triplex1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Αν σε βαζει μεσα στο bios χωρις να σε πεταξει εξω , γυρνα το πισω στο 4021 (με 2606 παιζει ο επεξεργαστης σου) Βαλε το AGESA V2 PI 1.2.0.3 Patch C
sportis23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, triplex1 είπε Αν σε βαζει μεσα στο bios χωρις να σε πεταξει εξω , γυρνα το πισω στο 4021 (με 2606 παιζει ο επεξεργαστης σου) Βαλε το AGESA V2 PI 1.2.0.3 Patch C Θα το δοκιμάσω το απόγευμα όταν σχολασω ίσως να χρειαστώ πιο λεπτομέρειες για το πώς να βάλω το agesa
triplex1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, sportis23 είπε Θα το δοκιμάσω το απόγευμα όταν σχολασω ίσως να χρειαστώ πιο λεπτομέρειες για το πώς να βάλω το agesa Σε ειπα απο εχθες το βραδυ βρες μια μικροτερη καρτα και δοκιμασε , αν δε το'κανες καντο , αν ανοιξει φταιει το τροφοδοτικο σου αλλιως καταληγεις σε μητρικη , ειτε bios ειτε τα'χει φτυσει και παει για αλλαγη
sportis23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, triplex1 είπε Σε ειπα απο εχθες το βραδυ βρες μια μικροτερη καρτα και δοκιμασε , αν δε το'κανες καντο , αν ανοιξει φταιει το τροφοδοτικο σου αλλιως καταληγεις σε μητρικη , ειτε bios ειτε τα'χει φτυσει και παει για αλλαγη Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά δεν έχω διαθέσιμη κάρτα να δοκιμάσω ούτε από κάποιον φίλο (δεν ασχολούνται) η λύση αν δεν βγάλω άκρη σήμερα να το πάω αύριο το απόγευμα σε έναν τεχνικό εδώ στο νησί μπας και έχει καποια parts να δοκιμάσουμε. Όπως βλέπεις τα πράγματα τώρα ποια parts θεωρείς ότι δεν έχουν θέμα και ποια είναι ύποπτα? Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από sportis23
triplex1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, sportis23 είπε Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά δεν έχω διαθέσιμη κάρτα να δοκιμάσω ούτε από κάποιον φίλο (δεν ασχολούνται) η λύση αν δεν βγάλω άκρη σήμερα να το πάω αύριο το απόγευμα σε έναν τεχνικό εδώ στο νησί μπας και έχει καποια parts να δοκιμάσουμε. αν τα'χεις χυμα εξω κατεβα στο bios που σε ειπα , βαλτα ολα κλειστα XMP κτλ και δοκιμασε να ξεκινησεις μια ερωτηση γιατι το σκεφτομουνα το πρωι.............μηπως αφηνεις επανω το usb και δεν το βγαζεις?
sportis23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Αν αναφέρεσαι το usb με τα windows μια το βγάζω μια το αφήνω επάνω για να το τρεξω
sportis23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, triplex1 είπε αν τα'χεις χυμα εξω κατεβα στο bios που σε ειπα , βαλτα ολα κλειστα XMP κτλ και δοκιμασε να ξεκινησεις μια ερωτηση γιατι το σκεφτομουνα το πρωι.............μηπως αφηνεις επανω το usb και δεν το βγαζεις? Κατεβάζω το bios που μου είπες και το περνάω στο στικάκι και το κάνω εγκατάσταση μέσω από το bios όπως έκανα με το τελευταίο bios. Δεν θα έχει θέμα που είναι παλιότερη έκδοση σωστά?
triplex1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, sportis23 είπε Κατεβάζω το bios που μου είπες και το περνάω στο στικάκι και το κάνω εγκατάσταση μέσω από το bios όπως έκανα με το τελευταίο bios. Δεν θα έχει θέμα που είναι παλιότερη έκδοση σωστά? Σε ειπα πιο πριν οτι με 2606 ξεκιναει και παιζει ο 5900x ........οχι δεν εχεις θεμα ισα-ισα ειναι καλυτερο το συγκεκριμενο απο το τελευταιο 5 ώρες πριν, sportis23 είπε Αν αναφέρεσαι το usb με τα windows μια το βγάζω μια το αφήνω επάνω για να το τρεξω το usb αν το αφηνεις επανω ενδεχεται οι επανεκκινησεις που παιρνεις να οφειλονται σ'αυτο
sportis23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Οκ τώρα κάνω εγκατάσταση και ενημέρωση... Έβαλα στο στικάκι που είχα τα windows kao linux μπας και το τρέξει τπτ κάνει επανακκινηση.
triplex1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Το μονο που μπορω να σε πω ειναι οτι εφαγε σεντρα η μητρικη σου ή αυτο που ειπα στην αρχη με την καρτα (οτι δεν φτανουν τα ρευματα) , πας και το κοιτας για να παρεις γνωμη , μη το παιδευεις αλλο
sportis23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, triplex1 είπε Το μονο που μπορω να σε πω ειναι οτι εφαγε σεντρα η μητρικη σου ή αυτο που ειπα στην αρχη με την καρτα (οτι δεν φτανουν τα ρευματα) , πας και το κοιτας για να παρεις γνωμη , μη το παιδευεις αλλο Ούτε με το bios άλλαξε κάτι. Ξέρω πλέον ότι δεν έχω άλλες επιλογές. Ερώτηση έχω την παλιά μου μιτρικη asus prime x370-a υποστηρίζει τον επεξεργαστή μπας και την έβαζα επάνω?
triplex1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, sportis23 είπε Ούτε με το bios άλλαξε κάτι. Ξέρω πλέον ότι δεν έχω άλλες επιλογές. Ερώτηση έχω την παλιά μου μιτρικη asus prime x370-a υποστηρίζει τον επεξεργαστή μπας και την έβαζα επάνω? Ναι με 6026 , ριξτην χυμα και βαλε επανω τα πραγματα https://www.asus.com/Motherboards-Components/Motherboards/PRIME/PRIME-X370-A/HelpDesk_BIOS/
sportis23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, triplex1 είπε Ναι με 6026 , ριξτην χυμα και βαλε επανω τα πραγματα https://www.asus.com/Motherboards-Components/Motherboards/PRIME/PRIME-X370-A/HelpDesk_BIOS/ Τα έβαλα επάνω και απλά δεν έκανε τπτ προφανώς δεν θα έχει την 6026 επάνω γιατί την είχα με τον 3700. Τίποτα το πάω στον τεχνικό μήπως βγάλουμε άκρη εκεί. απογοήτευση...
triplex1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, sportis23 είπε Τα έβαλα επάνω και απλά δεν έκανε τπτ προφανώς δεν θα έχει την 6026 επάνω γιατί την είχα με τον 3700. Τίποτα το πάω στον τεχνικό μήπως βγάλουμε άκρη εκεί. απογοήτευση... Απ'ευθειας bios δεν μπαινει για να τη φλασαρεις? Παρε και την 370 να σε βαλει το bios σε περιπτωση που η αλλη ειναι off , να δουλεψει μεχρι να γινει αντικατασταση
sportis23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, triplex1 είπε Απ'ευθειας bios δεν μπαινει για να τη φλασαρεις? Παρε και την 370 να σε βαλει το bios σε περιπτωση που η αλλη ειναι off , να δουλεψει μεχρι να γινει αντικατασταση Δεν έχω εικόνα δεν έχω τίποτα ούτε πληκτ ποντίκι κλπ. Θα του την πάω να την έχω καβατζα. Σε περίπτωση που έχει βλάβη η cpu η motherboard και πρέπει να τα στείλω, εγώ τα αγορά από το καλάθι του Σκρουτζ και μου τα έστειλε το κατάστημα fox store αλλά από ότι είδα το fox store δεν υπάρχει, μιλάω με την Σκρουτζ? Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από sportis23
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα