gatokratoras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα, από ένα ρούτερ της wind zte που είναι σε άλλο οροφο με καλώδιο ethernet δίνω σε ένα tp link w9960 και το έχω κάνει access point και περνάω από αυτό και lan και wifi. Επειδή όμως κάποιες φορές το wifi με πέταει και δε συνδέεται για κάποιες ώρες παρόλο που έχω internet μέσω lan χωρίς να καταλάβω γιατί και γενικά το εύρος του wifi δε είναι καλό λέω να συνδέσω πάνω στο w9960 ένα tp link tl wa1201 και να χρησιμοποιήσω αυτό για να περνώ wifi και το w9960 για lan, είναι εφικτό αυτό; και θα χρειαστούν κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Αν δεν εχει καποιο πρόβλημα το tplink w9960 βάλε ενα AP πανω.. αλλα αν εχει θα πάρει και το νέο ΑP η μπάλα...( Αν χαλάσει εντελώς το tplink δλδ και δεν δίνει ουτε ethernet ) Μηπως έχεις παρεμβολές απο αλλα wifi? Κατέβασε ενα wifi analayzer απο το κινητό και δες πια channels είναι σε συμφόρηση και βαλε να εκπέμπει το tplink σε κάποιο κανάλι χωρίς overlap αν γίνεται με την λιγότερη συμφόρηση. Αλλιώς επειδή θες και ethernet και wifi παρε ενα ρουτερ και βγάλε το tp-link και ξεμπερδέψες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Βγάλε το τελείως το w9960, αν θες να έχεις lan καλύτερα πάρε ένα switch και κούμπωσε πάνω του το wa1201 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokratoras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Ευχαριστώ για την απάντηση, έχεις να μου προτείνεις κάποιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 https://www.skroutz.gr/s/15864427/TP-LINK-TL-SF1005D-v15-Unmanaged-L2-Switch-με-5-Θύρες-Ethernet.html?from=featured&product_id=27756531 https://www.skroutz.gr/s/13988619/TP-LINK-TL-SG1008D-v8-Unmanaged-L2-Switch-με-8-Θύρες-Gigabit-1Gbps-Ethernet.html κάτι τέτοιο, ανάλογα με πόσες θύρες θες να έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokratoras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Αν δώσω από το modem της wind σε ένα switch για να πάρω lan και από το switch δώσω σε ένα wifi repeater με καλώδιο όπως τα παρακάτω θα έχω wifi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα