Προς το περιεχόμενο

google drive

giorgos_t

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

ειμαι στο πακετο με 100gb .Μολις το σεταρα για να φορτωσει ενα αρχειο 30 gb κολλαει σαν να μην το φορτωνει και μου κολλαει και τον υπολογιστη.αρκετο καιρο το ειχα στο δωρεαν πακετο και δεν ειχα θεμα με μικροτερα gb.καποια ιδεα?

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, micos000 είπε

Ανεβάζεις από browser (αν ναι, ποιον; ) ή μέσω app; Αν είναι από browser, δοκίμασες από άλλον;

απο windows app ανεβαζω.βασικα συχρονιζω εναν φακελο ανεβαζει μερικα και μετα κολλαει.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, giorgos_t είπε

απο windows app ανεβαζω.βασικα συχρονιζω εναν φακελο ανεβαζει μερικα και μετα κολλαει.

Δες στη διαχείριση τι γίνεται κατά την διαδικασία, μήπως "μένει" από Ram ή ο CPU φτάνει σε όρια, ή βλέπεις "καρδιογράφημα" στο δίκτυο σου.

Ενσύρματα ή ασύρματα η σύνδεση?

Το αρχείο είναι μεγάλο όπως και να έχει και θέλει χρόνο...

Δημοσ.
7 ώρες πριν, micos000 είπε

Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις προσωρινά το antivirus;

δεν εχω antivirus.διαβασα οτι πρεπει να επιτρεπω στο antivirus του windows για το drive αλλα δεν ξερω πως

6 ώρες πριν, kormos είπε

Δες στη διαχείριση τι γίνεται κατά την διαδικασία, μήπως "μένει" από Ram ή ο CPU φτάνει σε όρια, ή βλέπεις "καρδιογράφημα" στο δίκτυο σου.

Ενσύρματα ή ασύρματα η σύνδεση?

Το αρχείο είναι μεγάλο όπως και να έχει και θέλει χρόνο...

δεν εχει προβλημα το pc ,και μπαινω ενσυρματα με συνδεση 100mps.διαβασα κ για αλλους που εχουν παρομοιο προβλημα.και οτι πρεπει να κανω απεγκατασταση διαγραφη cache του drive.αλλα εαν μπορει να βοηθησει κανενας πως κ τι κανω θα το εκτιμουσα.εχω πληρωσει το πακετο και δεν μπορω να το χρησιμοποιησω

Δημοσ.

Αν έχεις 10άρια ή 11άρια, έχεις και antivirus.

Γράψε κάτω αριστερά που λέει "Πληκτρολογήστε εδώ..." και γράψε defneder. Από τα αποτελέσματα πάτα στο "Ασφάλεια των Windows". Στο πάνελ που θα ανοίξει πάτα "Προστασία από ιούς και απειλές" και μετά στο "Ρυθμίσεις προστασίας..." πάτα "Διαχείριση ρυθμίσεων". Εκεί απενεργοποίησε το "Προστασία σε πραγματικό χρόνο".

Άστο να γκρινιάζει για την προστασία και δοκίμασε πάλι να συγχρονίσεις.

Για την cache δες εδώ -> https://bytesbin.com/clear-google-drive-cache-on-pc/

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, micos000 είπε

Αν έχεις 10άρια ή 11άρια, έχεις και antivirus.

Γράψε κάτω αριστερά που λέει "Πληκτρολογήστε εδώ..." και γράψε defneder. Από τα αποτελέσματα πάτα στο "Ασφάλεια των Windows". Στο πάνελ που θα ανοίξει πάτα "Προστασία από ιούς και απειλές" και μετά στο "Ρυθμίσεις προστασίας..." πάτα "Διαχείριση ρυθμίσεων". Εκεί απενεργοποίησε το "Προστασία σε πραγματικό χρόνο".

Άστο να γκρινιάζει για την προστασία και δοκίμασε πάλι να συγχρονίσεις.

Για την cache δες εδώ -> https://bytesbin.com/clear-google-drive-cache-on-pc/

ΜΕΓΑΛΕ είσαι ωραίος αυτό έψαχνα ακριβώς.Το σέταρα και φαίνεται να ανεβάζει αρχεία.θα επανέλθω αν κολλήσει ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...