nikolasair Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω το εξης εχω φτασει 25 και το μουσι μου δεν εχει βγει σε πολλα μερη του προσπωπου πχ η μια πλευρα του προσωπου μπορει να εχει περισοτερο απο την αλλη τριχες πλευρα και γενικα δεν εχει βγει πολυ στο προσωπο διαβασα στο ιντερνετ για καποια λαδακια κανουν δουλεια ? ειχε κανεις αντιστοιχο θεμα με το μουσι και βρηκε λυση ωστε να βγει σωστα η να βγει περισοτερο?
jimakos00 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι για αυτό που θες. Τζάμπα λεφτά θα πετάξεις. Άμα δεν νιώθεις άνετα με αυτό απλά ξύριζέ τα. Νομίζω ότι έχει περάσει η μόδα. Είναι ασήμαντο και πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου για να μην χρειάζονται να ξυρίζονται κάθε μέρα. 4
GrKata Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Θεωρητικα το καστορελαιο βοηθαει την ολη κατασταση, αλλα εγω που ειχα δοκιμασει καποια στιγμη δεν ειχα δει τρομερη διαφορα. Ισως θελει βεβαια και consistency, να το βαζεις για αρκετους μηνες, εγω το ειχα σταματησει μετα απο 3 βδομαδες. Προσοχη βεβαια μη σου βγαλει κανα δερματικο στο προσωπο και τρεχεις μετα.
fredd0 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 αλλοι εχουν πυκνο μουσι αλλοι οχι. Συμβιβασου με αυτου. Αν υπηρχε μαγικο να βγαζεις τριχες, δε θα υπηρχαν φαλακροι 4
Charismo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Μην κάνεις τίποτα για να μικροδείχνεις κιόλας. Δεν κατάλαβα ποτέ το κόλλημα που έχουν πολλοί, σε νεαρότερες ηλικίες, με τα μούσια τους και θέλουν να τα αφήνουν για να δείχνουν μεγαλύτεροι. Θα φτάσεις σε μια ηλικία που θα θέλεις το αντίθετο και θα σου έχουν ασπρίσει οι τρίχες, οπότε θα σου κακοφαίνεται το πρόσωπο σου ξυρισμένο αν το έχεις συνηθίσει με μούσια. Embrace it. 😁 4
rodosf1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 ξυρίσου με ξυράφι ασφαλείας με λεπίδες που αλλάζεις, πινέλο και κρέμα (οχι αφρό εννοείται). θα δώσεις 9-15 λεπτά στον εαυτό σου κάθε δύο μέρες και θα έχεις απόλυτη υγιεινή κ απόλαυση στο ξύρισμα και στην αίσθηση στο πρόσωπο. Για αρχάριο προτείνονται λεπίδες με τεφλον για να αποφύγεις το κόψιμο. Μακριά από ξυραφακια σούπερ μάρκετ Gillette κλπ, ρημαζουν το δέρμα. Για περισσότερες λεπτομέρειες θα βρεις θέματα κ σελίδες στο δίκτυο πολλές, όπως και καταστήματα με ξυριστικα εξειδικευμένα. υγ. λίγοι περιποιουνται το μούσι όπως πρέπει και γίνεται εστία μικροβίων συνήθως. 3
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, rodosf1 είπε ξυρίσου με ξυράφι ασφαλείας με λεπίδες που αλλάζεις, πινέλο και κρέμα (οχι αφρό εννοείται). θα δώσεις 9-15 λεπτά στον εαυτό σου κάθε δύο μέρες και θα έχεις απόλυτη υγιεινή κ απόλαυση στο ξύρισμα και στην αίσθηση στο πρόσωπο. Για αρχάριο προτείνονται λεπίδες με τεφλον για να αποφύγεις το κόψιμο. Μακριά από ξυραφακια σούπερ μάρκετ Gillette κλπ, ρημαζουν το δέρμα. Για περισσότερες λεπτομέρειες θα βρεις θέματα κ σελίδες στο δίκτυο πολλές, όπως και καταστήματα με ξυριστικα εξειδικευμένα. υγ. λίγοι περιποιουνται το μούσι όπως πρέπει και γίνεται εστία μικροβίων συνήθως. Μονο που ο άνθρωπος δεν ρωτάει αυτό που απαντάς. 1 ώρα πριν, nikolasair είπε Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω το εξης εχω φτασει 25 και το μουσι μου δεν εχει βγει σε πολλα μερη του προσπωπου πχ η μια πλευρα του προσωπου μπορει να εχει περισοτερο απο την αλλη τριχες πλευρα και γενικα δεν εχει βγει πολυ στο προσωπο διαβασα στο ιντερνετ για καποια λαδακια κανουν δουλεια ? ειχε κανεις αντιστοιχο θεμα με το μουσι και βρηκε λυση ωστε να βγει σωστα η να βγει περισοτερο? 2
rodosf1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Μονο που ο άνθρωπος δεν ρωτάει αυτό που απαντάς. σωστά, προφανώς δεν ήθελα να ξαναγράψω ότι λύση για να βγουν τρίχες δεν υπάρχει, τουλάχιστον με λαδάκια κ οικονομικά μέσα. θενκς. 4
vagos789 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 με λαδακι να βγουνε τριχες!ημαρτον πλεον γινεται με μεταμοσχευση αν καποιος το θελει τοσο πολυ και διαθετει τα χρηματα,το αποτελεσμα φανταζομαι δεν θα ειναι ποτε εντυπωσιακο
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Charismo είπε Δεν κατάλαβα ποτέ το κόλλημα που έχουν πολλοί, σε νεαρότερες ηλικίες, με τα μούσια τους και θέλουν να τα αφήνουν για να δείχνουν μεγαλύτεροι. Ήμουν 18-20 και με έκαναν κατ' ελάχιστο 25. 7 ώρες πριν, basilis_k6 είπε το συχνο ξυρισμα βοηθαει. Το μουστάκι μου πάντως δύο χρόνια το ξύριζα κι άλλα 5 που το έχω αφήσει δεν βλέπω να κάνει τίποτα...
chaosmaster Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Μπορείς να κάνεις μια επίσκεψη σε έναν δερματολόγο για αρχή να δεις τι γίνεται κ εκεί θα σου πουν τι μπορείς να κάνεις
Gingerbread Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Ρε παιδιά τι λαδάκια του λέτε. Αυξητκούς παράγοντες έχουν; Να πάει σε δερματολόγο (για να του πει ότι δεν).
basilis_k6 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Το μουστάκι μου πάντως δύο χρόνια το ξύριζα κι άλλα 5 που το έχω αφήσει δεν βλέπω να κάνει τίποτα... δουλευει μονο στο μουσι
logistoulis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, rodosf1 είπε ξυρίσου με ξυράφι ασφαλείας με λεπίδες που αλλάζεις, πινέλο και κρέμα (οχι αφρό εννοείται). θα δώσεις 9-15 λεπτά στον εαυτό σου κάθε δύο μέρες και θα έχεις απόλυτη υγιεινή κ απόλαυση στο ξύρισμα και στην αίσθηση στο πρόσωπο. Για αρχάριο προτείνονται λεπίδες με τεφλον για να αποφύγεις το κόψιμο. Μακριά από ξυραφακια σούπερ μάρκετ Gillette κλπ, ρημαζουν το δέρμα. Για περισσότερες λεπτομέρειες θα βρεις θέματα κ σελίδες στο δίκτυο πολλές, όπως και καταστήματα με ξυριστικα εξειδικευμένα. υγ. λίγοι περιποιουνται το μούσι όπως πρέπει και γίνεται εστία μικροβίων συνήθως. καλά δεν ζούμε στο 1850, κάνουμε και μπάνιο ποια εστία μικροβίων; είναι τελείως ανούσιο το ξύρισμα και ειδικά όλες αυτές οι φάσεις που κάνουν αρκετοί χειρότερα και από γυναίκες, ντάξει τρίχες είναι τις κόβεις προσωπικά βέβαια έχω επαγγελματική ηλεκτρική μηχανή για τα γένια, αλλά αυτό περισσότερο για να γίνεται πιο απροβλημάτιστα η δουλειά, παρά πιο "σωστά", με μηχανή της πλάκας απλά ταλαιπωριέσαι όταν ξυριζόμουν καλή ήταν και η mach 3 Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από logistoulis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα