Προς το περιεχόμενο

Το iOS 16.1 προσθέτει το ποσοστό της μπαταρίας στη γραμμή κατάστασης των iPhone 13 Mini, iPhone 12 Mini, iPhone XR και iPhone 11

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 ώρες πριν, AtiX είπε

Ναι γιατί σε ένα άρθρο διαβάζουμε μόνο ότι μας συμφέρει ακόμα και αν υπάρχει ξεκάθαρα τυπογραφικό λάθος και όχι τον τίτλο ή όλο το άρθρο… 🙂

Τέτοια άρθρα δεν έχουν ως πρώτο στόχο την πληροφόριση. Οπότε είτε μόνο τον τίτλο να διαβάσεις, είτε όλο το άρθρο, δεν έχει σημασία.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

53 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Επιτέλους

Τώρα ναι, νιώθω έτοιμος να δώσω 2000€ για Iphone

Μπραβο φιλε τετπια λεμε και εφτασαν τα 1500 τωρα ανεβασες και αλλο το πήχη το κριμα στο λαιμο σου για την επομενη φουρνιά.

Η για την ιδια αν βαλουν τιποτα νεο οπως ρολόι

Για να μην παρεξηγηθω. Ειναι χιούμορ και δεν ειναι μονο για απλ αλλα για όλους που εχουν φτασει την τιμη του κινητού πανω απο μηχανή η μεταχειρισμένο αμάξι

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, jimmy213 είπε

Τέτοια άρθρα δεν έχουν ως πρώτο στόχο την πληροφόριση. Οπότε είτε μόνο τον τίτλο να διαβάσεις, είτε όλο το άρθρο, δεν έχει σημασία.

Ναι βρε δια διαφωνώ αλλά σε ένα άρθρο των 15 προτάσεων το να μην το καταλαβαίνεις χτυπάει κάπως…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1

Αποδεικνύεται για πολλοστή φορά πως οι δυνατότητες αυτές δύναται να υπάρχουν αλλά τις δίνουν με το σταγονόμετρο και ανάλογα με την αντίδραση της αγοράς. Προφανώς λόγω της αλγεινής εντύπωσης του απλού iPhone 14 με επεξεργαστή προηγούμενης γενιάς, και των μικρών εν γένη αναβαθμίσεων όλης της σειράς, θα ισορροπήσουν την εικόνα με τέτοιου είδους "παραχωρήσεις".  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά χαλαρώστε. καμία apple  δεν ανέφερε τίποτα ως τρομερό feature η μεγάλη ανακάλυψη. Απλά τα κινητά με notch δεν δειχναν το ποσοστό λόγω χώρου και τώρα μπήκε μετά στο εικονίδιο της μπαταρίας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Τώρα αν το insomnia θέλει να το παρουσιάσει αυτό σαν είδηση για να μπει ο κάθε πικραμένος να σχολιάσει είναι δικό του πρόβλημα όχι της Apple 😉

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 4

37 λεπτά πριν, koutsis είπε

Ρε παιδιά χαλαρώστε. καμία apple  δεν ανέφερε τίποτα ως τρομερό feature η μεγάλη ανακάλυψη. Απλά τα κινητά με notch δεν δειχναν το ποσοστό λόγω χώρου και τώρα μπήκε μετά στο εικονίδιο της μπαταρίας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Τώρα αν το insomnia θέλει να το παρουσιάσει αυτό σαν είδηση για να μπει ο κάθε πικραμένος να σχολιάσει είναι δικό του πρόβλημα όχι της Apple 😉

δλδ μέχρι τώρα το ιphone 11 δεν είχε χώρο να γράψει το ποσοστό μέσα στο πλαίσιο της μπαταρίας και τώρα έχει;

έλα ρε...με τα update μεγάλωσε η οθόνη μου; 

• Like 1
  • Thanks 1

12 λεπτά πριν, nickvas19 είπε

δλδ μέχρι τώρα το ιphone 11 δεν είχε χώρο να γράψει το ποσοστό μέσα στο πλαίσιο της μπαταρίας και τώρα έχει;

έλα ρε...με τα update μεγάλωσε η οθόνη μου; 

Δεν μεγάλωσε η οθόνη αλλά κάτι μου λέει ότι το ποσοστό δεν θα είναι ευκρινή… 

πραγματικά, στο 12 μου πχ, καλώς και το περιλαμβάνει αν όμως δεν μπορώ να δω το ποσοστό της μπαταρίας και πρέπει να το φέρω στα 10 εκατοστά από το μούτρα μου τι να το κάνω? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, AtiX είπε

Δεν μεγάλωσε η οθόνη αλλά κάτι μου λέει ότι το ποσοστό δεν θα είναι ευκρινή… 

πραγματικά, στο 12 μου πχ, καλώς και το περιλαμβάνει αν όμως δεν μπορώ να δω το ποσοστό της μπαταρίας και πρέπει να το φέρω στα 10 εκατοστά από το μούτρα μου τι να το κάνω? 

1ον βιάζεσαι να κρινεις.

2ον εάν είναι ανίκανοι να το κάνουν να μην φαίνεται πάσο.

3ον εγώ άλλο ήθελα να πω πιο πάνω.

Επεξ/σία από nickvas19

1 ώρα πριν, nickvas19 είπε

1ον βιάζεσαι να κρινεις.

2ον εάν είναι ανίκανοι να το κάνουν να μην φαίνεται πάσο.

3ον εγώ άλλο ήθελα να πω πιο πάνω.

- Δεν βιάζομαι, το βλέπω μιας και το χρησιμοποιώ σχεδόν δυο χρόνια και εκεί που θα είναι το ποσοστό δεν μπορεί να χωρέσει και να είναι και ευδιάκριτο…

- Ακόμα και η ικανότητα δεν μπορεί να κάνει θαύματα…

- Ποσό μπορεί να παρερμήνευσα το αρχικό σου ποστ…?

76364298_CompareAppleiPhone12minivs.AppleiPhone11-GSMArena_com.png.680d0bf0497c06137db6710ce2bc50c0.png

47 λεπτά πριν, AtiX είπε

- Δεν βιάζομαι, το βλέπω μιας και το χρησιμοποιώ σχεδόν δυο χρόνια και εκεί που θα είναι το ποσοστό δεν μπορεί να χωρέσει και να είναι και ευδιάκριτο…

- Ακόμα και η ικανότητα δεν μπορεί να κάνει θαύματα…

- Ποσό μπορεί να παρερμήνευσα το αρχικό σου ποστ…?

76364298_CompareAppleiPhone12minivs.AppleiPhone11-GSMArena_com.png.680d0bf0497c06137db6710ce2bc50c0.png

Δλδ η ώρα φαίνεται. Το γραμματα 4g φαίνονται και το ποσοστο δεν φαίνεται λόγω χώρου;

ρε τι λέτε; Άλλο δεν χωράει και άλλο δεν σχεδιάστηκε σωστά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...