tzotzo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, 1comment είπε Εννοείται θα πάω στον καλύτερο βλέποντας πρώτα κριτικές. Ναι, κι εμένα μου κανε εντύπωση. Δεν είχε καμία διαφορά οδηγικά, ούτε καπνός. Ευτυχώς δηλαδή που είδα τη μάσκα που είχε τρέξει το λάδι μέχρι εκεί. Πήγαινε στο art of wash παρά να κάθεσαι να διαβάζεις κριτικές από εδώ και από εκεί. Το γεγονός ότι είναι αυτόματο δεν παίζει ρόλο.
AntiCambeR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Είχα πάει για αλλαγή λαδιών σε συγκεκριμένο συνεργείο για πρώτη φορά και όταν πήγα σπίτι και άνοιξα το καπώ, είχε αφήσει την τάπα λαδιού στραβωβιδωμένη ίσα ίσα.Λέω ας κοιτάξω και το φίλτρο λαδιού, τουλάχιστον οπτικά πως είναι το καινούριο και δεν έχει κενό, δηλαδή να έχει βιδωθεί. Εντωμεταξύ τον είχα ρωτήσει τουλάχιστον 3 φορές και δεν είχε χώρο για μπάρα να σηκώσει το αμάξι, τελικά έκανε την αλλαγή λαδιών σηκώνοντας το αμάξι με γρύλο. Κατά τα άλλα, ο τύπος έχει full δουλειά.Δεν ξαναπάτησα εκεί.Αντε να τον εμπιστευτείς αυτόν για σοβαρή εργασία στο αμάξι. Πήγαινα σε συγκεκριμένο συνεργείο αλλά τον έκλεισαν γιατί πήραν σύνταξη. Αν προσέξετε, οι περισσότεροι βάζουν παραπάνω λάδι απο ότι πρέπει.Καλύτερα λιγότερο και να το αφήσεις έτσι η να συμπληρώσεις.Γιατί για να αφαιρεθεί, θα πρέπει να σηκωθεί το αμάξι η αν καταφέρεις με σύριγγα και λάστιχο από την την πάνω τάπα. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από AntiCambeR
liakinen Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Αν προσέξετε, οι περισσότεροι βάζουν παραπάνω λάδι απο ότι πρέπει.Καλύτερα λιγότερο και να το αφήσεις έτσι η να συμπληρώσεις.Γιατί για να αφαιρεθεί, θα πρέπει να σηκωθεί το αμάξι η αν καταφέρεις με σύριγγα και λάστιχο από την την πάνω τάπα. Σωστός. Ποτέ δεν τους αφήνω από τα μάτια μου και ποτέ δεν θέλω στην αλλαγή λαδιών να προσπαθήσουν να πετύχουν την σωστή ποσότητα. Πάντα λιγότερο από το Max στην βέργα (ακόμα και στην μέση να είναι) και το επόμενο πρωί συμπληρώνω με την ησυχία μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα