kinitos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Κανονικά αυτη η είδηση πρεπει να μπει ως διαφιμηση Χωρις να μπορεις να κανεις σχόλιο. Καλύτερα να μενει ασχολίαστο 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dikasths Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Το XS που έχω εγώ φαντάζομαι ότι δε σηκώνει τέτοιο βαρύ feature ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, dikasths είπε Το XS που έχω εγώ φαντάζομαι ότι δε σηκώνει τέτοιο βαρύ feature ε; Λογικά πρέπει να το έχει ήδη το xs. Το xr δεν το είχε μέχρι στιγμής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Να δουμε αν υπάρχει καμια ελπίδα να αλλάξουν οι ειδοποιησεις στην οθονη κλειδώματος, γιατι το να βγαινουν οι ειδοποιησεις απο κατω προς τα πανω ειναι αλλαγη τόσο ηλίθια που θυμίζει νοοτροπία Microsoft, αλλαγή για την αλλαγή. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dikasths Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, koutsis είπε Λογικά πρέπει να το έχει ήδη το xs. Το xr δεν το είχε μέχρι στιγμής... Έχεις δίκιο, ανακαλώ 32 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Να δουμε αν υπάρχει καμια ελπίδα να αλλάξουν οι ειδοποιησεις στην οθονη κλειδώματος, γιατι το να βγαινουν οι ειδοποιησεις απο κατω προς τα πανω ειναι αλλαγη τόσο ηλίθια που θυμίζει νοοτροπία Microsoft, αλλαγή για την αλλαγή. Όντως, είναι μια πολύ άκυρη και ενοχλητική αλλαγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragment_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 μεγάλη επιτυχία . Δείχνει τη μπαταρία συνεχώς φουλαρισμένη για να φαίνεται το ποσοστό στο προσκήνιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, fragment_ είπε μεγάλη επιτυχία . Δείχνει τη μπαταρία συνεχώς φουλαρισμένη για να φαίνεται το ποσοστό στο προσκήνιο Η μόνη σωστή λύση είναι να φαίνεται το γραφικό ως γραφικό και το ποσοστό έξω από το εικονίδιο. Μέσα στο εικονίδιο και παράλληλα το εικονίδιο να αλλάζει στάθμη είναι μεγάλο μπέρδεμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, logistoulis είπε Η μόνη σωστή λύση είναι να φαίνεται το γραφικό ως γραφικό και το ποσοστό έξω από το εικονίδιο. Μέσα στο εικονίδιο και παράλληλα το εικονίδιο να αλλάζει στάθμη είναι μεγάλο μπέρδεμα. Ε ναι, έτσι το κάνει σε όλα τα tablet και κινητά χωρίς notch. Απλά με το notch δεν έχει χώρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Πάντως, εγώ στο Pro 13 τ' άνοιξα για 2 λεπτά όταν έβαλα το iOS 16 και ... το ξανάκλεισα! Άμα συνηθίσεις με το σκέτο γραφικό, μετά το ποσοστό σου φαίνεται άχρηστη & επιβαρυντική πληροφορία. Λες κι αλλάζει τίποτα αν έχεις 67% μπαταρία ή 60%. Μου 'λειπε μέχρι που κατάλαβα ότι δε μου χρειαζόταν και τόσο, τελικά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, kinitos είπε Κανονικά αυτη η είδηση πρεπει να μπει ως διαφιμηση Διαφήμιση είναι. Μη κοιτάς τι λέει το insomnia προς τα έξω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superior Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) πραγματικά τεράστιο άλμα για version upgrade η αλλαγή εμφάνισης του "ποσοστού μπαταρίας", τι να λέμε τώρα!!! 😃 ... (πάντως ντροπή και που το αναφέρουν καν) Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από Superior 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Επιτέλους Τώρα ναι, νιώθω έτοιμος να δώσω 2000€ για Iphone 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xemis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 δεν είναι και τόσο τραγικό που δεν υπήρχε παιδιά, ζούμε και χωρίς το ποσοστό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι πως μετα την μετάβαση μου σε 13/256 ( μετά απο 5 χρονια samsung flagships ) δεν ασχολούμαι με την μπαταρία και τα ποσοστα ! Με την χρήση που κάνω τελειώνει η μέρα μου και έχω 35-45% ( έχωντας γράψει sot περίπου 7-8 ώρες !!) . Χθες πχ δεν το φόρτησα και με 48% που είχα το πρωί θα βγάλω άνετα τη μερα μου και θα το φορτίσω το βράδυ που θα είναι συνήθως 8-10%. Περιττό πράγμα αλλά εντάξει. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από fsbmaniac 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα