Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dantε είπε

Η εξόφληση των συνδρομών ΤΕΕ πρέπει υποχρεωτικά να περιλαμβάνει το τέλος χαρτοσήμου(2,4%) που αναλογεί  
Επιλογή 'Ετος Τύπος οφειλής Οφειλές Πληρωμές Διαφορά Τρέχον υπόλοιπο Τρέχον υπόλοιπο με χαρτόσημο
  2022 Συνδρομή μέλους 20,00 € 20,00 € 0,00 € 0,00 € 0,00 €
  2021 Συνδρομή μέλους 20,00 € 20,00 € 0,00 € 0,00 € 0,00 €
  2020 Συνδρομή μέλους 20,00 € 20,00 € 0,00 € 0,00 € 0,00 €
  2019 Συνδρομή μέλους 40,00 € 40,00 € 0,00 € 0,00 € 0,00 €

Μπορει να ανεβαινει μετα οπως αναφερθηκε παραπανω.Αλλα οπως ειπα, αν θυμαμαι καλα και παλαιοτερος μηχανικος τοσο εδινε. 

Παντως αν οντως παει 50αρικο και εγω θα το πιστολιαζω μου φαινεται.

Από όσο θυμάμαι ο κύριος λόγος που δε πλήρωνα αρχικά ήταν γιατί βαριόμουν να πηγαίνω Εθνική (μιλάμε παλιάαααα)

μετά αποφάσισα να μη το πληρώνω γιατί θεωρώ το ΤΕΕ αχρηστο

btw:

δεν έχω κάνει ποτέ λογαριασμό σε κάποιο portal να βλέπω τις οφελές μου όπως εσύ.

μου έρχεται το κλασσικό αρχαίο χαρτί

πως το κάνω?

μπορώ να το κάνω από το εξωτερικό ή είναι σαν τους άχρηστους του ΤΣΜΕΔΕ που για να κάνει e-ΤΣΜΕΔΕ ήθελε να πας από εκεί να κάθεσαι στην ουρά σαν το 1954?

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DrLo είπε

Από όσο θυμάμαι ο κύριος λόγος που δε πλήρωνα αρχικά ήταν γιατί βαριόμουν να πηγαίνω Εθνική (μιλάμε παλιάαααα)

btw:

δεν έχω κάνει ποτέ λογαριασμό σε κάποιο portal να βλέπω τις οφελές μου όπως εσύ.

πως το κάνω?

μπορώ να το κάνω από το εξωτερικό ή είναι σαν τους άχρηστους του ΤΣΜΕΔΕ που για να κάνει e-ΤΣΜΕΔΕ ήθελε να πας από εκεί να κάθεσαι στην ουρά σαν το 1954?

Μου τον ειχαν κανει το λογαριασμο με την εγγραφη, αρα δε ξερω να σου πω αν γινεται ηλεκτρονικα. Δε θα μου φαινοταν περιεργο παντως να πρεπει να πας απο κει.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, DrLo είπε

btw:

πως το κάνω?

Μπες στην σελίδα του ΤΕΕ, κάνεις ηλεκτρονική εγγραφή από εκεί η στέλνεις αίτημα στο email και σου στέλνουν κωδικούς και link να μπεις. Κάτι σαν το taxisnet. Από εκεί έχεις και πρόσβαση στα μητρώα για αμοιβές άδειες κτλ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κωδικούς εδώ

7 ώρες πριν, DrLo είπε

για να κάνει e-ΤΣΜΕΔΕ

Πάει αυτό, παπαλα, να ζήσουμε να (μην) το θυμόμαστε. Έχουν κατεβάσει και τον ιστότοπο (tsmede.gr). 

Μια βεβαίωση πρόλαβα να εκδώσω αρχές του 2022 και έκτοτε τίποτα. 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έστω δε θέλω καμία ενημερώτητα από το ΤΕΕ.

Ξέρει κάποιος αν όντως πρέπει να ξεχρεώσουμε όλες τις συνδρομές προς το ΤΕΕ για συνταξιοδοτικούς λόγους ή είναι πλέον urban legend που συντηρείται απο πλευράς του ΤΕΕ?

Επεξ/σία από Readiness
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Readiness είπε

Ξέρει κάποιος αν όντως πρέπει να ξεχρεώσουμε όλες τις συνδρομές προς το ΤΕΕ για συνταξιοδοτικούς λόγους ή είναι πλέον urban legend που συντηρείται απο πλευράς του ΤΕΕ?

Οτι και καλα θα πει το ΤΕΕ στον ΕΦΚΑ να μη σου δωσει το αναλογο επιδομα στη συνταξη;

Αμφιβαλλω. Εξαλλου ο ΕΦΚΑ στα κραταει απο τις εισφορες ,δεν εχει καμια σχεση με τη συνδρομη του ΤΕΕ.

Δημοσ.
Στις 20/9/2022 στις 10:31 ΠΜ, DrLo είπε

btw:

πως το κάνω?

και γω ειμαι σε μια παρομοια κατασταση... αραγε μπορεις να ξεγραφτεις απο το ΤΕΕ με καποιο τροπο?

ενταξει στα συνταξιοδοτικα δεν αλλαζει κατι, εχει καμια επιπτωση σε κατι αλλο?

(ειμαι υπαλληλος μηχανικος δηλωμενος αλλα με το αντικειμενο που ασχολουμαι θα μπορουσα να ειμαι και απλος υπαλληλος)

Δημοσ.
Στις 20/9/2022 στις 10:18 ΠΜ, DrLo είπε

Κατσε γιατί με αγχώνεις.

Εμένα γιατί μου έρχεται περισσσότερο. 

Λες να είναι οι τόκοι που δε πληρώνω ?
image.png.aba0b377da73483489bd08d8aebd00c9.png

αυτό το 896 είναι όντως το προηγούμενο χαρτί (και αντίστοιχα όλα μέχρι το 2001 που ξεκίνησα)

πιο παλιά ναι κάπου εκεί ήταν 20, 25 κάτι

δε ξέρω αν παίζει με το πότε γράφτηκες.

όχι, 

χρωστάω από όσα χρόνια έχω να πληρώσω 1000 αθροιστικά, τελευταία φορά

πλήρωσα ίσως τα πρώτα 2-3 χρόνια και κάπου το 2005 πρέπει να σταμάτησα

μήπως πληρώνεις τίποτα προσαυξήσεις; γιατί το 66.56 φαίνεται λίγο περίεργο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Readiness είπε

Ζητάνε βεβαίωση από το ΤΕΕ περί εξόφλησης συνδρομών στο ασφαλιστικό ταμείο. Το ίδιο θεμα είχαν και οι απόφοιτοι ΤΕΙ συναφών ειδικοτήτων με την ΕΕΤΕΜ. Το μόνο που μπορείς ίσως να πατήσεις αλλά δεν θα κάνουν τίποτε, είναι αν πχ χρωστάς πάνω από 10 η 20 έτη να επικαλεστεις παραγραφή από μια χρονικη περίοδο και πιο πίσω και να πληρώσεις μόνο τα επόμενα, αλλά πιθανότατα μόνο με δικαστήριο θα σε "ακούσουν", διότι όλοι τα σκάνε και λένε άσε σύνταξη θα πάρω ας πληρώσω τα κερατιάτικα να τελειωνουμε.

Με την μετάβαση από ΤΣΜΕΔΕ σε ΕΦΚΑ αμφιβάλλω αν παραβλεφτηκε αυτή η διάταξη, από κάπου κοιτάνε να επιβιώσουν οι φορείς.... 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.
7 ώρες πριν, The_Judas είπε

Καλημέρα, εγγραφη στο ΤΕΕ το 2003 και ειναι και σε μενα 66.56 οπως του DrLO. 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, leftys είπε

και γω ειμαι σε μια παρομοια κατασταση... αραγε μπορεις να ξεγραφτεις απο το ΤΕΕ με καποιο τροπο?

ενταξει στα συνταξιοδοτικα δεν αλλαζει κατι, εχει καμια επιπτωση σε κατι αλλο?

(ειμαι υπαλληλος μηχανικος δηλωμενος αλλα με το αντικειμενο που ασχολουμαι θα μπορουσα να ειμαι και απλος υπαλληλος)

Λογικά για να ξεγραφτείς πρέπει να πληρώσεις όλο το προηγούμενο υπόλοιπο.

Δε βλέπω γιατί να μη μπορεις να ξεγραφτείς, απλά δε θα έχεις τα "προνομια" του ΤΕΕ.

Δηλαδή αν ένας γιατρός θέλει να σταματήσει να είναι γιατρός δε μπορεί να "ξεγραφτεί" από τον Ιατρικό Σύλλογο?

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, The_Judas είπε

66,56 = 65 + χαρτόσημο (2,4%), η δική μου συνδρομή είναι 55 + χαρτόσημο (2,4%) = 56,32

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είναι ίδια για όλους τους μηχανικούς, κάποια παιδιά ανέφεραν ακόμη και €20

ίσως αλλάζει με την παλαιότητα ή με την ειδικότητα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, kakofonixx είπε

66,56 = 65 + χαρτόσημο (2,4%), η δική μου συνδρομή είναι 55 + χαρτόσημο (2,4%) = 56,32

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είναι ίδια για όλους τους μηχανικούς, κάποια παιδιά ανέφεραν ακόμη και €20

ίσως αλλάζει με την παλαιότητα ή με την ειδικότητα?

52 λεπτά πριν, Neal είπε

Εδώ είναι αναρτημένες οι συνδρομές του ΤΕΕ

http://www.teeam.tee.gr/admserv/administ/sindrome.htm

έτσι εξηγείται

γ) Για όσους έχουν πάνω από 16 χρόνια άσκησης επαγγέλματος 65,00 ευρώ.

21 χρόνια ΤΕΕ τώρα έμαθα 1η φορά πόσες είναι οι συνδρομές μου

..

ΥΓ: Δε θα σχολιάσω την εμφανιση της σελίδας του ΤΕΕ Αν. Μακεδονίας το 2022

(Copyright © 1998 ΤΕΕ Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας)

42 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Να γραφτείτε όλοι και να ψηφίσετε Πάνο στις επόμενες εκλογές και να αφήσετε τα περί απεγγραφής!!!

Ποιός είναι ο Πάνος ?

είμαι στο ΤΕΕ από το 2001, δεν έχω ψηφήσει ποτέ ούτε καν με ενδιαφέρει.

είναι ότι πιο χαζό μετά τις φοιτητικές εκλογές (που επίσης δεν έχω ψηφίσει ποτε)

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...