Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κάποιος να προτείνει καλό λιπαντικό για βάλω στις ράγες του φούρνου?

Εννοείται να μην μυρίζει και να μην είναι τοξικό για το φαγητό και να είναι ειδικά για τον φούρνο.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, what30 είπε

Μήπως ξέρει κάποιος να προτείνει καλό λιπαντικό για βάλω στις ράγες του φούρνου?

Εννοείται να μην μυρίζει και να μην είναι τοξικό για το φαγητό και να είναι ειδικά για τον φούρνο.

Ευχαριστώ

Χρειάζεται λιπαντικό εκεί;

Δημοσ.

Δεν βγαινουν οι σχάρες εξω.

Κολλάνε και πολύ δυσκολα γλιστρανε πλεον παρ 'ολο που τις καθαρισα καλά.

Υποθέτω πως ναι, δεν ξέρω κι όλας

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, what30 είπε

Ευχαριστώ

Βγάζεις τις ράγες και τις καθαρίζεις σχολαστικά. Δεν βάζουμε λιπαντικό.

1 λεπτό πριν, what30 είπε

Δεν βγαινουν οι σχάρες εξω.

Κολλάνε και πολύ δυσκολα γλιστρανε πλεον παρ 'ολο που τις καθαρισα καλά.

Υποθέτω πως ναι, δεν ξέρω κι όλας

Τέτοιο πρόβλημα δεν είχαμε ποτέ με κανέναν φούρνο κουζίνας.

• Thanks 1
Δημοσ.

λιπαντικο για φουρνο δε νομιζω να υπαρχει ... μπορεις να βουτυξεις μια χαρτοπετσετα σε λιγο φυτικο λαδι (καλαμποκελαιο, ηλιελαιο) που εχουν υψηλο σημειο καπνου (μη βαλεις ελαιολαδο εκτος αν θες να καθαριζεις πάλι) και να περασεις τη βρεγμενη με λαδι χαρτοπετσετα στους οδηγους, καπως θα βοηθησει αλλα δε θα σου λυσει μια κι εξω το προβλημα

• Thanks 1
Δημοσ.

Για να καθαριστούν καλά οι ράγες πρέπει να βγουν έξω και επειδή υποθέτω θα έχουν κολλημένα ή καμμένα λίπη η μόνη γιατρειά είναι η καυστική σόδα (καυστικό νάτριο) διαλυμένη σε νερό (με τη μέγιστη δυνατή προσοχή και φορώντας γάντια και γυαλιά). Έχω καθαρίσει ηλεκτρική ψησταριά με πολύ καλό αποτέλεσμα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Πάρε το σπρέι/αφρός του LIDL για φούρνος, ψέκασε, περίμενε και μετά καθάρισε, καλύτερα με βούρτσα από αυτές που έχουν για τον νεροχύτη που μπαίνουν παντού οι τρίχες τους.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...