σε αψογη κατασταση η μαλλον ηταν σε αψογη . απο τον αυγουστο αρχισαν τα bluetooth να ανοιγοκλεινουν οποτε θελουν . δεν καταφερα με τπτ εχοντασ κανει οτι τιπ κ λθση βρηκα στο ιντερνετ. επειτα αρχισε το κινητο να σκαλωνει να λαγκαρει ανευ λογου κ αιτιας . σε δυο βδομαδεσ μεσα εκανα 3 φορες επαναφορα εργοστασιακων ,χωρισ εφαρμογες κ παλι κολλαει ολος ο γαλαξιας κανει απειρες επανακινησεις ακομα κ σε safe mode . μια μερα μπορει να δουλευει σαν καινουργιο κ μετα ξαφνικα παλι κολληματα . Αναρωτιεμαι τωρα εγω , παιζει να ισχυει οτι με την Apple ? που πεφτουν επιπεδα αποδοσης μπαταριας κ επεξεργαστη για να το πεταξω κ να παρω καινουργιο μοντελο ?εχει παθει κανεις κατι παρομοιο? επισης το s10 plus δεν ειναι στη λιστα των updates που θα βγαλουν μηπως κ αλλαζε κατι . αυτα . ευχαριστω για τον χρονο σας
GATE123 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Όταν υπάρχει από πίσω ο Exynos κατά κει πάει το πράγμα. Αλλά ας μην τα ρίξουμε στον επεξεργαστή μπορεί να φταίει η αναβάθμιση. Νομίζω την 12 την πήρε έτσι δεν είναι? Αφού έχεις κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δεν έχει στρώσει τότε κατά κει πάει το πράγμα (αναβάθμιση). Υποβάθμιση δεν μπορείς. Οπότε σαν τελευταία λύση λέω τώρα εγώ αφού έχει περάσει και η εγγύηση να πας σε κάποια LineageOS.
Pitbull_RX Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 ναι την εχει παρει την 12 . αρα το κινητακι αχρηστευτηκε κοινως ουτε να το πουλησω μπορω . τα LineageOS εννοεις να τα περασω στο S10 ? εχεισ μηπως λινκ για καποιο καλο τουτοριαλ ?επισης θα μπορεσω να εχω το back up απο το samsung cloud ? γενικα τι pros/ cons υπαρχουν στο lineageOS. ευχαριστω πολυ
GATE123 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Συνήθως μερικές φορές οι αναβαθμίσεις μην νομίζεις ότι κάνουν και καλό. Άντε σε ένα καινούργιο κινητό θα πεις εντάξει θα πάρει την επόμενη και θα στρώσει,αλλά σε παλιό που δεν θα πάρει άλλη τότε εκεί το "χαντακώνεις" και όντως μετά σε αναγκάζουν να πας σε καινούργιο. Να ξέρεις ότι εάν πας σε LineageOS θα πρέπει να το ρουταρης άρα η εγγύηση παπαλα (εσύ δεν έχεις θέμα εκτός εάν το πουλήσεις)και μετά απαιτούνται μερικές άλλες διαδικασίες . Backup δεν ξέρω εάν μπορείς να πάρεις (αυτά που είναι μέσα)και μετά τα περάσεις στην άλλη Rom γιατί στην ουσία αλλάζουν όλα. Στο Gloud δεν έχεις θέμα είναι αποθηκευμένα εκεί και τα βάζεις σε οποίο κινητό θες. Στο XDA υπάρχει διαδικασία και πολλά που πρέπει να διαβάσεις. Το θέμα είναι εάν μπορείς εσύ να τα κάνεις γιατί εάν δεν το έχεις ξανακάνει τότε το κινητό θα γίνει τούβλο και μετά είναι δύσκολο να επανέλθει. Προτού κάνεις οτιδήποτε πήγαινε το και κάπου( SMARTEC) να το κοιτάξουν μπας και σε συμφέρει καλύτερα . Βάλτα κάτω και δες τι σε συμφέρει..... Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από GATE123
Pitbull_RX Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 καταλαβα φιλε μου κ ευχαριστω πολυ . θα δω αν μπορει κανενας θεσσαλονικη τεχνικος να το κανει. γιατι αν το πουλησω ετσι θα με κυνηγανε . αυτη τη στιγμη το εχω σε safe mode για να μπρω εστω να δεχομαι κ να κανω κλησεις . μου χαλασε κ ο υπολογιστης κ τοσο καιρο το ειχα κ ως υπολογιστη το κινητο .. κ παλι ευχαριστω για τον χρονο σου
laserjesus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Αφού σε safe mode παίζει οκ είναι θέμα κάποιου app. Μην φέρεις backup από cloud και δοκίμασε να κάνεις μια μια install τις εφαρμογές και δες με ποια αρχίζουν τα προβλήματα.
GATE123 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, laserjesus είπε Αφού σε safe mode παίζει οκ είναι θέμα κάποιου app. Μην φέρεις backup από cloud και δοκίμασε να κάνεις μια μια install τις εφαρμογές και δες με ποια αρχίζουν τα προβλήματα. "κανει απειρες επανακινησεις ακομα κ σε safe mode "
laserjesus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, GATE123 είπε "κανει απειρες επανακινησεις ακομα κ σε safe mode " Ok δεκτο .. είδα εκεί που λέει ότι το δουλεύει σε safe. Πάντως πριν το βάψει μπλε και το πετάξει στη θάλασσα θα έκανα ένα factory reset με wipe ότι γίνεται χωρίς backup restore.Για κακή εφαρμογή/malware
GATE123 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 55 λεπτά πριν, laserjesus είπε Ok δεκτο .. είδα εκεί που λέει ότι το δουλεύει σε safe. Πάντως πριν το βάψει μπλε και το πετάξει στη θάλασσα θα έκανα ένα factory reset με wipe ότι γίνεται χωρίς backup restore.Για κακή εφαρμογή/malware "σε δυο βδομαδεσ μεσα εκανα 3 φορες επαναφορα εργοστασιακων ,χωρισ εφαρμογες κ παλι κολλαει" 14 ώρες πριν, Pitbull_RX είπε Γεια σας παιδια , δεν θα σας κουρασω . Εχω στη κατοχη μου το S10 + κινητο που μεχρι κ πριν δυο μηνεσ δεν ειχε να ζηλεψει τιποτα. το εχω σε αψογη κατασταση η μαλλον ηταν σε αψογη . απο τον αυγουστο αρχισαν τα bluetooth να ανοιγοκλεινουν οποτε θελουν . δεν καταφερα με τπτ εχοντασ κανει οτι τιπ κ λθση βρηκα στο ιντερνετ. επειτα αρχισε το κινητο να σκαλωνει να λαγκαρει ανευ λογου κ αιτιας . σε δυο βδομαδεσ μεσα εκανα 3 φορες επαναφορα εργοστασιακων ,χωρισ εφαρμογες κ παλι κολλαει ολος ο γαλαξιας κανει απειρες επανακινησεις ακομα κ σε safe mode . μια μερα μπορει να δουλευει σαν καινουργιο κ μετα ξαφνικα παλι κολληματα . Αναρωτιεμαι τωρα εγω , παιζει να ισχυει οτι με την Apple ? που πεφτουν επιπεδα αποδοσης μπαταριας κ επεξεργαστη για να το πεταξω κ να παρω καινουργιο μοντελο ?εχει παθει κανεις κατι παρομοιο? επισης το s10 plus δεν ειναι στη λιστα των updates που θα βγαλουν μηπως κ αλλαζε κατι . αυτα . ευχαριστω για τον χρονο σας Επειδή έχεις κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κάνε και ένα hard reset από Recovery mode λέω μπας και γίνει κάτι. https://www.hardreset.info/devices/samsung/samsung-galaxy-s10-plus-exynos/
κουξκουκ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Η μπαταρία σου σε τι κατάσταση είναι,ο λόγος που το λέω είναι ότι αυτά όλα που αναφέρεις μπορεί να είναι από την μπαταρία,σε κάποια κινητά ξεκινάνε τέτοια θέματα από το 20% και κάτω άλλα στα 50% εσένα μπορεί να έχει βγεί τελείως οφ και με την ενημέρωση να το ανέβασαν επιδόσεις για να μην κολλάει και να σβήνει για αυτό ακριβώς το λόγο
Pitbull_RX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 λοιπον παιδια το πηγα σε τεχνικο . λογικα ειναι μπαταρια . οσοι τυχον εχετε τετοια θεματα η αλλαζετε μπαταρια η απλα το πετατε . οι μπαταριες ταχα ειναι εγγυημενες για πεντε χρονια χρησησ αλλα το προβλεπε ειναι λεει να αλλαζουν καθε δυο χρονια. καθως κακη μπαταρια κακες αποδοσεις απο τον επεξεργαστη . τα παραπανω φιλοι τα εκανα 3 φορεσ επαναφορα με οτι διγραφη κ επαναφορα ειχε το κινητο σε εργοστασιακα κτλ . αν γυρισει κανεις τεχνικος να σας πει μητρικη πλακετα απλα παντε σε καποιον αλλον . ετσι ετυχε κ σε μενα . θα εχω νεα εντος ημερων . ευχαριστω για τα feedback σας. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα