Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με κάρτα eurobank.

Ενδεικτικά: Epson L1210 (ecotank) με προσφορά 3 χρονια επεκταση εγγύησης + υπάρχουσα προσφορά + -20% επιστροφή από 149€ -30€ επιστροφή= 119€.

Epson EcoTank L3251 199€-> 159€

https://www.public.gr/product/perifereiaka/printers/ektypotes/epson-ecotank-l1210-egxromos-ektupotis-a4-c1L1210https://www.public.gr/product/perifereiaka/printers/ektypotes/epson-ecotank-l1210-egxromos-ektupotis-a4-c11cj70401/1638384

Όροι προσφοράς: https://www.public.gr/page/oroi/oroi-back-to-school

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια εχω ψιλοψηθει για κανενα "gaming" laptop . Εαν καποιος εχει ηδη κανει καποια ερευνα αγορας κ ειδε κατι καλο στο Public ας το μοιραστει εδω μπας κ τιμησουμε την επιλογη κ καποιοι αλλοι.

υ.γ : δεν εννοω 2.000 ευρω λαπτοπ .Απο αυτα τα "gaming"  με Gtx 1650 κλπ .

Επεξ/σία από aspirini
  • Moderators
Δημοσ.

Διαβαστε οπωσδηποτε τους ορους της προωθητικης ενεργειας, προσεκτικα για να ειστε σε επιλεξιμες αγορες και να παρετε πραγματι "επιστροφη". Προσθεσα στον τιτλο τα κατω ορια αγορας.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Ξέρουμε αν μπορεί να συνδυαστεί με απαλλαγή ΦΠΑ?

εχω παρει παλιοτερα κινητο ετσιαπο παμπλικ.

Η απαλλαγη φπα δεν ειναι καποια προσφορα οποτε συνηθως συνδιαζονται.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, aspirini είπε

εχω παρει παλιοτερα κινητο ετσιαπο παμπλικ.

Η απαλλαγη φπα δεν ειναι καποια προσφορα οποτε συνηθως συνδιαζονται.

Ενα τηλεφωνο που εκανα το πρωι μια κοπελα "περιορισμενης ευθύνης" μου ειπε οτι δεν συνδυάζονται ....αν θέλετε να καλέσει κ κανένας άλλος γιατί συνήθως στο φορουμ ξερουμε περισσότερα απο τις πωλήτριες σε μεγάλες αλυσίδες...

• Like 4
Δημοσ.
8 ώρες πριν, lancias είπε

Ενα τηλεφωνο που εκανα το πρωι μια κοπελα "περιορισμενης ευθύνης" μου ειπε οτι δεν συνδυάζονται ....αν θέλετε να καλέσει κ κανένας άλλος γιατί συνήθως στο φορουμ ξερουμε περισσότερα απο τις πωλήτριες σε μεγάλες αλυσίδες...

Εγω εχω ψωνησει κατα αυτον τον τροπο παλιοτερα ..Επισης συγκεκριμενα στο παμπλικ πηρα 20% επιστροφη για ολο το ποσο κ μετα βαζουν την απαλλαγη φπα!

Διοτι στα παμπλικ πληρωνεις ολο το ποσο και σου γινεται αμμεση επιστροφη του φπα .

Αυτο το εγινε πριν 2 χρονια περιπου .

Καλυτερα οποιος ενδιαφερεται να περασει απο το μαγαζι .

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, SpEcTer είπε

αξίζει κανέναν εκτυπωτής τύπου ecotank για καθημερινή χρήση και εκτύπωση 50-100 σελίδες/μέρα?

off topic:

Είναι αργοί αυτοί οι εκτυπωτές αλλά το κόστος εκτύπωσης είναι πολύ χαμηλό. Έχουμε έναν ecotank και ένα laser και απλώς ο δεύτερος εδώ και ένα χρόνο δεν ανοίγει καν...

Δημοσ.
Στις 20/9/2022 στις 5:31 ΜΜ, aspirini είπε

Εγω εχω ψωνησει κατα αυτον τον τροπο παλιοτερα ..Επισης συγκεκριμενα στο παμπλικ πηρα 20% επιστροφη για ολο το ποσο κ μετα βαζουν την απαλλαγη φπα!

Διοτι στα παμπλικ πληρωνεις ολο το ποσο και σου γινεται αμμεση επιστροφη του φπα .

Αυτο το εγινε πριν 2 χρονια περιπου .

Καλυτερα οποιος ενδιαφερεται να περασει απο το μαγαζι .

Αυτό ακριβώς  είπαν και σε μένα ,σε τηλεφωνική επικοινωνία πριν λίγο .

Δημοσ.

δεν αναφέρεται τίποτα πάντως στου όρους για μη εφαρμογή σε συνδυασμό με τιμολόγιο και απαλλαγή ΦΠΑ. Επομένως, ισχύει κανονικά και αν εν τέλει δεν ισχύσει είναι παράτυποι σύμφωνα με τους ίδιους τους όρους και πρέπει να γίνει η αντίστοιχη καταγγελία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...