rodosf1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, logistoulis είπε καλά δεν ζούμε στο 1850, κάνουμε και μπάνιο ποια εστία μικροβίων; είναι τελείως ανούσιο το ξύρισμα και ειδικά όλες αυτές οι φάσεις που κάνουν αρκετοί χειρότερα και από γυναίκες, ντάξει τρίχες είναι τις κόβεις προσωπικά βέβαια έχω επαγγελματική ηλεκτρική μηχανή για τα γένια, αλλά αυτό περισσότερο για να γίνεται πιο απροβλημάτιστα η δουλειά, παρά πιο "σωστά", με μηχανή της πλάκας απλά ταλαιπωριέσαι όταν ξυριζόμουν καλή ήταν και η mach 3 παραδοσιακό αντρικό ξύρισμα και όταν δοκιμάσεις δεν έχει επιστροφή σε mach κλπ ανοησίες. Δεν γυρίζει τρίχα ποτέ, σωστή κοπή, χωρίς ερεθισμό στο δέρμα κλπ. Ποια γυναίκα ξυρίζει έτσι τα γένια της αλήθεια; 😂 πέρα από την πλάκα, αν δε βαριέσαι, δοκίμασε παραδοσιακό ξύρισμα σε μπαρμπερικο και δες τη διαφορά. Ε αυτό μπορείς να το έχεις κ μόνος σου. Αν δε σ αρέσει, γούστα είναι αυτά, πάσο.
qwertyuiop2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δες το θυρεοειδή σου. Ο υποθυρεοειδισμός, και ειδικά ο hashimoto, ευθύνονται για μειωμένη τριχοφυΐα, αλωπεκία κλπ. Δηλαδή μπορεί να χάσεις και τα μαλλιά σου από τέτοια πράγματα. Αν δεν έχεις θυρεοειδοπάθεια, το ζήτημά σου είναι τεστοστερόνης. Αν η ζωή σου είναι gaming, κακός/λίγος/αργά ύπνος, φυτικές ίνες για να μην παχαίνεις, 0 ηλιοφάνεια, αλκοόλ και κάπνισμα, η τεστοστερόνη σου είναι στο ναδίρ. Χρειάζεσαι άσκηση υπό ήπια ηλιοφάνεια (ιδανικό το φθινόπωρο), κατά προτίμηση πρωινή. Χρειάζεσαι καλό 8ωρο ύπνο σε λογική ώρα, όχι 2-10, τουλάχιστον 1-9 και ιδανικά 12-8. Ουτοπικά 11-7. Χρειάζεσαι ποιοτικό, συχνό κόκκινο κρέας και λελογισμένη πρόσληψη υδατανθράκων (ούτε καθόλου, ούτε πλάκωμα). Διακοπή καπνίσματος και ελαχιστοποίηση - διακοπή αλκοόλ. Θα δεις γενικότερη αλλαγή - βελτίωση της ζωής σου, όχι μόνο περισσότερα μούσια. 4 1
logistoulis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, rodosf1 είπε παραδοσιακό αντρικό ξύρισμα και όταν δοκιμάσεις δεν έχει επιστροφή σε mach κλπ ανοησίες. Δεν γυρίζει τρίχα ποτέ, σωστή κοπή, χωρίς ερεθισμό στο δέρμα κλπ. Ποια γυναίκα ξυρίζει έτσι τα γένια της αλήθεια; 😂 πέρα από την πλάκα, αν δε βαριέσαι, δοκίμασε παραδοσιακό ξύρισμα σε μπαρμπερικο και δες τη διαφορά. Ε αυτό μπορείς να το έχεις κ μόνος σου. Αν δε σ αρέσει, γούστα είναι αυτά, πάσο. Δεν παίζει να το γυρίσω στο ξύρισμα. Μου τα έλεγε ο πατέρας μου που είναι επίσης μουσιας ότι κάποια στιγμή θα το βαρεθώ και τελικά είχε δίκιο (μετά το στρατό με έπιασε και μένα και κοντεύω δεκαετία έτσι), χίλιες φορές τα γένια. Επίσης αν ξυριστω μοιάζω με 15χρονο είναι και ντεκαβλε για τη γυναίκα, θεωρώ διαχρονικά το γενι πιο σωστό ασχέτως της όποιας μόδας, το ξύρισμα μου κάνει και πιο "δυτική" σαν συνήθεια. Το μόνο αρνητικό στην περίπτωση μου είναι πως τώρα που μεγαλώνω το ασπρισμα σκάει κυρίως εκεί και όχι στα μαλλιά μου
rodosf1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, logistoulis είπε Δεν παίζει να το γυρίσω στο ξύρισμα. Μου τα έλεγε ο πατέρας μου που είναι επίσης μουσιας ότι κάποια στιγμή θα το βαρεθώ και τελικά είχε δίκιο (μετά το στρατό με έπιασε και μένα και κοντεύω δεκαετία έτσι), χίλιες φορές τα γένια. Επίσης αν ξυριστω μοιάζω με 15χρονο είναι και ντεκαβλε για τη γυναίκα, θεωρώ διαχρονικά το γενι πιο σωστό ασχέτως της όποιας μόδας, το ξύρισμα μου κάνει και πιο "δυτική" σαν συνήθεια. Το μόνο αρνητικό στην περίπτωση μου είναι πως τώρα που μεγαλώνω το ασπρισμα σκάει κυρίως εκεί και όχι στα μαλλιά μου το άσπρισμα στο μούσι είναι αναπόφευκτο, βέβαιο και πληγή. Αλλά ήδη έχουμε αρχίσει να μετατρέπουμε το topic σε ξύρισμα vs μούσι. Ας το σταματήσουμε. Ο ts είχε θέμα με κενά στο μούσι, αυτά δεν φτιάχνουν με οικονομικό τρόπο, οπότε...
vaggos231 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Δες το θυρεοειδή σου. Ο υποθυρεοειδισμός, και ειδικά ο hashimoto, ευθύνονται για μειωμένη τριχοφυΐα, αλωπεκία κλπ. Δηλαδή μπορεί να χάσεις και τα μαλλιά σου από τέτοια πράγματα. Αν δεν έχεις θυρεοειδοπάθεια, το ζήτημά σου είναι τεστοστερόνης. Αν η ζωή σου είναι gaming, κακός/λίγος/αργά ύπνος, φυτικές ίνες για να μην παχαίνεις, 0 ηλιοφάνεια, αλκοόλ και κάπνισμα, η τεστοστερόνη σου είναι στο ναδίρ. Χρειάζεσαι άσκηση υπό ήπια ηλιοφάνεια (ιδανικό το φθινόπωρο), κατά προτίμηση πρωινή. Χρειάζεσαι καλό 8ωρο ύπνο σε λογική ώρα, όχι 2-10, τουλάχιστον 1-9 και ιδανικά 12-8. Ουτοπικά 11-7. Χρειάζεσαι ποιοτικό, συχνό κόκκινο κρέας και λελογισμένη πρόσληψη υδατανθράκων (ούτε καθόλου, ούτε πλάκωμα). Διακοπή καπνίσματος και ελαχιστοποίηση - διακοπή αλκοόλ. Θα δεις γενικότερη αλλαγή - βελτίωση της ζωής σου, όχι μόνο περισσότερα μούσια. σεξ να κανουμε η ειναι ανθυγιεινο; 1
epp Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Δες το θυρεοειδή σου. Ο υποθυρεοειδισμός, και ειδικά ο hashimoto, ευθύνονται για μειωμένη τριχοφυΐα, αλωπεκία κλπ. Δηλαδή μπορεί να χάσεις και τα μαλλιά σου από τέτοια πράγματα. Αν δεν έχεις θυρεοειδοπάθεια, το ζήτημά σου είναι τεστοστερόνης. Αν η ζωή σου είναι gaming, κακός/λίγος/αργά ύπνος, φυτικές ίνες για να μην παχαίνεις, 0 ηλιοφάνεια, αλκοόλ και κάπνισμα, η τεστοστερόνη σου είναι στο ναδίρ. Χρειάζεσαι άσκηση υπό ήπια ηλιοφάνεια (ιδανικό το φθινόπωρο), κατά προτίμηση πρωινή. Χρειάζεσαι καλό 8ωρο ύπνο σε λογική ώρα, όχι 2-10, τουλάχιστον 1-9 και ιδανικά 12-8. Ουτοπικά 11-7. Χρειάζεσαι ποιοτικό, συχνό κόκκινο κρέας και λελογισμένη πρόσληψη υδατανθράκων (ούτε καθόλου, ούτε πλάκωμα). Διακοπή καπνίσματος και ελαχιστοποίηση - διακοπή αλκοόλ. Θα δεις γενικότερη αλλαγή - βελτίωση της ζωής σου, όχι μόνο περισσότερα μούσια. ρε φιλε τι γραφεις ; καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος, αλλοι εχουν φουλ γενια στα 18 αλλοι εχουν ελαχιστη τριχοφυια στο προσωπο και αλλοι εχουν αυτο το χνουδι , αλλοι κανουν καραφλα στα 20 αλλοι στα 35 και αλλοι στα 60. Ελεος λιγο. Στο θεμα μας, αποδεξου οτι τα γενια σου δεν θα γινουν πιο πυκνα αν εισαι ηδη 25 και δεν εχουν γινει οσο πυκνα θα ηθελες. Εχει σχεση με την γενετικη προδιαθεση του καθενος και οχι με το αν κοιμηθηκες 8 ωρες ή αν βαλεις ενα μαγικο λαδακι. Κοιτα να σαρεσει ο εαυτος σου κ το σωμα σου για αυτο που εισαι και οχι για το χ,ψ προτυπο που πουλανε τα διαφορα μεσα. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από epp 1
qwertyuiop2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, vaggos231 είπε σεξ να κανουμε η ειναι ανθυγιεινο; Φυσικα, μεγάλη ένεση τεστοστερόνης. Απλά δεν το έγραψα στον ts γιατί κάποιος που είναι 25 και μπαίνει ινσόμνια να βρει λύση για τα αραιά μούσια του, μάλλον είναι ακόμα στην προσπάθεια εξεύρεσης συντρόφου. 1
L34x88iT Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Υπάρχει ακόμα αυτή η μόδα με το μούσι?
Donovan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 19/9/2022 στις 11:59 ΠΜ, nikolasair είπε Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω το εξης εχω φτασει 25 και το μουσι μου δεν εχει βγει σε πολλα μερη του προσπωπου πχ η μια πλευρα του προσωπου μπορει να εχει περισοτερο απο την αλλη τριχες πλευρα και γενικα δεν εχει βγει πολυ στο προσωπο διαβασα στο ιντερνετ για καποια λαδακια κανουν δουλεια ? ειχε κανεις αντιστοιχο θεμα με το μουσι και βρηκε λυση ωστε να βγει σωστα η να βγει περισοτερο? Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.Το καταλαβαίνω γιατί κι εγω εχω παρόμοιο θέμα.Ναι,είναι άσχημο να μην έχεις κανονικά γένια ή μούσι και να σε κάνουν για μικροτερο.Κι εγώ ήθελα πάντα να βγαλω γένια γιατί δίνουν γοητεία και αρρενωποτητα,αλλά βγάζω τρίχες που απλώς κάποια στιγμή έγιναν λίγο πιο πολλές.Αλλα ως εκεί,όσο και να τις αφήσω,μούσι δεν γίνονται.Φυσικα,αν τις ξυρίσω κι αυτές θα δείχνω σαν 20χρονο.Τί να κάνεις,κάποια στιγμή το αποδέχεσαι και προχωράς
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, logistoulis είπε καλά δεν ζούμε στο 1850, κάνουμε και μπάνιο ποια εστία μικροβίων; είναι τελείως ανούσιο το ξύρισμα και ειδικά όλες αυτές οι φάσεις που κάνουν αρκετοί χειρότερα και από γυναίκες, ντάξει τρίχες είναι τις κόβεις προσωπικά βέβαια έχω επαγγελματική ηλεκτρική μηχανή για τα γένια, αλλά αυτό περισσότερο για να γίνεται πιο απροβλημάτιστα η δουλειά, παρά πιο "σωστά", με μηχανή της πλάκας απλά ταλαιπωριέσαι όταν ξυριζόμουν καλή ήταν και η mach 3 Σε τι πράγμα είναι ανούσιο το ξύρισμα; Δεν υπάρχει τίποτε μεμπτό στο να θέλει κάποιος να ξυριστει με τον οποιονδήποτε τρόπο του αρέσει. Εγώ σταμάτησα την ηλεκτρική μηχανή που έβαζα για χρόνια και ξεκίνησα το παραδοσιακό ξύρισμα. Αφαιρεις τα πάντα και προσφέρει και απολέπιση που δεν στην προσφέρει κανένα μπάνιο. Αν δεν κάνεις κάτι σωστά στο ξύρισμα πχ έμειναν τρίχες τοτε παναλαμβάνεσαι και κοιτάς να βελτιωθείς. Μέτρα υγιεινής και προστασίας, επιβάλλονται. Το τι λένε οι άλλοι όταν σε βλέπουν λίγη σημασία έχει, μόνο αυτό που αρέσει στον καθέναν για τον εαυτό του έχει σημασια. Τα γενια και να ξυριστούν εντελώς βγαίνουν καινούργια πολύ γρήγορα, εγω σε 1 εβδομάδα έχω γένι από 1 ως 2 mm εμπειρικα. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από Basilhs23___
NickTG Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 4 hours ago, L34x88iT said: Υπάρχει ακόμα αυτή η μόδα με το μούσι? Υπάρχει ακόμα η μόδα με το ξύρισμα? 😵
qwertyuiop2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 48 λεπτά πριν, NickTG είπε Υπάρχει ακόμα η μόδα με το ξύρισμα? 😵 Πάει περιφερειακά. Βόρεια Ελλάδα είναι 50-50, Κεντρική + Αθήνα είναι 80 - 20 υπέρ αξυρισιάς. Κρήτη βρίσκεις ξυρισμένους μόνο μπούμερς και ηλικιωμένους, λίγους κιόλας. Θα έλεγα 90-10 υπερ αξυρισιάς. Γενικά, η μετα-μοντέρνα μόδα του "κυκλοφορώ σαν τον Γκρου μόλις βγήκε από τη σπηλιά" με τα μούσια χάνει σιγά-σιγά. Το 2015, τότε που εκλέγαμε Γκρου στην εξουσία, οι ξυρισμένοι ήταν τρομερή μειονότητα ακόμα και στη Β. Ελλάδα. Επίσης, πλέον υπάρχουν χιλιάδες παραδοσιακοί ξυριστές στην Ελλάδα, και, τι ειρωνία, οι περισσότεροι μπήκαν στο κόλπο από έναν αριστερό, το Δημήτρη Σταρόβα, που άρχισε τέτοια βίντεο στο κανάλι του. Οι καιροί αλλάζουν. 1
korakios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 19/9/2022 στις 11:59 ΠΜ, nikolasair είπε Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω το εξης εχω φτασει 25 και το μουσι μου δεν εχει βγει σε πολλα μερη του προσπωπου πχ η μια πλευρα του προσωπου μπορει να εχει περισοτερο απο την αλλη τριχες πλευρα και γενικα δεν εχει βγει πολυ στο προσωπο διαβασα στο ιντερνετ για καποια λαδακια κανουν δουλεια ? ειχε κανεις αντιστοιχο θεμα με το μουσι και βρηκε λυση ωστε να βγει σωστα η να βγει περισοτερο? μόνο αν είχες/έχεις δερματολογικό νόσημα (τριχοφάγος) το οποίο αντιμετωπίζεται τα υπόλοιπα είναι μαντζούνια Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από korakios
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Πάει περιφερειακά. Βόρεια Ελλάδα είναι 50-50, Κεντρική + Αθήνα είναι 80 - 20 υπέρ αξυρισιάς. Κρήτη βρίσκεις ξυρισμένους μόνο μπούμερς και ηλικιωμένους, λίγους κιόλας. Θα έλεγα 90-10 υπερ αξυρισιάς. Γενικά, η μετα-μοντέρνα μόδα του "κυκλοφορώ σαν τον Γκρου μόλις βγήκε από τη σπηλιά" με τα μούσια χάνει σιγά-σιγά. Το 2015, τότε που εκλέγαμε Γκρου στην εξουσία, οι ξυρισμένοι ήταν τρομερή μειονότητα ακόμα και στη Β. Ελλάδα. Επίσης, πλέον υπάρχουν χιλιάδες παραδοσιακοί ξυριστές στην Ελλάδα, και, τι ειρωνία, οι περισσότεροι μπήκαν στο κόλπο από έναν αριστερό, το Δημήτρη Σταρόβα, που άρχισε τέτοια βίντεο στο κανάλι του. Οι καιροί αλλάζουν. Κατι τέτοιο πιστεύω και εγώ, θα δούμε. Τα βίντεο με τον Σταροβα ήταν αυτά που βρήκα πρώτα πρώτα όταν έψαχνα πληροφορίες περί ξυρίσματος, δεν μπήκα καν στον κόπο να τα δω καθώς φαίνεται πως τα σηκώνει όχι τόσο για να βοηθήσει κάποιον αλλά να προβληθεί ο ίδιος. Πριν 10 χρόνια υπήρχαν διαστήματα που ήμουν σαν παπάς, είχα να ξυριστω και 1 έτος. Για να μην πολυλογώ, τελευταία χρόνια χρησιμοποιούσα ηλεκτρική κάθε 20ημερο χονδρικά. Τώρα κανονικό ξύρισμα παραδοσιακό ανά εβδομάδα και όταν το τελειοποιησω γιατί ακόμα πειραματιζομαι θα το κάνω 2 φορές την βδομάδα.
geomrk Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Φυσικα, μεγάλη ένεση τεστοστερόνης. Απλά δεν το έγραψα στον ts γιατί κάποιος που είναι 25 και μπαίνει ινσόμνια να βρει λύση για τα αραιά μούσια του, μάλλον είναι ακόμα στην προσπάθεια εξεύρεσης συντρόφου. πέθανα πρωί πρωί στη δουλειά 15 ώρες πριν, L34x88iT είπε Υπάρχει ακόμα αυτή η μόδα με το μούσι? το μούσι καλύπτει το προγούλι, οπότε αν δεν είσαι αδύνατος ώστε να μην έχεις προγούλι τότε είναι προτιμότερο να αφήσεις λίγο μούσι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα