Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας ξέρω ότι μπορεί να γίνομαι κουραστικός αλλά στο μέρος που βρίσκομαι δεν έχω άλλη επιλογή με το να ζητήσω την βοήθεια σας. Λοιπόν ξαφνικά εκεί που έβλεπα ταινία ο υπολογιστής έκανε επανακκινηση ξεκινάει κανονικά αλλά αντί να μπει στα windows  μου βγάζει την επιλογή επειδή τα windows  δεν ξεκίνησαν σωστά να πατήσω επιδιόρθωση η επανακκινηση.παταω επανακκινηση και από εκεί ξεκίνησε το πρόβλημα. Με το που ανοίγει και βγάζει το λογότυπο τις motherboard  και ξεκινάει το κυκλάκι(όπως έκανε συνήθως) κάνει επανακκινηση  βγάζει ξανα λογότυπο και αντί για κυκλάκι λέει προετοιμασία για επιδιόρθωση υπολογιστή αλλά ξανά κάνει επανακκινηση, αυτό το κάνει συνέχεια. Δοκίμασα τα πάντα. Έβγαλα μνήμες δοκίμασα μια μια τίποτα έβγαλα όλα τα περιφερειακά και τους σκληρούς τπτ τα ίδια δοκιμάζω με το στικάκι να κάνω φορμάτ, εκεί που πάει να το τρέξει ξανά επανακκινηση. Έκανα reset το bios τπτ τα ίδια. Μέχρι που το έκανα βίδες και το ξανά έστησα από την αρχή με προσοχή τπτ τα ίδια. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται έχω στεναχωριθει αρκετά με αυτό 

AMD Ryzen 9 5900X 3.7GHz

Asus Rog Strix X570-F Gaming Motherboard ATX

PowerColor Radeon RX 6900 XT 16GB GDDR6 Red DevilS

Seasonic Prime GX 1000W

Επεξ/σία από sportis23
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sportis23 είπε

Καλησπέρα σας ξέρω ότι μπορεί να γίνομαι κουραστικός αλλά στο μέρος που βρίσκομαι δεν έχω άλλη επιλογή με το να ζητήσω την βοήθεια σας. Λοιπόν ξαφνικά εκεί που έβλεπα ταινία ο υπολογιστής έκανε επανακκινηση ξεκινάει κανονικά αλλά αντί να μπει στα windows  μου βγάζει την επιλογή επειδή τα windows  δεν ξεκίνησαν σωστά να πατήσω επιδιόρθωση η επανακκινηση.παταω επανακκινηση και από εκεί ξεκίνησε το πρόβλημα. Με το που ανοίγει και βγάζει το λογότυπο τις motherboard  και ξεκινάει το κυκλάκι ξανα κάνει επανακκινηση  βγάζει λογότυπο και αντί για κυκλάκι λέει προετοιμασία για επιδιόρθωση υπολογιστή αλλά ξανά κάνει επανακκινηση, αυτό το κάνει συνέχεια. Δοκίμασα τα πάντα. Έβγαλα μνήμες δοκίμασα μια μια τίποτα έβγαλα όλα τα περιφερειακά και τους σκληρούς τπτ τα ίδια δοκιμάζω με το στικάκι να κάνω φορμάτ, εκεί που πάει να το τρέξει ξανά επανακκινηση. Έκανα reset το bios τπτ τα ίδια. Μέχρι που το έκανα βίδες και το ξανά έστησα από την αρχή με προσοχή τπτ τα ίδια. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται έχω στεναχωριθει αρκετά με αυτό 

AMD Ryzen 9 5900X 3.7GHz

Asus Rog Strix X570-F Gaming Motherboard ATX

PowerColor Radeon RX 6900 XT 16GB GDDR6 Red DevilS

Seasonic Prime GX 1000W

Εστιαζω το προβλημα σου στο τροφοδοτικο λογω καρτας ή στην motherboard λογω bios

Για αρχη δοκιμασε οπως εισαι με καποια αλλη καρτα γραφικων μικροτερη ή αν δεν υπαρχει κατι δανεισου απο κανα γνωστο φιλο .

επισης η καρτα σου αν δε κανω λαθος δεχεται 3 βυσματα τροφοδοσιας , ειναι σωστα οπως τα εχεις βαλει?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι τα ρεύματα τις κάρτας είναι σωστά τσεκαρισμενο. Το pc το έστησα πέρυσι όλα είναι καινούρια. μου είχε κλείσει έτσι ξαφνικά άλλη μια φορά πριν κάνα 6 μηνο αλλά ξεκίνησε κανονικά. Να ενημερώσω πως μπαίνω κανονικά στις ρυθμίσεις του bios. Επίσης η μητρική έχει 4 λεντακια το πορτοκαλί (ram) κόκκινο (cpu) άσπρο (gpu) και το πράσινο (bios) όλα κάνουν το τεστ την ώρα που ανοίγω pc στο μόνο λαμπάκι που παραμένει αναμμένο δεν ξέρω αν πρέπει να είναι έτσι είναι το πράσινο του bios.

Επεξ/σία από sportis23
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sportis23 είπε

Ναι τα ρεύματα τις κάρτας είναι σωστά τσεκαρισμενο. Το pc το έστησα πέρυσι όλα είναι καινούρια. μου είχε κλείσει έτσι ξαφνικά άλλη μια φορά πριν κάνα 6 μηνο αλλά ξεκίνησε κανονικά. Να ενημερώσω πως μπαίνω κανονικά στις ρυθμίσεις του bios. Επίσης η μητρική έχει 4 λεντακια το πορτοκαλί (ram) κόκκινο (gpu) άσπρο (cpu) και το πράσινο (bios) όλα κάνουν το τεστ την ώρα που ανοίγω pc στο μόνο λαμπάκι που παραμένει αναμμένο δεν ξέρω αν πρέπει να είναι έτσι είναι το πράσινο του bios.

Οταν παρεις εικονα κανενα led δεν ειναι αναμμενο , ολα πρεπει να σβηνουν , τι bios  την εχεις την μητρικη?

Επισης μηπως εχεις κανενα θεμα με καποια πριζα , ups  ή οτι αλλο εχεις συνδεμενο μετα απο 1 χρονο οπως λες?

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Οταν παρεις εικονα κανενα led δεν ειναι αναμμενο , ολα πρεπει να σβηνουν , τι bios  την εχεις την μητρικη?

Επισης μηπως εχεις κανενα θεμα με καποια πριζα , ups  ή οτι αλλο εχεις συνδεμενο μετα απο 1 χρονο οπως λες?

Έβαλα το τελευταίο που είχε η Asus και το πέρασα μέσω στικάκι από τις ρυθμίσεις του bios αυτό έγινε σωστά. Το έχω σε ένα πολύμπριζο μαζί με τα υπόλοιπα οθόνες κλπ θα δοκιμάσω να το βάλω μόνο του απευθείας στην μπριζα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sportis23 είπε

Έβαλα το τελευταίο που είχε η Asus και το πέρασα μέσω στικάκι από τις ρυθμίσεις του bios αυτό έγινε σωστά. Το έχω σε ένα πολύμπριζο μαζί με τα υπόλοιπα οθόνες κλπ θα δοκιμάσω να το βάλω μόνο του απευθείας στην μπριζα 

Τσεκαρε πολυμπριζα και γενικα ρευματα , εκει ειναι το προβλημα σου και οχι σε αστοχια του hardware

Οτι χρειαστεις ο Κος Τερης ειναι εδω και παρακολουθει θα σε δωσει τα φωτα του , εγω πρεπει να αποχωρησω.

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Τσεκαρε πολυμπριζα και γενικα ρευματα , εκει ειναι το προβλημα σου και οχι σε αστοχια του hardware

Οτι χρειαστεις ο Κος Τερης ειναι εδω και παρακολουθει θα σε δωσει τα φωτα του , εγω πρεπει να αποχωρησω.

Το έβαλα σε άλλη μπριζα μόνο του κ κάνει τα ιδια παλι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sportis23 είπε

Έβγαλα μνήμες δοκίμασα μια μια τίποτα έβγαλα όλα τα περιφερειακά και τους σκληρούς τπτ τα ίδια δοκιμάζω με το στικάκι να κάνω φορμάτ, εκεί που πάει να το τρέξει ξανά επανακκινηση.

'Εβγαλες και τον/τους nvme; Αν όχι βγάλτους και αυτούς και δοκίμασε μόνο με το φλασάκι.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε

'Εβγαλες και τον/τους nvme; Αν όχι βγάλτους και αυτούς και δοκίμασε μόνο με το φλασάκι.

Τους αφαίρεσα όλους και δοκίμασα μόνο το στικάκι. Μόλις βγάλει την εικόνα των windows  και ξεκινάει να γυρίζει ο κύκλος εκεί σβήνει πρώτα το ποντίκι πληκτρολόγιο και στα καπάκια επανεκκίνηση. Δεν θέλει να τρέξει ούτε το στικάκι ένα πράγμα.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε

To XMP έχεις δοκιμάσει να το κλείσεις από το BIOS;

Το δοκίμασα και disable  και με το  profile1 τα ίδια..

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, sportis23 είπε

δοκιμάζω με το στικάκι να κάνω φορμάτ, εκεί που πάει να το τρέξει ξανά επανακκινηση.

Επιλέξατε από το bios ή πατώντας F8 μετά το POST το στικάκι ως προεπιλεγμένη συσκευή εκκίνησης; Το φλασάκι με ποιο πρόγραμμα το ετοιμάσατε;

• Like 2
Δημοσ.

Βαλε τις μνημες στο 1-3 και δοκιμασε , μητρικη με βρωμαει στην υποθεση

το bios το εκανες κανα reset σε εργοστασιακες ρυθμισεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Είχε μήπως κάποια μέρα διακοπές ρεύματος ή παρατηρήσατε τρεμόπαιγμα στα φώτα;

Όχι δεν έχουμε θέμα με το ρεύμα εδω

2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Επιλέξατε από το bios ή πατώντας F8 μετά το POST το στικάκι ως προεπιλεγμένη συσκευή εκκίνησης; Το φλασάκι με ποιο πρόγραμμα το ετοιμάσατε;

Το δοκίμασα και με τους 2 τρόπους και με f8 και μέσα από το bios

Το πρόγραμμα είναι αυτο

IMG20220920073112.jpg.10595cad306fe9316b7589f08f7dbb7a.jpg

Και όταν πατάω enter να το τρέξει βγάζει αυτή την εικόνα τρέχει λίγο το κυκλακι και μετά τσουπ επανεκκίνηση IMG20220920073137.jpg.2eeebdafd826593707a9e87fe3fcbac3.jpg

1 ώρα πριν, triplex1 είπε

Βαλε τις μνημες στο 1-3 και δοκιμασε , μητρικη με βρωμαει στην υποθεση

το bios το εκανες κανα reset σε εργοστασιακες ρυθμισεις?

Τις δοκίμασα σε όλες τι θέσεις.

Το bios ναι κ με βγάλσιμο τις μπαταρίας και με f5 μέσα από το bios

Επεξ/σία από sportis23

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...