GiannisShark Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους! Εδώ καί τρία χρόνια διατηρώ ένα κανάλι στο YouTube. Τον τελευταίο χρόνο οι συνδρομητές μου δεν λαμβάνουν ειδοποιήσεις ή καθυστερεί πάρα πολύ να τους πάει η ειδοποίηση, οι περισσότεροι δηλαδή. Το YouTube είναι της Google όπως γνωρίζουμε καί ανεβάζω από chrome.Κάποιος μου σφύριξε να χρησιμοποιήσω άλλον περιηγητή για να ξεφεύγω από την "επιτήρηση" της Google. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό.Πάντως το θέμα των ειδοποιήσεων το έχω τσεκάρει με τ'ανήψια μου τα οποία έχουν σωστές ρυθμίσεις στα κινητά τους και δεν παίρνουν ειδοποιήσεις.Σας ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια.
kinhthra Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 19/9/2022 στις 8:40 ΜΜ, GiannisShark είπε Καλησπέρα σε όλους! Εδώ καί τρία χρόνια διατηρώ ένα κανάλι στο YouTube. Τον τελευταίο χρόνο οι συνδρομητές μου δεν λαμβάνουν ειδοποιήσεις ή καθυστερεί πάρα πολύ να τους πάει η ειδοποίηση, οι περισσότεροι δηλαδή. Το YouTube είναι της Google όπως γνωρίζουμε καί ανεβάζω από chrome.Κάποιος μου σφύριξε να χρησιμοποιήσω άλλον περιηγητή για να ξεφεύγω από την "επιτήρηση" της Google. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό.Πάντως το θέμα των ειδοποιήσεων το έχω τσεκάρει με τ'ανήψια μου τα οποία έχουν σωστές ρυθμίσεις στα κινητά τους και δεν παίρνουν ειδοποιήσεις.Σας ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια. Δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο αυτό. Δεν έχει λογική. Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα.
kormos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 19/9/2022 στις 8:40 ΜΜ, GiannisShark είπε Καλησπέρα σε όλους! Εδώ καί τρία χρόνια διατηρώ ένα κανάλι στο YouTube. Τον τελευταίο χρόνο οι συνδρομητές μου δεν λαμβάνουν ειδοποιήσεις ή καθυστερεί πάρα πολύ να τους πάει η ειδοποίηση, οι περισσότεροι δηλαδή. Το YouTube είναι της Google όπως γνωρίζουμε καί ανεβάζω από chrome.Κάποιος μου σφύριξε να χρησιμοποιήσω άλλον περιηγητή για να ξεφεύγω από την "επιτήρηση" της Google. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό.Πάντως το θέμα των ειδοποιήσεων το έχω τσεκάρει με τ'ανήψια μου τα οποία έχουν σωστές ρυθμίσεις στα κινητά τους και δεν παίρνουν ειδοποιήσεις.Σας ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια. Το διάβασα 3 φορές για να μπορέσω να καταλάβω αν αυτός που στο "σφύριξε" γνωρίζει τι σου είπε... Το YouTube είναι της Google όπως γνωρίζουμε καί ανεβάζω από chrome.Κάποιος μου σφύριξε να χρησιμοποιήσω άλλον περιηγητή για να ξεφεύγω από την "επιτήρηση" της Google. > Φαντάζομαι πως δεν θέλει και πολύ σκέψη για να καταλάβει κάποιος ότι δεν έχει λογική... Να αποφύγεις επιτήρηση από την Google για αρχεία που ανεβάζεις....στην Google= YouTube. Η καθυστέρηση ίσως οφείλεται σε μεγάλο όγκο αρχείο...Δοκίμασε να ανεβάσεις το αρχείο και σε ανώνυμη περιήγηση, μήπως και ευθύνεται κάποιο πρόσθετο για όλο αυτό...ή και κάποιο συνεχή έλεγχο από κάποιο AV
micos000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Όποιος δε θέλει τη διαδικτυακή "επιτήρηση", κόβει τελείως το ίντερνετ. Όλα τ' άλλα είναι λόγια ν' αγαπιόμαστε. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από micos000
GiannisShark Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 21/9/2022 στις 11:05 ΠΜ, kormos είπε Το διάβασα 3 φορές για να μπορέσω να καταλάβω αν αυτός που στο "σφύριξε" γνωρίζει τι σου είπε... Το YouTube είναι της Google όπως γνωρίζουμε καί ανεβάζω από chrome.Κάποιος μου σφύριξε να χρησιμοποιήσω άλλον περιηγητή για να ξεφεύγω από την "επιτήρηση" της Google. > Φαντάζομαι πως δεν θέλει και πολύ σκέψη για να καταλάβει κάποιος ότι δεν έχει λογική... Να αποφύγεις επιτήρηση από την Google για αρχεία που ανεβάζεις....στην Google= YouTube. Η καθυστέρηση ίσως οφείλεται σε μεγάλο όγκο αρχείο...Δοκίμασε να ανεβάσεις το αρχείο και σε ανώνυμη περιήγηση, μήπως και ευθύνεται κάποιο πρόσθετο για όλο αυτό...ή και κάποιο συνεχή έλεγχο από κάποιο AV Σ ευχαριστώ πολύ. Κι εμένα ηλίθιο μου φάνηκε γιατί γνωρίζω πολύ καλά πού ανήκει το YouTube. Θα δοκιμάσω αυτό που είπες. Σ ευχαριστώ πολύ.
MastroGiannis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 21/9/2022 στις 11:24 ΠΜ, micos000 είπε Όποιος δε θέλει τη διαδικτυακή "επιτήρηση", κόβει τελείως το ίντερνετ. Όλα τ' άλλα είναι λόγια ν' αγαπιόμαστε. Επίσης, όποιος δε θέλει την προπαγάνδα του Hollywood, κόβει τελείως το σινεμά. Όλα τ' άλλα είναι κουλτούρα να φύγουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα