pigos23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους Αυριο μετα απο 14 χρονια δινω το αγαπημενο μου mitsubishi colt για να παω σε κατι καλυτερο κ πιο συγχρονο Η αγορα θα ναι μεταχειρισμενου κ το budget στα 15000 Τα κριτηρια μου παρολο που δεν εχω οικογενεια ειναι να ναι ψηλο το αμαξι,με χωρους ( μιας κ μεταφερω σε πορτ παγκαζ βαρκα συμβατικη, εξωλεμβια , κανο που κ που ) και αξιοπιστια Η καταναλωση ερχεται σε δευτερη μοιρα μιας κ το αμαξι δεν το κουναω κ πολυ...χειμωνα κανα ταξιδι κ οποτε εχει πολυ κρυο Αθηνα κ καλοκαιρι βολτες στη θαλασσα κ στα νησια ( ειμαι κ απο ανδρο με χωματοδρομο χωριο) Οι αναγκες μετακινησεις Αθηνα καλυπτονται απο το σκουτερ μου Τα αυτοκινητο λοιπον που εχω βρει ειναι το Subaru xv 1.6 114hp CVT βενζινη σε αυτα τα χρηματα... Μου εκανε απιστευτα κλικ κ σαν ομορφια ( υποκειμενικο) σε σχεση με κατι renault capture , peugeot 2008 κλπ Νομιζω οτι καλυπτει ολα τα θελω μου, με μονο ερωτηματικο αν θα ναι αξιοπρεπες σε επιδοσεις ή τελικα θα ειναι πολυ ασθενικο.... ( 0-100 σε 13.5 " 175 τελικη ) Δεν ημουν ποτε της ταχυτητας αλλα μηπως δεν θα μπορω ουτε μια προσπεραση να κανω ? Μεγαλο + επιπλεον οτι το αμαξι ειναι τετρακινητο... Ποια η γνωμη σας??? Αξιζει?? ( Ενδιαφερομαι μονο για αυτοματο ) Ευχαριστω Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από pigos23
Fordakias7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Οπως ειπες και εσυ πολυ νοχελικο.. για μενα μεινε μακρια απο cvt εκτος και αν ειναι hybrid (εχουν ακουστει πολλα για τα cvt της νισσαν-σουμπαρου) Θα καις αρκετη βενζινη χωρις να πηγαινει λογω χαμηλης ιπποδυναμης και μεγαλου βαρους σε τετοιο σασι θα πηγαινα απο 150 αλογα και πανω αυστηρα Για μενα δεν αξιζει
paylidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 λιγα τα αλογα για το συγκεκριμενο σκαφος+τετρακινηση+CVT
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Κοιτούσα και εγώ για τα SUBARU forester συγκεκριμένα πολύ πριν γίνουν υβριδικά και πάρουν 15000 πάνω. Τα subaru παλιότερα είχαν την καλύτερη τετρακίνηση την οποία και ακόμα έχουν απλά και οι άλλες μάρκες πλέον έχουν αντίστοιχα συστήματα με μετατόπιση ροπής σε κάθε ρόδα. Αυτό που με απέτρεψε ήταν ο κινητήρας τύπου BOXER και τα λίγα συνεργεία που έχουμε. Θεσσαλονίκη έμενα και δεν έβρισκα να δω το αμάξι και είχε μονο ένα που ασχολείται . Το XV είναι διαφορετικό και έχει ουσία , θα το προτιμούσα πολύ περισσότερα από τα τα μικρά άλλα SUV που είναι μόνο εμφάνιση. CVT Κιβώτια είναι τα πιο οικονομικά αφού έχουν έχουν άπειρες σχέσεις και διαλέγουν την πιο οικονομική αναλογία, με την μικρή ιπποδύναμη θα το ακούς όμως περισσότερο αφού θα αλλάζει όλη την ώρα σχέση. Για τα Nissan CVT έχω ακούσει άσχημα λόγια αφού τα φτιάχνει 3η εταιρία, για τα subaru δες αν τα φτιάχνει η ίδια εταιρία. Αν δε θέλεις να ξεφύγει σε χρήματα θα πρότεινα κάποιο DACIA με 4κίνηση , αλλά ρίξε πιο πριν μια ματιά στα crash tests μην σε πάρω στο λαιμό μου. 😁 1
pigos23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν ημουν ποτε γκαζιαρης.... Απλα θελω να πηγαινω αξιοπρεπως κ να κανω καμια προσπεραση χωρις να φοβαμαι... Στις ρεπριζ βλεπω ειναι πιο καλο.... Dacia τερακινητο μεχρι 15000 ευρω αυτοματο δεν υπαρχει.... Το xv ειναι τετρακινητο ουσιαστικο οχι οπως κατι b suv μικρα Το μονο που εχω βρει ειναι ενα kuga 1.5 185hp αυτοματο με 110.000 χλμ βενζινη... Αλλα δεν ξερω με προβληματιζει μεγεθος , οτι ειναι turbo κ μηπως θελει πολυ προσοχη οσο αναφορα τον ελεγχο κλπ Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από pigos23
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα