burnin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Μιλαγα σημερα με πειπαλ για μια υποθεση μου, και μου το ξεφουρνησαν. Μου το επιβεβαιωσαν και στο reddit. Απο 31/08 σταματησε η συνεργασια του paypal με την telus international. Η δευτερη ειχε αναλαβει τις εγγρισεις με τα return shipping refunds. Μου ειπαν πως σταματησε γενικα η πειπαλ να δινει τα δωρεαν μεταφορικα επιστροφης. Ακομα φαινεται στις συναλλαγες στο κουμπακι. ομως κανεις δε μπορει να γραφτει στην υπηρεσια αν δεν την εχει ηδη ενεργοποιημενη. Και επισης το πολυ μεχρι τον οκτωβρη θα απενεργοποιηθει και το κουμπακι. Μια προστασια ειχαμε την κατσαμε και αυτη. Αγοραζεις ενα προιον με χ χαρακτηριστικα, σου στελνουν μια μουφα? πληρωσε για να το επιστρεψεις και να παρεις ριφαντ. Πιστευω πολυσ κοσμος θα το εγκαταλειψει πλεον το πειπαλ. Εντυπωση μοθ κανει που δεν εχει μαθευτει αυτο. δε βρηκα κατι στο ιντερνετ. Οτι ειναι επισημο ομως ειναι. Και τωρα τι κανουμε? εναλλακτικη αλλη φανταζομαι δεν υπαρχει. Αξιζει να το χρησιμοποιεις? προβληματιζομαι....
kormos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, burnin είπε Μιλαγα σημερα με πειπαλ για μια υποθεση μου, και μου το ξεφουρνησαν. Μου το επιβεβαιωσαν και στο reddit. Απο 31/08 σταματησε η συνεργασια του paypal με την telus international. Η δευτερη ειχε αναλαβει τις εγγρισεις με τα return shipping refunds. Μου ειπαν πως σταματησε γενικα η πειπαλ να δινει τα δωρεαν μεταφορικα επιστροφης. Ακομα φαινεται στις συναλλαγες στο κουμπακι. ομως κανεις δε μπορει να γραφτει στην υπηρεσια αν δεν την εχει ηδη ενεργοποιημενη. Και επισης το πολυ μεχρι τον οκτωβρη θα απενεργοποιηθει και το κουμπακι. Μια προστασια ειχαμε την κατσαμε και αυτη. Αγοραζεις ενα προιον με χ χαρακτηριστικα, σου στελνουν μια μουφα? πληρωσε για να το επιστρεψεις και να παρεις ριφαντ. Πιστευω πολυσ κοσμος θα το εγκαταλειψει πλεον το πειπαλ. Εντυπωση μοθ κανει που δεν εχει μαθευτει αυτο. δε βρηκα κατι στο ιντερνετ. Οτι ειναι επισημο ομως ειναι. Και τωρα τι κανουμε? εναλλακτικη αλλη φανταζομαι δεν υπαρχει. Αξιζει να το χρησιμοποιεις? προβληματιζομαι.... Επίσημο θα ήταν αν υπήρχε κάποιο άρθρο Από εκεί και πέρα υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για συναλλαγές
burnin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, kormos είπε Επίσημο θα ήταν αν υπήρχε κάποιο άρθρο Από εκεί και πέρα υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για συναλλαγές Φιλε να λεει ψεμματα το πειπαλ δεν παιζει. με αυτους μιλαγα. και μαλιστα πολλη ωρα. Προφανως μακαρι να ειναι μουφα,αλαλ ποια η πιθανοτητα? Φανταζομαι δεν υπαρχει ακομα αρθρο γιατι περιμενουν να βγει οριστικα εκτος πλατφορμας το κουμπακι κτλ? ειναι σε φαση υλοποιησης η αφαιρεση του και γιαυτο δεν κανουν ανακοινωσεις? Οσον αφορα τουςαλλους τροπους, υπαρχει καμια καλη εναλλακτικη που μου διαφευγει? σε ευχαριστω
kormos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, burnin είπε Φιλε να λεει ψεμματα το πειπαλ δεν παιζει. με αυτους μιλαγα. και μαλιστα πολλη ωρα. Προφανως μακαρι να ειναι μουφα,αλαλ ποια η πιθανοτητα? Φανταζομαι δεν υπαρχει ακομα αρθρο γιατι περιμενουν να βγει οριστικα εκτος πλατφορμας το κουμπακι κτλ? ειναι σε φαση υλοποιησης η αφαιρεση του και γιαυτο δεν κανουν ανακοινωσεις? Οσον αφορα τουςαλλους τροπους, υπαρχει καμια καλη εναλλακτικη που μου διαφευγει? σε ευχαριστω Δεν είναι θέμα ψέμμα ή όχι Δεν κάθισα να ψάξω...αλλά όπως είπες δεν βρίσκεις πουθενά κάποιο άρθρο/είδηση ... Όπως και να έχει εν αναμονή 1
aGka8l Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 εμενα πάντως σήμερα μου γύρισαν κάποια χρήματα απο μεταφορικά. Αυτο που πρόσεξα και δεν ξερω αν ίσχυε πάντα ειναι οτι το όριο ειναι εως 30ευρώ
burnin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, aGka8l είπε εμενα πάντως σήμερα μου γύρισαν κάποια χρήματα απο μεταφορικά. Αυτο που πρόσεξα και δεν ξερω αν ίσχυε πάντα ειναι οτι το όριο ειναι εως 30ευρώ ακομα δουλευει. δεν εχουν βγαλει το κουμπι, παλιοτερες υποθεσεις τις αναλαμβανουν. αλλα μου παν πως παπαλα. και εγω πηρα σημερα λεφτα πισω... υγ. το οριο 30 ευρω, παντα υπηρχε Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από burnin
burnin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 μιλησα σημερα με 2 διαφορετικους υπαλληλους του πειπαλ. ο ενας ειπε πως ναι σταματαει. δεν ξερουν ποτε, αλλα δεν υπαρχει ενεργο συμβολαιο με την τελους, και θα σταματησουν να δινουν τα ριφαντ συντομα. ο δευτερος ειπε πως δεν εχει ακουσει κατι. για την ελλαδα. σταματαει απλα σε καποιες χωρες, αλλαστην ελλαδα οχι... αντε βγαλε ακρη...
Λύση Giama Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Σε γερμανική ιστοσελίδα διάβασα ότι σταματάει από 27 Νοεμβρίου 2022. Όποια αίτηση έχει υποβληθεί μέχρι και 26 Νοεμβρίου θα την επεξεργαστούν κανονικά, μετά τέλος. Δεν αναφέρει κάτι αν αυτό ισχύει μόνο για τη Γερμανία ή για όλες τις χώρες.
burnin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 για ολους. ξεχασανα το ποσταρω. ειναι οπως τα λες, οριστικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα