Προς το περιεχόμενο

Το iOS 16.1 προσθέτει το ποσοστό της μπαταρίας στη γραμμή κατάστασης των iPhone 13 Mini, iPhone 12 Mini, iPhone XR και iPhone 11

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

4 λεπτά πριν, dikasths είπε

Το XS που έχω εγώ φαντάζομαι ότι δε σηκώνει τέτοιο βαρύ feature ε;

Λογικά πρέπει να το έχει ήδη το xs. Το xr δεν το είχε μέχρι στιγμής...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να δουμε αν υπάρχει καμια ελπίδα να αλλάξουν οι ειδοποιησεις στην οθονη κλειδώματος, γιατι το να βγαινουν οι ειδοποιησεις απο κατω προς τα πανω ειναι αλλαγη τόσο ηλίθια που θυμίζει νοοτροπία Microsoft, αλλαγή για την αλλαγή. 

• Like 2
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, koutsis είπε

Λογικά πρέπει να το έχει ήδη το xs. Το xr δεν το είχε μέχρι στιγμής...

Έχεις δίκιο, ανακαλώ 

32 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Να δουμε αν υπάρχει καμια ελπίδα να αλλάξουν οι ειδοποιησεις στην οθονη κλειδώματος, γιατι το να βγαινουν οι ειδοποιησεις απο κατω προς τα πανω ειναι αλλαγη τόσο ηλίθια που θυμίζει νοοτροπία Microsoft, αλλαγή για την αλλαγή. 

Όντως, είναι μια πολύ άκυρη και ενοχλητική αλλαγή 

14 λεπτά πριν, fragment_ είπε

μεγάλη επιτυχία . Δείχνει τη μπαταρία συνεχώς φουλαρισμένη για να φαίνεται το ποσοστό στο προσκήνιο

Η μόνη σωστή λύση είναι να φαίνεται το γραφικό ως γραφικό και το ποσοστό έξω από το εικονίδιο. Μέσα στο εικονίδιο και παράλληλα το εικονίδιο να αλλάζει στάθμη είναι μεγάλο μπέρδεμα.

• Like 1

1 ώρα πριν, logistoulis είπε

Η μόνη σωστή λύση είναι να φαίνεται το γραφικό ως γραφικό και το ποσοστό έξω από το εικονίδιο. Μέσα στο εικονίδιο και παράλληλα το εικονίδιο να αλλάζει στάθμη είναι μεγάλο μπέρδεμα.

Ε ναι, έτσι το κάνει σε όλα τα tablet και κινητά χωρίς notch. Απλά με το notch δεν έχει χώρο...

Πάντως, εγώ στο Pro 13 τ' άνοιξα για 2 λεπτά όταν έβαλα το iOS 16 και ... το ξανάκλεισα! :P

Άμα συνηθίσεις με το σκέτο γραφικό, μετά το ποσοστό σου φαίνεται άχρηστη & επιβαρυντική πληροφορία. Λες κι αλλάζει τίποτα αν έχεις 67% μπαταρία ή 60%. Μου 'λειπε μέχρι που κατάλαβα ότι δε μου χρειαζόταν και τόσο, τελικά.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πραγματικά τεράστιο άλμα για version upgrade η αλλαγή εμφάνισης του "ποσοστού μπαταρίας", τι να λέμε τώρα!!! 😃 ... (πάντως ντροπή και που το αναφέρουν καν)

Επεξ/σία από Superior
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αλήθεια είναι πως μετα την μετάβαση μου σε 13/256   ( μετά απο 5 χρονια samsung flagships ) δεν ασχολούμαι με την μπαταρία και τα ποσοστα ! Με την χρήση που κάνω τελειώνει η μέρα μου και έχω   35-45% ( έχωντας γράψει sot περίπου 7-8 ώρες !!)  . Χθες πχ δεν το φόρτησα και με 48% που είχα το πρωί θα βγάλω άνετα τη μερα μου και θα το φορτίσω το βράδυ που θα είναι συνήθως 8-10%. Περιττό πράγμα αλλά εντάξει.

Επεξ/σία από fsbmaniac
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...