jimmy213 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, AtiX είπε Ναι γιατί σε ένα άρθρο διαβάζουμε μόνο ότι μας συμφέρει ακόμα και αν υπάρχει ξεκάθαρα τυπογραφικό λάθος και όχι τον τίτλο ή όλο το άρθρο… 🙂 Τέτοια άρθρα δεν έχουν ως πρώτο στόχο την πληροφόριση. Οπότε είτε μόνο τον τίτλο να διαβάσεις, είτε όλο το άρθρο, δεν έχει σημασία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 53 λεπτά πριν, panossar95 είπε Επιτέλους Τώρα ναι, νιώθω έτοιμος να δώσω 2000€ για Iphone Μπραβο φιλε τετπια λεμε και εφτασαν τα 1500 τωρα ανεβασες και αλλο το πήχη το κριμα στο λαιμο σου για την επομενη φουρνιά. Η για την ιδια αν βαλουν τιποτα νεο οπως ρολόι Για να μην παρεξηγηθω. Ειναι χιούμορ και δεν ειναι μονο για απλ αλλα για όλους που εχουν φτασει την τιμη του κινητού πανω απο μηχανή η μεταχειρισμένο αμάξι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenSpur Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Τι πήγαν κι έκαναν οι σατανάδες;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLHROPPP Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δικαιολογημένα μετά από αυτό να αντιγράψουν το νέο φιτσουρ και οι άλλες εταιρίες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Τέτοια άρθρα δεν έχουν ως πρώτο στόχο την πληροφόριση. Οπότε είτε μόνο τον τίτλο να διαβάσεις, είτε όλο το άρθρο, δεν έχει σημασία. Ναι βρε δια διαφωνώ αλλά σε ένα άρθρο των 15 προτάσεων το να μην το καταλαβαίνεις χτυπάει κάπως… Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από AtiX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnieGr88 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 οι καινοτομιες δεν σταματανε,η apple μας εκπλησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotoalexandros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Αποδεικνύεται για πολλοστή φορά πως οι δυνατότητες αυτές δύναται να υπάρχουν αλλά τις δίνουν με το σταγονόμετρο και ανάλογα με την αντίδραση της αγοράς. Προφανώς λόγω της αλγεινής εντύπωσης του απλού iPhone 14 με επεξεργαστή προηγούμενης γενιάς, και των μικρών εν γένη αναβαθμίσεων όλης της σειράς, θα ισορροπήσουν την εικόνα με τέτοιου είδους "παραχωρήσεις". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά χαλαρώστε. καμία apple δεν ανέφερε τίποτα ως τρομερό feature η μεγάλη ανακάλυψη. Απλά τα κινητά με notch δεν δειχναν το ποσοστό λόγω χώρου και τώρα μπήκε μετά στο εικονίδιο της μπαταρίας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Τώρα αν το insomnia θέλει να το παρουσιάσει αυτό σαν είδηση για να μπει ο κάθε πικραμένος να σχολιάσει είναι δικό του πρόβλημα όχι της Apple 😉 Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από koutsis 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, koutsis είπε Ρε παιδιά χαλαρώστε. καμία apple δεν ανέφερε τίποτα ως τρομερό feature η μεγάλη ανακάλυψη. Απλά τα κινητά με notch δεν δειχναν το ποσοστό λόγω χώρου και τώρα μπήκε μετά στο εικονίδιο της μπαταρίας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Τώρα αν το insomnia θέλει να το παρουσιάσει αυτό σαν είδηση για να μπει ο κάθε πικραμένος να σχολιάσει είναι δικό του πρόβλημα όχι της Apple 😉 δλδ μέχρι τώρα το ιphone 11 δεν είχε χώρο να γράψει το ποσοστό μέσα στο πλαίσιο της μπαταρίας και τώρα έχει; έλα ρε...με τα update μεγάλωσε η οθόνη μου; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, nickvas19 είπε δλδ μέχρι τώρα το ιphone 11 δεν είχε χώρο να γράψει το ποσοστό μέσα στο πλαίσιο της μπαταρίας και τώρα έχει; έλα ρε...με τα update μεγάλωσε η οθόνη μου; Δεν μεγάλωσε η οθόνη αλλά κάτι μου λέει ότι το ποσοστό δεν θα είναι ευκρινή… πραγματικά, στο 12 μου πχ, καλώς και το περιλαμβάνει αν όμως δεν μπορώ να δω το ποσοστό της μπαταρίας και πρέπει να το φέρω στα 10 εκατοστά από το μούτρα μου τι να το κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, AtiX είπε Δεν μεγάλωσε η οθόνη αλλά κάτι μου λέει ότι το ποσοστό δεν θα είναι ευκρινή… πραγματικά, στο 12 μου πχ, καλώς και το περιλαμβάνει αν όμως δεν μπορώ να δω το ποσοστό της μπαταρίας και πρέπει να το φέρω στα 10 εκατοστά από το μούτρα μου τι να το κάνω? 1ον βιάζεσαι να κρινεις. 2ον εάν είναι ανίκανοι να το κάνουν να μην φαίνεται πάσο. 3ον εγώ άλλο ήθελα να πω πιο πάνω. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από nickvas19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, nickvas19 είπε 1ον βιάζεσαι να κρινεις. 2ον εάν είναι ανίκανοι να το κάνουν να μην φαίνεται πάσο. 3ον εγώ άλλο ήθελα να πω πιο πάνω. - Δεν βιάζομαι, το βλέπω μιας και το χρησιμοποιώ σχεδόν δυο χρόνια και εκεί που θα είναι το ποσοστό δεν μπορεί να χωρέσει και να είναι και ευδιάκριτο… - Ακόμα και η ικανότητα δεν μπορεί να κάνει θαύματα… - Ποσό μπορεί να παρερμήνευσα το αρχικό σου ποστ…? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioannou Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Άρχισαν να τρέμουν σαν ψάρια τα μηλαρακια.......θυμιζοντας κινέζικα του 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
countass Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 ΣΟΚ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 47 λεπτά πριν, AtiX είπε - Δεν βιάζομαι, το βλέπω μιας και το χρησιμοποιώ σχεδόν δυο χρόνια και εκεί που θα είναι το ποσοστό δεν μπορεί να χωρέσει και να είναι και ευδιάκριτο… - Ακόμα και η ικανότητα δεν μπορεί να κάνει θαύματα… - Ποσό μπορεί να παρερμήνευσα το αρχικό σου ποστ…? Δλδ η ώρα φαίνεται. Το γραμματα 4g φαίνονται και το ποσοστο δεν φαίνεται λόγω χώρου; ρε τι λέτε; Άλλο δεν χωράει και άλλο δεν σχεδιάστηκε σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα