NikosKallithea Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vforvaggelis είπε Δεν γινεται να ισχυουν και τα 2 που λες. Οι τραπεζες δεν ρισκαρουν απολυτως τιποτα. Ειναι μια χαρα καλυμμενες απο το εκαστοτε κρατος. Εσυ και εγω ρισκαρουμε... Μπααα τι μου λετε και ποιος είναι το κρατος; Παλι εγω θα σας πληρώσω τα κοκκινα δανεια σας, αρκετα, μακάρι αν δεν μπορείτε να μην πάρετε ποτέ δάνειο, αυτο ειναι το σωστό 2 λεπτά πριν, mandos είπε Επί της ουσίας οι τράπεζες δε ρισκάρουν. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μπαίνει εγγυητής το κράτος, γι'αυτό και δε μπορεί να μπει άλλος. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2023 από NikosKallithea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fakiris31 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Πρεπει να προσέχεις πολύ στην ζωή σου. Η αλήθεια είναι ότι έκοψα το τσιγάρο καφέ για την δουλειά από το σπίτι Στην δουλειά και όπου αλλού μπορώ πάω με το ποδήλατο απλά θέλω να πω είναι εφικτό και αντί για το ενοίκιο θα τα έδινα στο δανειο εάν το έπαιρνα. Άρα κερδισμένη θα ήτανε και η τράπεζα 2 ώρες πριν, mcstefan7 είπε Εμείς μόνο super market θέλουμε 500-600 ευρώ το μήνα + Ρεύμα/Νερό/Ιντερνετ/Ενοίκιο + Σχολείο + γιατρούς φάρμακα (απο το σχολείο τουλ μια φορά το μήνα έχει κάποια ίωση + την μηνιαία επίσκεψη για τη μπέμπα). https://www.imerisia.gr/oikonomia/41302_poso-kostizei-na-zeis-stin-athina-poso-se-alles-megales-poleis-toy-kosmoy Το εκτιμώμενο μηνιαίο κόστος μιας τετραμελούς οικογένειας είναι 2.320,63 ευρώ χωρίς ενοίκιο (σύμφωνα με την πλατφόρμα numbeo). 350 ενοίκιο 15 νερο 70 ρεύμα 50 αέριο 200 με 300 σούπερ μάρκετ 100 κοστοσ αυτοκίνητου (σέρβις ασφαλεια τέλη κλπ) 70€ σταθερό κιν . Φυσικά παίζει ρόλο και η πόλη. Εγώ στη Λάρισα έχω αρκετούς γνωστούς σε χωριά που μπορεί να δίνουν διαφορα οπωσ κάποια κρέατα ζαρζαβατικα κλπ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vs_skg Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 35 λεπτά πριν, fakiris31 είπε απλά θέλω να πω είναι εφικτό και αντί για το ενοίκιο θα τα έδινα στο δανειο εάν το έπαιρνα. Άρα κερδισμένη θα ήτανε και η τράπεζα κι αν μείνεις ανάπηρος ή ανίκανος να δουλέψεις για τον Χ, Ψ λόγο; Αν απολυθείς και κανεις 6 μήνες να βρεις δουλειά; Από το ενοίκιο θα φυγεις, από το δάνειο δεν μπορεί η τράπεζα να σε "διώξει" άρα πολύ σωστά δεν σου δίνει δάνειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, mandos είπε Επί της ουσίας οι τράπεζες δε ρισκάρουν. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μπαίνει εγγυητής το κράτος, γι'αυτό και δε μπορεί να μπει άλλος. Το σύνολο των χορηγήσεων του προγράμματος υπολογίζεται να ανέλθει σε 500 € εκατ. (€ 375 εκατ. από το Ελληνικό Δημόσιο και € 125 εκατ. από τις Τράπεζες). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Αν το εισόδημα είναι λίγο πάνω απ το όριο (100-150€)υπάρχει περίπτωση να δοθεί δάνειο; Ο ενδιαφερομενος ΔΕ δικαιούνταν επίδομα θέρμανσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MorcyGr Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, d_gkal είπε Αν το εισόδημα είναι λίγο πάνω απ το όριο (100-150€)υπάρχει περίπτωση να δοθεί δάνειο; Ο ενδιαφερομενος ΔΕ δικαιούνταν επίδομα θέρμανσης. Όχι βγαίνει εκτός και για 1 cent 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, vs_skg είπε κι αν μείνεις ανάπηρος ή ανίκανος να δουλέψεις για τον Χ, Ψ λόγο; Αν απολυθείς και κανεις 6 μήνες να βρεις δουλειά; Από το ενοίκιο θα φυγεις, από το δάνειο δεν μπορεί η τράπεζα να σε "διώξει" άρα πολύ σωστά δεν σου δίνει δάνειο Με αυτή την λογική και 10.000 ευρώ το μήνα να βγάζεις παθαίνεις ξαφνικά ένα εγκεφαλικό και πάρτον κάτω, θεός σχωρέστον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 16 minutes ago, MorcyGr said: Όχι βγαίνει εκτός και για 1 cent Άρα μην ασχοληθεί καθόλου. Γιατί στο τσαφ ήταν να κλείσει ραντεβού στην τράπεζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjTony Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, fakiris31 είπε Η αλήθεια είναι ότι έκοψα το τσιγάρο καφέ για την δουλειά από το σπίτι Στην δουλειά και όπου αλλού μπορώ πάω με το ποδήλατο απλά θέλω να πω είναι εφικτό και αντί για το ενοίκιο θα τα έδινα στο δανειο εάν το έπαιρνα. Άρα κερδισμένη θα ήτανε και η τράπεζα 350 ενοίκιο 15 νερο 70 ρεύμα 50 αέριο 200 με 300 σούπερ μάρκετ 100 κοστοσ αυτοκίνητου (σέρβις ασφαλεια τέλη κλπ) 70€ σταθερό κιν . Φυσικά παίζει ρόλο και η πόλη. Εγώ στη Λάρισα έχω αρκετούς γνωστούς σε χωριά που μπορεί να δίνουν διαφορα οπωσ κάποια κρέατα ζαρζαβατικα κλπ 300 σούπερ μάρκετ σε τετραμελές οικογένεια δε φτάνουν. Θέλεις ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 100 τη βδομάδα εκτός αν δε τρώτε κρέας. Βενζίνη δε βάζεις; γιατρούς δε πάτε; βόλτες δε κάνεις; τα παιδιά δεν έχουν ούτε ένα έξοδο; απρόοπτα έξοδα δεν υπάρχουν; κοινόχρηστα; βλάβες στο αμάξι ποτέ; ταξίδια δε κάνετε; δουλειά σπίτι σπίτι δουλειά, φακές 4 μέρες τη βδομάδα; μόνο έτσι βγαίνει τετραμελές με 1300€ 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FiLw Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 20 λεπτά πριν, d_gkal είπε Άρα μην ασχοληθεί καθόλου. Γιατί στο τσαφ ήταν να κλείσει ραντεβού στην τράπεζα. Αν βγαίνει εκτός στα σίγουρα τότε να δει αν υπάρχει πιθανότητα με τη νέα φορολογική να είναι εντός ορίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 On 23/04/2023 at 18:27, fakiris31 said: Η αλήθεια είναι ότι έκοψα το τσιγάρο καφέ για την δουλειά από το σπίτι Στην δουλειά και όπου αλλού μπορώ πάω με το ποδήλατο απλά θέλω να πω είναι εφικτό και αντί για το ενοίκιο θα τα έδινα στο δανειο εάν το έπαιρνα. Άρα κερδισμένη θα ήτανε και η τράπεζα 350 ενοίκιο 15 νερο 70 ρεύμα 50 αέριο 200 με 300 σούπερ μάρκετ 100 κοστοσ αυτοκίνητου (σέρβις ασφαλεια τέλη κλπ) 70€ σταθερό κιν . Φυσικά παίζει ρόλο και η πόλη. Εγώ στη Λάρισα έχω αρκετούς γνωστούς σε χωριά που μπορεί να δίνουν διαφορα οπωσ κάποια κρέατα ζαρζαβατικα κλπ Οι υπολογισμοί σου σωστοί φαίνονται, αλλά δεν έχεις βάλει μέσα έκτακτα έξοδα, διακοπές, ένα φαγητό απέξω που το θεωρω πολύ ανθρώπινο να το έχει σαν έξοδο κάποιος, και άλλα. Σαφως και αλλάζει από οικογένεια σε οικογένεια και σε κάθε εποχή. Εμείς με δύο μωρά μόνο για πάνες και γάλατα θέλουμε 70 τη βδομάδα, μην βάλω έκτακτους γιατρους. Διακοπές δε θα πάτε; Ένα σινεμά τα παιδιά; Κάποιοι με μωρά χρειάζονται φύλαξη, άλλοι ταξιδεύουν λόγο δουλειάς (εγώ πχ έχω πάντα ένα ταξίδι το χρόνο, με αεροπορικά διαμονές κτλ, για να μπορώ να συνεχίζω να έχω δουλειά). Γυμναστήριο δε θα πας; Κάτι για εσένα δε θα κάνεις; On 23/04/2023 at 19:04, vs_skg said: κι αν μείνεις ανάπηρος ή ανίκανος να δουλέψεις για τον Χ, Ψ λόγο; Αν απολυθείς και κανεις 6 μήνες να βρεις δουλειά; Από το ενοίκιο θα φυγεις, από το δάνειο δεν μπορεί η τράπεζα να σε "διώξει" άρα πολύ σωστά δεν σου δίνει δάνειο Τα δάνεια είναι ασφαλισμένα, ο δανειζόμενος πιο σωστά. Αν σου συμβεί κάτι τα πληρώνει η ασφαλιστική και όχι η τράπεζα. Αυτό είναι υποχρεωττικο. On 23/04/2023 at 20:30, DjTony said: φακές 4 μέρες τη βδομάδα εμένα καθόλου δε με χαλάει το φακές 4 μέρες τη βδομάδα και μετά μια φασολάδα Φαγηταρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 16 λεπτά πριν, mandos είπε αλλά δεν έχεις βάλει μέσα έκτακτα έξοδα, διακοπές, ένα φαγητό απέξω που το θεωρω πολύ ανθρώπινο να το έχει σαν έξοδο κάποιος, και άλλα. 16 λεπτά πριν, mandos είπε Διακοπές δε θα πάτε; Ένα σινεμά τα παιδιά; 16 λεπτά πριν, mandos είπε Γυμναστήριο δε θα πας; Κάτι για εσένα δε θα κάνεις; Αν δε βγαίνουν τα κουκιά δεν κάνεις τίποτα από αυτά. Ειλικρινά απορώ τι δεν καταλαβαίνετε κάποιοι. Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) εδιτ αστο δεν υπαρχει λογος για derail το thread Επεξ/σία 23 Απριλίου 2023 από greengr21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fakiris31 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Γυμναστήριο είχα κάνει με 100€ το χρόνο προσφορά. Οπωσ προ είπα πολλά από κρέατα κλπ η τα παίρνω κάποιες φορές απευθείας από (την πηγή) η για τον α β λόγο μασ τα δίνουν δωρεάν. Βενζίνη για την καθημερινότητα δεν βάζω καθώς στην λαρισα είναι εφικτό να πάω στη δουλειά με το ποδήλατο ( είναι επίπεδη και εφικτό να πασ καθώς δεν είναι πολύ μεγάλες οι αποστάσεις) Από τα νούμερα που έβαλα έχει ακόμα ωσ τα 1300 (πλέον υπάρχει και το δωρο Πάσχα Χριστούγεννα) τα παιδιά πάνε σε δημόσια σχολεία ακόμα δεν έχουν φροντιστήρια. Και οπωσ είπανε και άλλοι αν δεν φτάνουν δεν πασ διακοπές δεν καπνίζεις αλλά κάπου πρέπει μα μεινεισ οπότε το νοίκι θα το δώσεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krasdimi Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Πώς μας έχουν κάνει έτσι ρε μαμώ της γης τον άξονα;... Βαρέθηκα να ακούω για θανατικα στις ηλικίες 38-53;... Η μόνη ευτυχία, τα παιδιά μας, όσοι μπορούν πλέον να κάνουν και αντικειμενικά με τόσο άγχος και από άποψη οικονομικών. Μέχρι να μεγαλώσουν και αυτά και να αρχίσουν να αγχώνονται και να δυστυχιζουν... Δούλοι κανονικοί ρε μαμώ τον μπελιά τους! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις