Dev1l Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους και όλες, αντιμετωπίζω ένα περίεργο θέμα, έχω συνδέσει την τηλεόραση στο PC, πιο συγκεκριμένα η κάρτα γραφικών είναι RTX 2080 και η TV 49NANO866NA η οποία είναι 4Κ, το πρόβλημα εμφανίζεται κυρίως κατά την αναπαραγωγή βίντεο όπου και ενώ το video (π.χ. ΥΤ) παίζει κανονικά σταθερά, ο κέρσορας για έναν περίεργο λόγο σαν να χάνει ταχύτητα (frames). Μόλις κλείνεις το βίντεο σχετικά καλύτερα αλλά και πάλι υπάρχει μια καθυστέρηση σε σχέση με το monitor μου στο πλάι που έχω (2Κ Dell). Η TV είναι συνδεδεμένη με HDMI 2.0 ενώ το monitor με Display Port. Οι drivers είναι ενημερωμένοι, από τον πίνακα της nvidia κλειστό το g-sync, native αναλύσεις στα 60Hz κλειδωμένα. Εδώ να πω πως εάν την συνδέσω στην θύρα HDMI με eARC που έχει τα πάντα πάνω αρχίζει και μου κάνει κάτι μικρές αλλοιώσεις στιγμιαίες στο κάτω μέρος όταν πληκτρολογώ η παίζει βίντεο (σαν pixelάκια που χοροπηδάνε) κάτω από το start menu η το ρολοι. Το καλώδιο το βρήκα παρατημένο σε μια σακούλα που κρατάω καλώδια γενικότερα και ήταν αχρησιμοποίητο. Οι θερμοκρασίες της κάρτας και του συστήματος μια χαρά και κάτω από 55-60 και η πλάκα είναι οτι δεν έφαγε ποτέ χοντρό ζόρι. (Windows 11 btw) Τα φώτα σας παιδιά γιατί δεν την παλεύω και δεν βρίσκω άκρη..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση Dev1l Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Λύση Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σαν αρχείο και μελλοντική αναφορά, πρέπει να την βάλεις την τηλεόραση σε λειτουργία παιχνιδιού, να ενεργοποίησεις το Ultra Deep Colour & AMD FreeSync Premium, να είναι συνδεδεμένη στην θύρα 3 που έχει eARC και να ενεργοποιήσεις επιπλέον από τον πίνακα ελέγχου της nVidia το G-Sync. Μετά πίνακας ελέγχου και αλλαγή ανάλυσης (4K και επιλογή 120Hz), προαιρετικά ενεργοποίηση και HDR. Έτσι ενεργοποιείται το Rapid Response της LG και διαγράφει οποιοδήποτε input lag & fps drop. Προληπτικά άλλαξα και καλώδιο HDMI 2.1 ανεξάρτητα που της κάρτας είναι 2.0b, τουλάχιστον χρησιμοποιεί το μέγιστο δυνατό bandwith της κάρτας και τώρα τρέχουν όλα ρολόϊ, άψογα και χωρίς το παραμικρό θέμα. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από Dev1l Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα