antirix024 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γειά σας. Έχω αγοράσει κάτι ηχεία EDIFIER G2000 τα οποία βγάζουν πολύ ωραίο ήχο και γενικά είναι και πολύ όμορφα και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Τα ηχεία τα έχω συνδεδεμένα με Bluetooth στον υπολογιστή (WIndows 10) Όμως κάθε φορά που ξεκινάει να παίζει κάτι (π.χ. Spotify, Youtube, κάποιο βίντεο) έχω παρατηρήσει ότι υπάρχει ένα μικρό delay (1-2 δευτερόλεπτα) στην έναρξη του ήχου (μόνο στην έναρξη). Σαν να μπαίνουν σε κάποιο stand-by όταν σταματήσει να παίζει ήχος. Δεν υπάρχει άλλου είδους delay. Μια χαρά συγχρονίζουν ήχο και βίντεο. Απλά αργούν "να πάρουν μπρος". Αυτό δεν μου είναι πρόβλημα όταν ακούω μουσική ή βλέπω κάποιο βίντεο, αλλά είναι λίγο όταν είμαι σε μια τηλεδιάσκεψη και μιλάει ο άλλος για 2-3 δευτερόλεπτα και χάνω αυτό που λέει. Καμιά ιδεά τι μπορεί να συμβαίνει; (έχω ακολουθήσει και κάποιο registry hack που ξυπνάει πιο γρήγορα τα ηχεία από stand by αλλά δεν έχει δουλέψει). Το ίδιο δεν συμβαίνει με τα Bluetooth ακουστικά μου. Εκεί το connection δεν διακόπτεται όταν κλείνει ο ήχος. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από antirix024
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα