Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα, θα ήθελα τα φώτα σας με ένα θέμα που υπάρχει και σκέφτομαι να κάνω δύο πράγματα μήπως και λυθεί! Λοιπόν έχουμε και λέμε το ρούτερ του ίντερνετ βρίσκεται στο δωμάτιο στο σαλόνι υπάρχει τηλεόραση tv box ps5! Το σαλόνι μέχρι στιγμής με όλα αυτά τρέχει με το wifi κοινώς ταχύτητες τραγικές... Αν πάρω ένα σετ power line και το κουμπωσω και το δεύτερο power line που θα μπει στο σαλόνι του βάλω ένα switch θα υπάρχει καμία διαφορά? Η απόσταση του ρούτερ από το σαλόνι είναι πολύ μικρή ένας τοίχος το χωρίζει αλλά για να περαστούν καλώδια πρέπει να γίνουν τρύπες και δεν το θέλω αυτό! Θα δουλέψει έτσι η θα πρέπει να βρω κάτι ποιο εξελιγμένο? Έχω δει βέβαια ότι υπάρχουν και power line με 3 θύρες ethernet αλλά ξεφεύγουμε πολύ στην τιμή! Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Για το πως θα παίξουν τα powerline κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί.  Παίζει ρόλο η εσωτερική  καλωδίωση,  αν έχεις τριφασικό ρεύμα κτλ. Με τα tp link 8630 πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος.  

Κάτι πιο εξελιγμένο  πας σε τεχνολογία mesh.Δες τα deco, αφού είναι μικρός ο χώρος με το kit των 2 είσαι κομπλέ.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Michalhs30 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα, θα ήθελα τα φώτα σας με ένα θέμα που υπάρχει και σκέφτομαι να κάνω δύο πράγματα μήπως και λυθεί! Λοιπόν έχουμε και λέμε το ρούτερ του ίντερνετ βρίσκεται στο δωμάτιο στο σαλόνι υπάρχει τηλεόραση tv box ps5! Το σαλόνι μέχρι στιγμής με όλα αυτά τρέχει με το wifi κοινώς ταχύτητες τραγικές... Αν πάρω ένα σετ power line και το κουμπωσω και το δεύτερο power line που θα μπει στο σαλόνι του βάλω ένα switch θα υπάρχει καμία διαφορά? Η απόσταση του ρούτερ από το σαλόνι είναι πολύ μικρή ένας τοίχος το χωρίζει αλλά για να περαστούν καλώδια πρέπει να γίνουν τρύπες και δεν το θέλω αυτό! Θα δουλέψει έτσι η θα πρέπει να βρω κάτι ποιο εξελιγμένο? Έχω δει βέβαια ότι υπάρχουν και power line με 3 θύρες ethernet αλλά ξεφεύγουμε πολύ στην τιμή! Ευχαριστώ 

εγω θα αλλαζα ρουτερ το οποιο εχει wifi5 εφοσον ειναι κοντα οι συσκευες. στο ps5 έχει τρομακτική διαφορα. σημερινο παράδειγμα κατεβασε 1gb σε 4 λεπτα ενω στο απλο wifi στα 2,4 ελεγε 2μιση ώρες.

Δημοσ.

Δυστυχώς έχω ρούτερ με wifi5 και στην τηλεόραση δεν έχω δει παραπάνω από 23mb με speed test το ίδιο και λίγο καλύτερο στο eon tv που φτάνει μέχρι τα 30mb στον υπολογιστή που έχω στο δωμάτιο που είναι το ρούτερ πιάνω 6 ms 101.3 download 10.89 upload! Έκανα την παραγγελία μου σήμερα και θα δείξει αύριο που θα μπουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δοκιμάσει powerlines ( δύο διαφορετικά μοντελα bundles) σε δύο διαφορετικά διαμερίσματα και μπορώ να πω πως είναι αρκετά προβληματικά. Εκτός του ότι το ping στα games ανεβαίνει δραματικά, σε κάποιες εφαρμογές ή κάποια games έχω και disconnects. (Π.χ: Hearthstone). 

Για χρήση web browsing και γενικά office works είναι οκ, για gaming δεν το εγκρίνω.

Επεξ/σία από Aggeluska
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια-δυο συμβουλές για την περίπτωση του φίλου (που ίδιο θέμα είχα και εγώ)

1.τα powerline να κοιτάτε πάντοτε να είναι ποιοτικά (και ίσως πιο ακριβά) και να χρησιμοποιούν και το καλώδιο της γείωσης (MIMO)

2. μην χρησιμοποιείτε τα powerline που έχουν 3 θύρες ethernet για να μοιράζεται το σήμα σε 3 συσκευές. Καλύτερα με ένα καλωδιάκι σε switch και απο εκεί μοίρασμα στις συσκευές. Στην δική μου περίπτωση είχα κολλήματα που όταν έβαλα switch εξαφανίστηκαν.

Επεξ/σία από tempo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...