triplex1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, sportis23 είπε Δεν έχω εικόνα δεν έχω τίποτα ούτε πληκτ ποντίκι κλπ. Θα του την πάω να την έχω καβατζα. Σε περίπτωση που έχει βλάβη η cpu η motherboard και πρέπει να τα στείλω, εγώ τα αγορά από το καλάθι του Σκρουτζ και μου τα έστειλε το κατάστημα fox store αλλά από ότι είδα το fox store δεν υπάρχει, μιλάω με την Σκρουτζ? Το foxstore το βρισκεις μονο μεσα απο το bestprice.gr , αν τα πηρες μεσω σκρουτζ μιλας μαζι τους , το cpu δεν εχει τιποτα , μονο η μητρικη αν εβγαλε προβλημα με την 370 που εχεις αν σε βαλει bios αυτος που εχεις εκει και δουλεψει τοτε μονο μητρικη στελνεις πισω
sportis23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Θα σας ενημερώσω σύντομα τι έγινε με τον τεχνικό
sportis23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπόν τελικά πάμε για motherboard και cpu ένα από τα δύο είναι ο ένοχος. Δυστυχώς δεν είχε cpu να δοκιμάσει για να ξέρουμε καλύτερα οπότε στέλνω και τα 2 για έλεγχο, που πιθανότατα να είναι ο cpu. Ξέρουμε πόσο καιρό παίρνει αυτή η διαδικασία? Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από sportis23
sportis23 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Τελικά το βρήκα το πρόβλημα. Τυχαία σήμερα διάβαζα για τον cpu και είδα ότι κάποιος σε ξένο site είχε το ίδιο πρόβλημα με εμένα, και απενεργοποίησε το ccd από auto σε 1ccd με λίγα λόγια να λειτουργήσει με τους μισούς πυρήνες. Έκανα το ίδιο και το pc, ξεκίνησε κανονικά. Οπότε μιλάμε καθαρά για cpu. Υπάρχει περίπτωση να το δημιουργησε η motherboard στην cpu? Σίγουρα θα στείλω cpu. Να στείλω και motherboard?
Dark_Nightfall Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, sportis23 είπε Οπότε μιλάμε καθαρά για cpu. Υπάρχει περίπτωση να το δημιουργησε η motherboard στην cpu? Όχι. 7 λεπτά πριν, sportis23 είπε Σίγουρα θα στείλω cpu. Να στείλω και motherboard? Μόνο cpu. 1 1
sportis23 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Απο την παρασκευη και ακομα το σκρουτζομαγαζο να μου στειλει email για την διαδικασια επιστροφης, τι να πω... σε περιπτωση που παω σε πιστωτικό τι λετε να παω παλι στον ιδιο? σε 5950 η στον 5800x3d φλεταρα και την σειρα 7000 αλλα εκει θα θελουμε μητρική και μνημες.
triplex1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, sportis23 είπε Απο την παρασκευη και ακομα το σκρουτζομαγαζο να μου στειλει email για την διαδικασια επιστροφης, τι να πω... σε περιπτωση που παω σε πιστωτικό τι λετε να παω παλι στον ιδιο? σε 5950 η στον 5800x3d φλεταρα και την σειρα 7000 αλλα εκει θα θελουμε μητρική και μνημες. 5900x
sportis23 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε 5900x αμα σου πω οτι το φοβαμαι πλεον lol ξερα λες 5900 ε?
triplex1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, sportis23 είπε αμα σου πω οτι το φοβαμαι πλεον lol ξερα λες 5900 ε? Ετυχε μια φορα , αν σε ξανατυχει παιξε τζοκερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα