Jason13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Με κάρτα eurobank. Ενδεικτικά: Epson L1210 (ecotank) με προσφορά 3 χρονια επεκταση εγγύησης + υπάρχουσα προσφορά + -20% επιστροφή από 149€ -30€ επιστροφή= 119€. Epson EcoTank L3251 199€-> 159€ https://www.public.gr/product/perifereiaka/printers/ektypotes/epson-ecotank-l1210-egxromos-ektupotis-a4-c1L1210https://www.public.gr/product/perifereiaka/printers/ektypotes/epson-ecotank-l1210-egxromos-ektupotis-a4-c11cj70401/1638384 Όροι προσφοράς: https://www.public.gr/page/oroi/oroi-back-to-school 2
aspirini Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) παιδια εχω ψιλοψηθει για κανενα "gaming" laptop . Εαν καποιος εχει ηδη κανει καποια ερευνα αγορας κ ειδε κατι καλο στο Public ας το μοιραστει εδω μπας κ τιμησουμε την επιλογη κ καποιοι αλλοι. υ.γ : δεν εννοω 2.000 ευρω λαπτοπ .Απο αυτα τα "gaming" με Gtx 1650 κλπ . Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από aspirini
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Διαβαστε οπωσδηποτε τους ορους της προωθητικης ενεργειας, προσεκτικα για να ειστε σε επιλεξιμες αγορες και να παρετε πραγματι "επιστροφη". Προσθεσα στον τιτλο τα κατω ορια αγορας. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Ξέρουμε αν μπορεί να συνδυαστεί με απαλλαγή ΦΠΑ?
aspirini Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Ξέρουμε αν μπορεί να συνδυαστεί με απαλλαγή ΦΠΑ? εχω παρει παλιοτερα κινητο ετσιαπο παμπλικ. Η απαλλαγη φπα δεν ειναι καποια προσφορα οποτε συνηθως συνδιαζονται. 1
lancias Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, aspirini είπε εχω παρει παλιοτερα κινητο ετσιαπο παμπλικ. Η απαλλαγη φπα δεν ειναι καποια προσφορα οποτε συνηθως συνδιαζονται. Ενα τηλεφωνο που εκανα το πρωι μια κοπελα "περιορισμενης ευθύνης" μου ειπε οτι δεν συνδυάζονται ....αν θέλετε να καλέσει κ κανένας άλλος γιατί συνήθως στο φορουμ ξερουμε περισσότερα απο τις πωλήτριες σε μεγάλες αλυσίδες... 4
aspirini Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, lancias είπε Ενα τηλεφωνο που εκανα το πρωι μια κοπελα "περιορισμενης ευθύνης" μου ειπε οτι δεν συνδυάζονται ....αν θέλετε να καλέσει κ κανένας άλλος γιατί συνήθως στο φορουμ ξερουμε περισσότερα απο τις πωλήτριες σε μεγάλες αλυσίδες... Εγω εχω ψωνησει κατα αυτον τον τροπο παλιοτερα ..Επισης συγκεκριμενα στο παμπλικ πηρα 20% επιστροφη για ολο το ποσο κ μετα βαζουν την απαλλαγη φπα! Διοτι στα παμπλικ πληρωνεις ολο το ποσο και σου γινεται αμμεση επιστροφη του φπα . Αυτο το εγινε πριν 2 χρονια περιπου . Καλυτερα οποιος ενδιαφερεται να περασει απο το μαγαζι .
SagoniasSlutRos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Έχει αγοράσει κανείς από public αλλά με πωλητή το media markt και να περάσει 20% επιστροφή κανονικά?
SpEcTer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 αξίζει κανέναν εκτυπωτής τύπου ecotank για καθημερινή χρήση και εκτύπωση 50-100 σελίδες/μέρα?
filarhos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 59 λεπτά πριν, SpEcTer είπε αξίζει κανέναν εκτυπωτής τύπου ecotank για καθημερινή χρήση και εκτύπωση 50-100 σελίδες/μέρα? off topic: Είναι αργοί αυτοί οι εκτυπωτές αλλά το κόστος εκτύπωσης είναι πολύ χαμηλό. Έχουμε έναν ecotank και ένα laser και απλώς ο δεύτερος εδώ και ένα χρόνο δεν ανοίγει καν...
katcos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 20/9/2022 στις 5:31 ΜΜ, aspirini είπε Εγω εχω ψωνησει κατα αυτον τον τροπο παλιοτερα ..Επισης συγκεκριμενα στο παμπλικ πηρα 20% επιστροφη για ολο το ποσο κ μετα βαζουν την απαλλαγη φπα! Διοτι στα παμπλικ πληρωνεις ολο το ποσο και σου γινεται αμμεση επιστροφη του φπα . Αυτο το εγινε πριν 2 χρονια περιπου . Καλυτερα οποιος ενδιαφερεται να περασει απο το μαγαζι . Αυτό ακριβώς είπαν και σε μένα ,σε τηλεφωνική επικοινωνία πριν λίγο .
MrPanozzz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 δεν αναφέρεται τίποτα πάντως στου όρους για μη εφαρμογή σε συνδυασμό με τιμολόγιο και απαλλαγή ΦΠΑ. Επομένως, ισχύει κανονικά και αν εν τέλει δεν ισχύσει είναι παράτυποι σύμφωνα με τους ίδιους τους όρους και πρέπει να γίνει η αντίστοιχη καταγγελία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα