yannis27gr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Έχει κανείς άποψη για τη συγκεκριμένη σχολή; Επίπεδο σπουδών, επαγγελματικές δυνατότητες αποφοίτων, κτλ;
velociraptoras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Γενικά το Ιόνιο πανεπιστημιο έχει καλό επίπεδο σπουδων. Η συγκεκριμένη σχολή ειναι καταλληλη για όποιον θέλει να εργαστεί ως μεταφραστης-διερμηνέας. Επαγγελματικές δυνατότητες ειτε ελευθερος επαγγελματίας είτε σε εκδοτικούς οίκους, σε κανάλια-εφημερίδες (αν και τα τελευταια χρόνια στρεφονται προς το google translate με τα γνωστα αποτελεσματα), στη μεταγλώτισση ταινιών - υποτιτλισμό, σε πολιτικά γραφεία, σεψοργανισμούς και πρεσβείες χωρών. Γενικά πρέπει ή να εχεις καλό δόντι ή να τρεξεις πολύ για να σε μάθουν. 1
airtrelomike13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 ΣΧΟΛΑΡΑ. Μετα πας και για ξεναγος ανετα αν θες, και εχεις λυσει το επαγγελματικο σου 1
alan2 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Ξέρω απο εμπειρία συγγενούς μου οτι: Πρίν απο 15 περίπου χρόνια είχε τόσο υψηλό επίπεδο στην εξέταση εισόδου που απέτυχε απόφοιτος αγγλικής φιλολογίας.
Dark_panel Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, alan2 είπε Ξέρω απο εμπειρία συγγενούς μου οτι: Πρίν απο 15 περίπου χρόνια είχε τόσο υψηλό επίπεδο στην εξέταση εισόδου που απέτυχε απόφοιτος αγγλικής φιλολογίας. Αυτο δε δειχνει τόσο υψηλο επιπεδο οσο "πελατειακη" βαση επιτυχοντων..γινονται παντου αυτα. Και σε κατατακτηριες Μηχανικων Υπολογιστων, εκοψαν ατομο στο μαθημα των Ηλεκτρονικων, ο οποιος ειχε πτυχιο Ηλεκτρονικου (πρωην ΤΕΙ).. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από Dark_panel
yannis27gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, alan2 είπε Ξέρω απο εμπειρία συγγενούς μου οτι: Πρίν απο 15 περίπου χρόνια είχε τόσο υψηλό επίπεδο στην εξέταση εισόδου που απέτυχε απόφοιτος αγγλικής φιλολογίας. Για τις καταταρκτήριες η εξέταση γίνεται τόσο στα Νέα Ελληνικά, όσο και σε 2 ξένες γλώσσες. Ο συγγενής σου προφανώς είχε υψηλό επίπεδο στα Αγγλικά αλλά προφανώς όχι επαρκές ή/και στα άλλα 2 μαθήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα