Προς το περιεχόμενο

Car stand Magsafe Compatible

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ψάχνω να αγοράσω ένα stand για το αυτοκίνητο, και αναρωτιέμαι αν υπάρχει αξιόλογο stand που να είναι MagSafe compatible (ανεξαρτήτως αν λειτουργεί και ως φορτιστής).

Γενικά έχω δει να προτείνουν το παρακάτω της Belkin, αλλά δεν έχει αρκετά reviews από χρήστες στο σκρουτζ. Γενικά προτιμώ stands που κουμπώνουν στους αεραγωγούς αλλά αν υπάρχει καλή εναλλακτική ευπρόσδεκτη.

https://www.skroutz.gr/s/35602813/Belkin-Βάση-Κινητού-Αυτοκινήτου-Boost-με-Μαγνήτη-και-Ασύρματη-Φόρτιση-Μαύρη-WIC004btBK.html

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις.

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/26634298/Joyroom-Βάση-Κινητού-Αυτοκινήτου-JR-ZS240-με-Μαγνήτη-και-Ασύρματη-Φόρτιση.html

δοκιμασμένη και αξιόπιστη. Φρενάρεις περνάς λακούβες το κινητό μένει στο μαγνήτη. Είναι μικρή όμορφη και μπορείς εύκολα να περιστρέφεις το κινητό. 

• Like 3
Δημοσ.
Στις 19/9/2022 στις 2:20 ΜΜ, bqau είπε

Καλησπέρα,

Ψάχνω να αγοράσω ένα stand για το αυτοκίνητο, και αναρωτιέμαι αν υπάρχει αξιόλογο stand που να είναι MagSafe compatible (ανεξαρτήτως αν λειτουργεί και ως φορτιστής).

Γενικά έχω δει να προτείνουν το παρακάτω της Belkin, αλλά δεν έχει αρκετά reviews από χρήστες στο σκρουτζ. Γενικά προτιμώ stands που κουμπώνουν στους αεραγωγούς αλλά αν υπάρχει καλή εναλλακτική ευπρόσδεκτη.

https://www.skroutz.gr/s/35602813/Belkin-Βάση-Κινητού-Αυτοκινήτου-Boost-με-Μαγνήτη-και-Ασύρματη-Φόρτιση-Μαύρη-WIC004btBK.html

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις.

για ποιο μοντέλο προορίζεται; 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, M A T R I X είπε

για ποιο μοντέλο προορίζεται; 

Iphone 13. Χτες παρέλαβα το stand που πρότεινε ο @avacan23 και στον λίγο χρόνο που το έχω τεστάρει φαίνεται να δουλεύει αξιόπιστα. Δεν έχω χρησιμοποιήσει τη δυνατότητα φόρτισης ακόμα, καθώς δεν έχω τον αντάπτορα για charger στο αμάξι (μέσω του αναπτήρα).

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος να μας πει αν κάνει για max; Είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν έναν αντίστοιχο άλλης εταιρίας βέβαια και είχε θέμα με το βάρος της συσκευής. 

Δημοσ.

Παιδιά αν μπορείτε βάλτε και μια φωτογραφία να το δούμε, γιατι έχω απορία αν το τσιμπηδακι μπορεί να πιάσει στους αεραγωγούς ή θα το πάρουμε τσάμπα!!

Δημοσ.

Χρήστης του Belkin WIC002btGR εδώ και ένα χρόνο περίπου (magsafe stand, όχι charger μιας και δεν το χρειαζόμουν καθώς έχω τον διπλό της Belkin με καλώδιο για το αμάξι). Σε χωματόδρομους νησιού με έβγαλε χωρίς κανένα πρόβλημα, όπως και όπου αλλού έχω οδηγήσει. Το μόνο αρνητικό που έχω παρατηρήσει είναι ότι κάποιες λίγες φορές δεν κάθεται καλά το κινητό πάνω του καθώς το bump της κάμερας του 13 pro πιάνει ελάχιστα στην άκρη με αποτέλεσμα να αφήνει ένα κενό.

Προφανώς το Belkin WIC004btBK είναι το νεότερο version που από ότι βλέπω έχει και charger. Γενικά ακριβά αλλά αξίζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...